Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.146 kr.
rsz_marrakechshutterstock_414437158
Pakkerejser

På eventyr i Marrakech: 1 uge på et centralt riad fra kun 3.146 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

På eventyr i Marrakech: 1 uge på et centralt riad fra kun 3.146 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Du finder næppe en mere sanselig, charmerende og farverig storbyferie end Marrakech! Den marokkanske storby er på én og samme tid et både hektisk og vidunderligt inspirerende sammensurium af brændte farver, eksotiske krydderier, befolkede basarer og snoede gader og stræder – og med det tilbud, jeg har fundet i dag, kommer du til at bo i ægte marokkansk stil! Derudover er Marrakech en by, som er fyldt til randen med kulturelle og religiøse seværdigheder. Så find kameraet frem, og gør dig klar til en eventyrlig rejse til Marrakech! ☀️

Oplev mageløse Marrakech

januar – oktober

fra

3.146 kr.

✈️ fra København

🛌 Ophold på autentisk marokkansk riad

Hotel i Marrakech

1.425 kr.

Billige fly til Marrakech

1.721 kr.

Hotel

1.425 kr.

Fly

1.721 kr.

Total (pr. person):

3.146 kr.

Rejse til Marrakech – hotel

Marrakech har et bredt spektrum af overnatningsmuligheder – lige fra de helt klassiske marokkanske riader (små hoteller i marokkansk stil) til dyre luksushoteller.

I dag er jeg gået efter den mest autentiske overnatningsform – et marokkansk riad. Helt konkret Riad Sidi Ayoub (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her kommer du til at bo dejligt centralt i Marrakech – og på traditionel marokkansk vis.

Indretningen har smukke, brændte farver og fine mønstre og snørkler, som er så kendetegnende for landet.

På værelset har du aircondition, eget badeværelse og gratis wi-fi. Så selvom riader sjældent er luksusoplevelser, har du stadig alle de vigtigste faciliteter.

Riad Sidi Ayoub har desuden en skøn tagterrasse med panoramaudsigt over byen og bjergene og endda et boblebad.

Med andre ord har du en helt perfekt base, når du kommer hjem og har brug for at koble af efter en lang og oplevelsesrig dag i Marrakech.

Et dobbeltværelse fra lørdag den 20. januar til lørdag den 27. januar koster i alt 2.863 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling– dvs. kun 1.425 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til det.


Pool og gårdhave i Riad Sidi Ayoub i Marrakech

Riad Sidi Ayoub i Marrakech

Værelse i Riad Sidi Ayoub i Marrakech


Rejse til Marrakech – fly

Før dit nordafrikanske storbyeventyr kan begynde, har du selvfølgelig også brug for et par flybilletter til Marrakech.

Fra Danmark kan du året rundt kun flyve direkte til Marrakech fra København.

Lavprisflyselskabet Norwegian vil typisk tilbyde de billigste billetter. De har to ugentlige afgange på tirsdage og lørdage.

Priserne kan svinge en del, men de billigste returbilletter vil ofte ligge i et prisleje omkring 1.700 til 2.300 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra lørdag den 20. januar til lørdag den 27. januar . På disse datoer koster billetter kun 1.721 kr.

Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes igennem Norwegians egen bookingside.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

  • Tirsdage og lørdage

Transport til/fra lufthavnen I mARRAKECH

Fra lufthavnen vil det nok være billigst at tage en shuttlebus ind til centrum.

Busselskabet Alsa opererer forskellige ruter mellem lufthavnen og centrum, og busserne kører regelmæssigt fra kl. 6 om morgen til 23.30.

Du kan naturligvis også tage en taxi – bare sørg for at aftale prisen på forhånd.

Rejsetip til Marrakech

Hvis du gerne vil opleve lidt uden for Marrakech centrum, så kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den smukke by er også en populær lokation for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

Er du til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel fra Marrakech.

Herudover har du flere andre spændende muligheder – f.eks. dagstur til Atlasbjergene eller ATV-tur i ørkenen.

Vil du gerne læse mere om Marrakech, kan du også smutte forbi min guide om Marokko.

Marrakech

Vis dette opslag på Instagram

Ait Ben Haddou

Vis dette opslag på Instagram

Ouzoud-vandfaldet

Vis dette opslag på InstagramHvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

På eventyr i Marrakech: 1 uge på et centralt riad fra kun 3.146 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadPå eventyr i Marrakech: 1 uge på et centralt riad fra kun 3.146 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud