• 24 jan 2020

  På eventyr i Marrakech: 5 nætter på et centralt og anmelderrost 4* riad fra kun 1.822 kr. inkl. fly og morgenmad

  Du finder næppe en mere sanselig, charmerende og farverig storbyferie end Marrakech! Den marokkanske storby er på én og samme tid et både hektisk og vidunderligt inspirerende sammensurium af brændte farver, eksotiske krydderier, befolkede basarer og snoede gader og stræder – og med det tilbud jeg har fundet i dag, kommer du til at bo i ægte marrokansk stil! Og dét er altså en oplevelse i sig selv. Derudover er Marrakech en by, som er fyldt til randen med kulturelle og religiøse seværdigheder.

   

  Så find kameraet frem, og gør dig klar til eventyrlige Marrakech!

  Oplev mageløse Marrakech
  februar - oktober
  fra1.822 kr.
  København
  Marrakech
  Billige fly til Marrakech
  1.279 kr.
  Hotel i Marrakech
  f.eks. det 4* Riad Ailen
  543 kr.
  Hotel
  543 kr.
  Fly
  1.279 kr.
  Total (pr.person)
  1.822 kr.

  Fly til Marrakech

  For at komme til den skønne by Marrakech, har du selvfølgelig brug for nogle flybilletter – og dem har jeg fundet til dig! Lige nu kan du finde billige fly fra København til Marrakech. Du kan rejse billigt fra februar og frem til oktober til priser omkring 1.250 kr. I juli og september stiger priserne til priser fra 1.800 kr. I februar og marts finder du afgange på tirsdage, torsdage og lørdag. Fra april finder du afgange på mandage, onsdage og lørdage.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang med Norwegian fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj til kun 1.279 kr. Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30x20x38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes for 70. kr. gennem Norwegians egen bookingside.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde fly fra Jylland til Marrakech.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 13.05. – 18.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne). Mit eksempel tager udgangspunkt i 5 nætter i Marrakech, men nedenfor har jeg også fundet eksempler på en hel uges ferie. Der er som sagt afgange frem til oktober, så du er selvfølgelig også velkommen til selv at lege med datoerne.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.02. – 08.02.
  • 20.02. – 27.02.
  • 27.02. – 03.03.
  • 05.03. – 10.03.
  • 19.03. – 26.03.
  • 26.03. – 01.04.
  • 25.04. – 29.04.
  • 06.05. – 11.05.
  • 11.05. – 18.05.
  • 27.05. – 01.06.
  • 03.06. – 08.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 13.06. – 20.06.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Marrakech

  Marrakech har et bredt spektrum af overnatningsmuligheder – lige fra de helt klassiske marokkanske riads (små hoteller i marokkansk stil) til dyre luksushoteller. I dag er jeg bevidst gået efter et marokkansk riad – og jeg har fundet det hyggelige og utrolig anmelderroste 4* Riad Ailen (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Og prikken over i’et er helt klart, at du er placeret lige i hjertet af Marrakech.

   

  Du kommer som sagt til at bo i traditionel marrokansk stil, og det kommer dit værelse også til at udstråle. Der er nemlig gas på farverne – men nu når du er i Marrakech, så er det også med at få den fulde oplevelse! På værelset har du aircondition, eget badeværelse og gratis wi-fi. På det hyggelige riad finder du derudover også en økologisk gårdhave, en pool og en fælles hotellounge. Med andre ord har du en helt perfekt base, når du kommer hjem på hotellet og har brug for at koble af.

   

  Af tidligere besøgende bliver dette riad beskrevet som en autentisk perle, og det bliver særligt rost for værelserne, morgenmaden og det venlige personale.

   

  Et dobbeltværelse i 5 nætter fra onsdag den 13. maj til mandag den 18. maj koster 1.085  kr., dvs. 543 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund stabilt mellem 200 – 300 kr. pr. nat i de fleste måneder. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 7 km fra lufthavnen til hotellet, så det hurtigste ville være at tage en taxa. Turen burde koste mellem 70-100 kr. (100-140 MAD) og sørg for at aftale prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind i taxaen.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetip til Marrakech

  Hvis du gerne vil opleve lidt uden for Marrakech centrum, så kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den smukke by er også en populær lokation for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

   

  Er du til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel fra Marrakech.

   

  Elsker du at stå på ski? Så kan du skrive et sted på listen, hvor du sikkert ikke har været før, nemlig Oukaimeden. Oukaimeden er et ski-resort små 2 timer fra Marrakech. Det lyder måske helt skørt, at du kan stå på ski i Nordafrika, men den er god nok. Fra januar til marts er der gode muligheder for at tage en tur på skiene i de smukkeste omgivelser i de over 4000 meter høje Atlas-bjerge. Selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med at stå på ski i alperne. Men det er en oplevelse i sig selv. Hvor ellers i verden kan man vælge mellem skilift eller æsel for at komme op på bjergene!

   

  Med disse ture, så anbefaler jeg at booke en dagstur – dette kan dit hotel sikkert hjælpe dig med, og ellers kan du se mere nedenfor, hvor du kan booke diverse dagsture, kamelridetur og ATV-tur i ørkenen.

  Oplevelser i og omkring Marrakech

  Marrakech

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Stephen (@pixelpann) den

  Ait Ben Haddou

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Marina 🌻 (@marichankobe) den

  Ouzoud-vandfaldet

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af MOROCCO TRAVEL AGENCY (@marrakecharound) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til På eventyr i Marrakech: 5 nætter på et centralt og anmelderrost 4* riad fra kun 1.822 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Charlotte says:

   Hej,

   Hvordan kommer man til Ouzoud-vandfaldet? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Der findes forskellige udbud af dagsudflugter, du kan booke. Og ellers kan man faktisk også hyre en privat taxi til turen frem og tilbage (det bliver især billigt, hvis man er flere om at splejse) 😉

  se fly se hotel