Billige rejser til Marokko

2.484 kr.
12 nov 2019

På eventyr i Marrakech: 5 nætter på et centralt 5* riad fra kun 2.484 kr. inkl. fly og morgenmad

3.182 kr.
02 okt 2019

Surf-ferie i Marokko: 1 uge ved solrige Agadir fra kun 3.182 kr. med fly, hotel, helpension og surf-undervisning!

kr.
27 sep 2019

Billig efterårsferie: Her er de bedste rejsetilbud i uge 42!

Marokko

Er du klar til et nordafrikansk eventyr af et land? Marokko ligger i det nordvestligste hjørne af Afrika, hvor kun Gibraltarstrædet adskiller Afrika fra Spanien og resten af Europa. Faktisk er det ikke mere end 15 kilometer, der adskiller de to lande. Med en rejse til Marokko vil du bl.a. kunne opdage fortryllende storbyer, dykke ned i en skattekiste af kultur og historie, dase på smukke strande og gå ombord i nye kulinariske oplevelser! Der er i det hele taget rigtig meget, du kan se frem til!

 

 

 

Agadir og Marrakech

De to marokkanske byer, der hvert år bliver besøgt af flest danskere, er Agadir og Marrakech. Hver by har sin helt egen charme. Agadir er en sand kystperle, der ligger helt ud til det smukke Atlanterhav. Byens imponerende strandpromenade er uden tvivl Agadirs største attraktion, og med 300 solskinsdage om året forstår man godt, hvorfor netop stranden er i så høj kurs!

 

Marrakech byder derimod på en sanselig, charmerende og farverig storbyferie. Byen er på én gang et både hektisk og vidunderligt inspirerende sammensurium af brændte farver, eksotiske krydderier, befolkede basarer og snoede gader og stræder. Og så er Marrakech en by, som er fyldt til randen med kulturelle og religiøse seværdigheder.

 

Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvilken by du helst vil besøge, kan du faktisk også planlægge en 2-i-1-rejse. Det tager nemlig kun ca. 3 timer i bus at komme fra den ene by til den anden.

 

 

 

Vejret i Marokko

En stor del af Marokkos succes som rejsedestination er selvfølgelig vejret! Sol plus varme er som regel lig med turister. Særligt i det sene efterår, henover vinteren og i det tidlige forår er Marokko et oplagt rejsemål. Sommeren er til gengæld meget varm – med temperaturer, der til tider kravler over de 40 grader. Vinterhalvåret tilbyder derimod superlækre temperaturer, hvor selv de “koldeste” måneder som januar og februar typisk disker op med temperaturer på den gode side af 20 grader. Så fra oktober til april bør du helt sikkert overveje Marokko, hvis du leder efter en solrejse.

 

 

 

Fly til Marokko

Marokko ligger som nævnt tidligere lige syd for Spanien. Med direkte fly tager turen fra Danmark derfor ikke mere end ca. 4 timer og 30 minutter. I Danmark vil det ofte være lavprisselskabet Norwegian, som tilbyder de billigste billetter til både Agadir og Marrakech fra omkring oktober til marts/april. Norwegian flyver desværre kun til de marrokanske byer fra København, og der findes ikke rigtigt nogle billige afgange fra Jylland. Alternativt kan du dog tit finde rigtigt billige fly til både Agadir og Marrakech fra Hamborg Lufthavn.

 

 

Hoteller i Marokko

Generelt er priserne for hoteller i Marokko ganske overkommelige. I Agadir kan du finde en masse lækre strandresorter – lige fra de mere budgetvenlige 3- og 4-stjernede til de superluksuriøse 5-stjernede all inclusive-resorter. Dog kan du i hele Marokko, og i særdeleshed i en by som Marrakech, finde en masse marokkanske bed & breakfasts – de såkaldte riad’er. Hvis du virkelig vil indleve dig i kulturen under dit besøg i Marokko, bør du helt sikkert finde et riad. Desuden er det typisk en meget billig overnatningsform (med ganske fine forhold).

 

 

 

Pas og visum

Marokko er visumfrit i maksimalt 90 dage. Herudover skal dit pas være gyldigt i 3 måneder ud over opholdets varighed.

 

 

Vaccinationer

Kig forbi sikkervaccination.dk, hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vaccinationer du skal bruge i Marokko.