Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.333 kr.
Banner-16-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Marokko – 2-i-1-tur til Marrakech og Agadir

1 uge i Marrakech og Agadir med hoteller, fly og morgenmad

Sol og strand |

Rejse til Marokko – 2-i-1-tur til Marrakech og Agadir

Er du klar til en lille rundrejse i fantastiske Marokko? Det nordvestlige hjørne af Afrika vil med garanti tryllebinde dig med sine sprudlende storbyer, fascinerende kultur, masser af historie, smukke atlanterhavsstrande og unikke kulinariske oplevelser! På en rejse til Marokko kan det være svært at nå det hele på én gang. Men med et par flybilletter og lidt kreativitet kan du både komme på et sanseligt storbyeventyr i Marrakech’ farverige gader og dase ved Agadirs palmefyldte strande på én og samme rejse! 🌴☀️

Sol, strand og storby i Marokko

hele året

fra

3.333 kr.

✈️ Fra København

🐫 Oplev Marrakech og Agadir

😎☀️ Sol, strand og storby

Billige fly til Marrakech

649 kr.

Hotel i Marrakech

716 kr.

Hotel i Agadir

1.022 kr.

Fly fra Agadir

946 kr.

Hoteller

1.738 kr.

Fly

1.595 kr.

Total (pr. person):

3.333 kr.

Rejse til Marokko – fly til Marrakech

Før din rundrejse i Marokko kan begynde, har du selvfølgelig brug for et par flybilletter.

✈️ Fra København kan du flyve direkte til både Marrakech og Agadir.

Lavprisflyselskabet Norwegian vil typisk tilbyde de billigste billetter. De har to ugentlige afgange til Marrakech (året rundt) og en enkelt om ugen til Agadir (november – marts).

Priserne kan svinge en del, men de billigste flybilletter koster typisk 600 – 700 kr. hver vej.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en rundrejse, der består af to enkeltbilletter.

Turen går i første omgang fra København til Marrakech lørdag den 23. november. Og når du så skal hjem til Danmark igen, flyver du retur fra Agadir til København lørdag den 30. november. På disse datoer koster billetterne samlet kun 1.595 kr. p.p.

Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes igennem Norwegians egen bookingside.

Rejse til Marokko – billige rejsedage

København – Marrakech

  • November – Marts: Tirsdage og lørdage


København – Agadir

  • November – Marts: Lørdage

Rejse til Marokko – hotel i Marrakech

Din rejse til Marokko starter i storbyen Marrakech, hvor du f.eks. kan tilbringe de første tre nætter (du styrer jo helt selv, hvordan du fordeler antallet af nætter mellem de to byer).

I Marrakech jeg har fundet det firstjernede Riad Viva (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her kommer du til at bo i ægte marokkanske rammer dejligt tæt på centrum af Marrakech ❤️

Du kommer til at bo på et skønt værelse i traditionel marokkansk stil. Hotellet er superfint til prisen, og det byder på rene og fine værelser, god service og de vigtigste faciliteter.

Der er bl.a. en restaurant og terrasse, hvor der er mulighed for at nyde traditionelle marokkanske specialiteter – eller bare kølige drikkevarer 😉

Et trenætters ophold fra lørdag den 23. november til tirsdag den 26. november koster i alt 1.432 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 716 kr. pr. person inkl. morgenmad og gratis afbestilling.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hoteller i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Transport mellem Marrakech og Agadir

Fra storbyen Marrakech sætter du kurs ud mod Agadir ved Marokkos atlanterhavskyst, hvor lange, gyldne sandstrande venter.

Du kan nemt og billigt komme med bus fra Marrakech til Agadir og vice versa. Det er en tur på 259 km, som tager omkring 3 timer og koster omkring 120 marokkanske dirham – hvilket svarer til ca. 82 danske kroner.

Der er to større busselskaber, der betjener ruten – CTM og Supratours. Du kan købe billetter både i Agadir og Marrakech (ved stationerne), og busserne kører stort set hver time.

Hotel i Agadir

Du skal naturligvis også bruge et hotel i Agadir, hvor du på denne rejse tilbringer fire nætter.

Og her har jeg fundet et ganske lækkert bud i form af det firstjernede Hotel Timoulay & Spa Agadir (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Timoulay & Spa ligger i behagelig gåafstand fra Agadirs lange, flotte strand. Således har du kun små syv minutter til fods fra hotellet til havet. 

Hvis du ikke er til strand, så kan du også roligt blive på hotellet, hvor der både er et elegant poolområde, spa- og wellnesscenter og et fitnesscenter.

Hotellets moderne værelser er alle udstyret med aircondition og har udsigt fra enten terrassen eller balkonen til poolen, den frodige have eller havet.

Et firnætters ophold fra tirsdag den 26. november til lørdag den 30. november koster i alt 2.043 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.022 kr. per person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde hoteller i Marokko, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel 🏨

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Rejse til Marokko - hotel

Transport til/fra lufthavnen i Marrakech

Der er ca. 8 km fra lufthavnen i Marrakech til hotellet i Marrakech. Jeg vil helt klart anbefale at tage en taxi. En taxi kan køre dig til hotellet på 12 minutter for ca. 70. kr.

Rejsetip

Mens du er i Marrakech, har du også mulighed for at komme ud og opleve nogle andre af Marokkos højdepunkter.

Bl.a. kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Denne smukke by er også en populær ‘location’ for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

Hvis du er til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel sydvest for Marrakech.

For mere inspiration kan du kigge forbi min guide til Marokko 📖

Rejse til Marokko - 2-i-1-tur til Marrakech og Agadir

Rejse til Marokko - 2-i-1-tur til Marrakech og Agadir

Getyourguide.dk er også et godt sted at finde forskellige ture og aktiviteter.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Marokko - 2-i-1-tur til Marrakech og AgadirRejse til Marokko - 2-i-1-tur til Marrakech og Agadir

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud