• 11 sep 2019

  Vinterrejse til Marrakech: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 2.787 kr. inkl. fly, transport og ALL INCLUSIVE

  Sol og varme om vinteren er helt grundlæggende en ferieopskrift, der ikke kan gå galt. Tilsæt så et drys marokkansk storbyferie og et lækkert all inclusive-resort, og du er ved at ramme noget, der virkelig ser godt ud! Hvis dette scenarie lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert kigge nærmere på det tilbud, jeg har fundet i dag. Du kan nemlig få en herlig pakkerejse til marokkanske Marrakech, hvor du kan kombinere et sanseligt storbyeventyr med afslappende daseferie på et flot all inclusive-resort med pool, palmer og vandrutsjebaner!

  All inclusive i Marrakech
  november - marts
  fra2.787 kr.
  København
  Marrakech
  1 uge på det 4* LABRANDA Targa Club Aqua Parc
  inkl. fly, transport og all inclusive
  fra2.787 kr.

  All inclusive-pakketilbud til Marrakech

  Tanken om vinter behøver ikke at løbe dig koldt ned af ryggen. Ikke hvis du i stedet hopper på en uges all inclusive i Marokko! Jeg har f.eks. fundet dette billige tilbud til det lækre 4* LABRANDA Targa Club Aqua Parc i udkanten af Marrakech.

   

  Lad mig starte med det vigtigste først. Resortet har, som navnet antyder, et ganske imponerende poolområde, der minder om en slags minivandland med adskillige pools og forskellige vandrutsjebaner – perfekt til børn og vandhunde i alle aldre!

   

  LABRANDA Targa Club Aqua Parc ligger som sagt i udkanten af Marrakech. Derfor tilbringer du altså det meste af din ferie i en palmefyldt oase lidt væk fra storbyen. Heldigvis arrangerer resortet gratis daglig transport til og fra centrum, så du kan selv finde den perfekte balance mellem storbyaktiviteter i Marrakech og afslapning på resortet. I øvrigt har resortet også et spacenter (som dog koster penge), hvor du kan prøve diverse wellnessbehandlinger.

   

  Under dit ophold kommer du til at bo i et af resortets hyggeligt indrettede værelser, hvor der er plads til op til 4 personer (hvilket de fleste børnefamilier sikkert vil sætte pris på).

   

   

  Priser og bestilling

  Det er (desværre) kun muligt at flyve fra København, hvor du flyver med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage). Du kan rejse fra november til marts, og i skrivende stund finder du de billigste priser på lang række datoer i december, hvor rejsen kun koster 2.787 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som altid med rejser fra Sunweb inkluderer denne pris både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Herudover er all inclusive også inkluderet i dette tilbud. Jeg vil i øvrigt gøre opmærksom på, at prisen for en familie på 2 voksne og 2 børn starter fra kun 2.392 kr. pr. person.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Frapriser (2 personer)

  • November: 2.964 kr.
  • December: 2.787 kr.
  • Januar: 2.867 kr.
  • Februar: 3.087 kr.
  • Marts: 3.569 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra LABRANDA Targa Club Aqua Parc

   

  Rejsetips til Marokko

  Hvis du gerne vil opleve andet end Marrakech, så kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Denne smukke by er også en populær ‘location’ for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones. Hvis du er til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel sydvest for Marrakech.

   

   

  Vil du gerne booke nogle af disse ture, skal du helt sikkert kigge forbi getyourguide. Her kan du også blive inspireret af et omfattende udvalg af forskellige andre ture og aktiviteter i og omkring Marrakech – f.eks. ATV-ture, kamelridning og ørkensafarier.

  Oplevelser i Marrakech
  kr.

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Marokko, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her