• 12 nov 2019

  På eventyr i Marrakech: 5 nætter på et centralt 5* riad fra kun 2.484 kr. inkl. fly og morgenmad

  Du finder næppe en mere sanselig, charmerende og farverig storbyferie end Marrakech! Den marokkanske storby er på én og samme tid et både hektisk og vidunderligt inspirerende sammensurium af brændte farver, eksotiske krydderier, befolkede basarer og snoede gader og stræder. Og så er Marrakech en by, som er fyldt til randen med kulturelle og religiøse seværdigheder. Så find kameraet frem, og gør dig klar til eventyrlige Marrakech!

   

  Psst! En ekstra god grund til at besøge byen er, at du kan se frem til lune temperaturer!

  Oplev mageløse Marrakech
  november - marts
  fra2.484 kr.
  København
  Marrakech
  Hotel i Marrakech
  f.eks.
  1.345 kr.
  Billige fly til Marrakech
  Hotel
  1.345 kr.
  Fly
  1.139 kr.
  Total (pr.person)
  2.484 kr.

  Fly til Marrakech

  For at komme til den skønne by Marrakech, har du selvfølgelig brug for nogle flybilletter – og dem har jeg fundet til dig! Lige nu kan du finde billige fly fra København til Marrakech. Fra København kan du rejse billigt fra november og helt frem til marts 2020 med priser fra ca. 1.135 – 1.300 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang med Norwegian fra torsdag den 16. januar til tirsdag den 21. januar til kun 1.139 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.01. – 21.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne). Mit eksempel tager udgangspunkt i 5 nætter i Marrakech, men nedenfor har jeg også fundet eksempler på en hel uges ferie.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (afgang på tirsdage, torsdage og søndage)

  • 19.11. – 26.11.
  • 28.11. – 03.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 09.01. – 16.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 23.01. – 28.01.
  • 30.01. – 06.02.
  • 06.02. – 11.02.
  • 15.02. – 20.02.
  • 27.02. – 05.03.
  • 05.03. – 12.03.
  • 07.03. – 12.03.
  • 26.03. – 30.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Marrakech

  Marrakech har et bredt spektrum af overnatningsmuligheder – lige fra de helt klassiske marokkanske riads (små hoteller i marokkansk stil) til dyre luksushoteller. I dag er jeg bevidst gået efter et af de mere lækre hoteller, og jeg har fundet det hyggelige og utrolig anmelderroste 5* Riad Ayadina & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”).

   

  Du kommer til at bo i en suite, der er indrettet efter traditionel marokkansk stil, og der er TV, eget badeværelse og gratis wi-fi. Når du ankommer til din suite, kan du se frem til den skønneste velkomstkurv, som står og venter på dig. Her får du bl.a. marokkansk bagværk, vand, frugt, røgelse og stearinlys. Spørger du mig, så lyder det som en helt perfekt velkomst. Der er i hvert fald god mulighed for at komme i den rette stemning til en ferie i Marrakech.

   

  På det hyggelige riad finder du også den dejligste tagterrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solens stråler, mens du nyder udsigten ud mod Atlasbjergene. Der er desuden en dejlig gårdhave med swimmingpool, og så er der også en spa-afdeling. Her finder du 2 massagerum, sauna og tyrkisk bad. Så efter en dag inde i byen, har du de perfekte rammer for at komme hjem på hotellet og koble af.

   

  Af tidligere besøgende bliver dette riad beskrevet som en skjult perle, og det bliver særligt rost for suiterne, morgenmaden og det venlige personale.

   

  Et dobbeltværelse i 5 nætter koster 2.690 kr., dvs. 1.345 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 530 – 620 kr. pr. nat. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til det.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 8 km fra lufthavnen til hotellet, så det hurtigste ville være at tage en taxa. Turen burde koste mellem 70-100 kr. (100-140 MAD) og sørg for at aftale prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind i taxaen.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetip til Marrakech

  Hvis du gerne vil opleve lidt uden for Marrakech centrum, så kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den smukke by er også en populær lokation for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

   

  Er du til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel fra Marrakech.

   

  Elsker du at stå på ski? Så kan du skrive et sted på listen, hvor du sikkert ikke har været før, nemlig Oukaimeden. Oukaimeden er et ski-resort små 2 timer fra Marrakech. Det lyder måske helt skørt, at du kan stå på ski i Nordafrika, men den er god nok. Fra januar til marts er der gode muligheder for at tage en tur på skiene i de smukkeste omgivelser i de over 4000 meter høje Atlas-bjerge. Selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med at stå på ski i alperne. Men det er en oplevelse i sig selv. Hvor ellers i verden kan man vælge mellem skilift eller æsel for at komme op på bjergene!

   

  Med disse ture, så anbefaler jeg at booke en dagstur – dette kan dit hotel sikkert hjælpe dig med, og ellers kan du se mere nedenfor, hvor du kan booke diverse dagsture, kamelridetur og ATV-tur i ørkenen.

  Oplevelser i og omkring Marrakech

  Marrakech

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Stephen (@pixelpann) den

  Ait Ben Haddou

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Marina 🌻 (@marichankobe) den

  Ouzoud-vandfaldet

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af hamza ( marocain 🚩) (@elhamzawi2) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til På eventyr i Marrakech: 5 nætter på et centralt 5* riad fra kun 2.484 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Charlotte says:

   Hej,

   Hvordan kommer man til Ouzoud-vandfaldet? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Der findes forskellige udbud af dagsudflugter, du kan booke. Og ellers kan man faktisk også hyre en privat taxi til turen frem og tilbage (det bliver især billigt, hvis man er flere om at splejse) 😉

  se fly se hotel