Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.391 kr.
Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.
Rejser

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.

Rejser |

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.

Er du klar til en 2-i-1-rejse til fantastiske Marokko? Det nordvestlige hjørne af Afrika vil med garanti tryllebinde dig med sine sprudlende storbyer, fascinerende kultur, masser af historie, smukke atlanterhavsstrande og unikke kulinariske oplevelser! På en rejse til Marokko kan det være svært, at nå det hele på én gang. Men med et par flybilletter og lidt kreativitet kan du dog både komme på et sanseligt storbyeventyr i Marrakech’ farverige gader og dase ved Agadirs palmefyldte strande på én og samme rejse! 🌴☀️

Sol, strand og storby i Marokko

hele året

fra

2.391 kr.

✈️ Fra København

🐫 Oplev Marrakech og Agadir

😎☀️ Sol, strand og storby

Billige fly til Marrakech

1.378 kr.

Rejse til Marokko – fly til Marrakech

Før din rejse til Marokko og det nordafrikanske storbyeventyr kan begynde, har du selvfølgelig brug for et par flybilletter til Marrakech.

✈️ Fra Danmark kan du kun flyve direkte til Marrakech fra København.

Lavprisflyselskabet Norwegian vil typisk tilbyde de billigste billetter. De har to ugentlige afgange. Priserne kan svinge en del, men de billigste returbilletter finder du i øjeblikket i april og maj. Prisniveauet ligger i disse måneder ofte omkring 1.300 til 1.600 kr.

I de fleste andre måneder skal du forvente priser fra ca. 1.900 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra tirsdag den 2. april til torsdag den 9. april. På disse datoer koster billetter kun 1.378 kr. p.p.

Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes igennem Norwegians egen bookingside.

Rejse til Marokko – billige rejsedage

 • 27.02. – 05.03.
 • 12.03. – 19.03.
 • 02.04. – 09.04.
 • 11.05. – 18.05.
 • 21.05. – 28.05.
 • 01.06. – 08.06.
 • 04.06. – 11.06.
 • 23.11. – 30.11.
 • 26.11. – 03.12.
 • 07.12. – 14.12.
 • 10.12. – 17.12.
 • Og flere

Rejse til Marokko  – hotel i Marrakech

Rejse til Marokko - Marrakech


Din rejse til Marokko starter i storbyen Marrakech, hvor du skal tilbringe de første to nætter.

I Marrakech jeg har fundet det firstjernede Riad Miel & Une Nuit (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her kommer du til at bo i ægte marokkanske rammer i hjertet af Marrakech ❤️

Du kommer på din rejse til Marokko til at bo på et lille, skønt værelse i traditionel marokkansk stil. Hotellet er fint til prisen, og det byder på rene og fine værelser, god service og de vigtigste faciliteter. Der er bl.a. en restaurant og terrasse, og derudover kan du tilkøbe en omgang spa og massage, hvis du føler for det.

Tidligere gæster af dette riad roser særligt det hjælpsomme og venlige personale, den centrale (men rolige) beliggenhed og renligheden.

Et tonætters ophold fra tirsdag den 2. april til torsdag den 4. april koster i alt 606 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 303 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel i Marrakech

303 kr.

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel


Transport mellem Marrakech og Agadir

Fra storbyen Marrakech sætter du kurs ud mod Agadir ved Marokkos atlanterhavskyst, hvor lange, gyldne sandstrande venter.

Du kan nemt og billigt komme med bus fra Marrakech til Agadir og vice versa. Det er en tur på 259 km, som tager omkring 3 timer og koster omkring 120 marokkanske dirham – hvilket svarer til ca. 82 danske kroner.

Der er to større busselskaber, der betjener ruten – CTM og Supratours. Du kan købe billetter både i Agadir og Marrakech (ved stationerne), og busserne kører stort set hver time!


Hotel i Agadir

Rejse til Marokko - by


Du skal naturligvis også bruge et hotel i Agadir, hvor du på denne rejse tilbringer tre nætter.

Her har jeg fundet et superskønt firestjernet hotel, som hedder Tildi Hotel & Spa og får gode anmeldelser (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Tildi Hotel & Spa ligger godt 15 minutters gang fra Agadir centrum. Derudover har du under 10 minutters gang fra hotellet til Agadirs berømte strand. Så beliggenheden er god! 🌴

Og det er ikke kun beliggenheden, der er god, for det er faciliteterne på Tildi Hotel & Spa også.

Som navnet antyder, har hotellet spaafdeling. Her kan du nyde godt af spabad, sauna og et fitnesscenter – og jeg ved jo, at du elsker den slags, dit luksusdyr 😜

Derudover er der selvfølgelig en udendørs swimmingpool, så du har altså rig mulighed for at få slappet af på din ferie.

Når dagen går på hæld, eller hvis du trænger til en pause fra den bagende sol, kan du trække dig tilbage i rummelige og velindrettede værelser med egen balkon, aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis wi-fi.

Et trenætters ophold fra torsdag den 4. april til søndag den 7. april koster i alt 906 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 459 kr. per person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Agadir, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel 🏨

Hotel i Agadir

459 kr.

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel


Hotel i Marrakech

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.


Efter tre nætter ved vestkystens strande går turen tilbage mod Marrakech, hvor du tilbringer de sidste to overnatninger inden hjemrejsen.

Her har jeg fundet Riad Fatouma, der ligger i centrum af Marrakech – Medina. Dette bed & breakfast ligger kun 7 minutter på gåben fra Jemaa el-Fnaa, som er byens gamle bydel med lokale markeder. Værelserne har, hvad man har brug for – og morgenmaden er inkluderet i prisen. Jeg er sikker på, at det venlige personale bliver glade, når de ser sådan en sveske som dig. 😉

Og prisen er 502 kr. for to nætter. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor 251 kr. pr. person inkl. morgenmad – dog med nye datoer søndag den 7. april til tirsdag den 9. april.

Hotel i Marrakech

251 kr.


Rejse til Marokko – priser p.p.

 • Fly København – Marrakech tur/retur: 1.378 kr.
 • Hotel i Marrakech: 303 kr.
 • Hotel i Agadir: 459 kr.
 • Hotel i Marrakech: 251 kr.
 • I alt: 2.391 kr. p.p.


Transport til/fra lufthavnen i Marrakech

Der er ca. 8 km fra lufthavnen i Marrakech til hotellet i Marrakech. Jeg vil helt klart anbefale at tage en taxi. En taxi kan køre dig til hotellet på 12 minutter for ca. 70. kr.


Rejsetip

Mens du er i Marrakech, har du også mulighed for at komme ud og opleve nogle andre af Marokkos højdepunkter.

Bl.a. kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Denne smukke by er også en populær ‘location’ for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

Hvis du er til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel sydvest for Marrakech.

For mere inspiration kan du kigge forbi min guide til Marokko 📖

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.


Getyourguide.dk er også et godt sted at finde forskellige ture og aktiviteter.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.Rejse til Marokko: 1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad fra kun 2.391 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar