Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.121 kr.
Marrakech-Labranda-Targa-Aqua-Parc-banner
Pakkerejser

Vinterrejse til Marrakech: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 3.121 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Vinterrejse til Marrakech: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 3.121 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Sol og varme om vinteren er helt grundlæggende en ferieopskrift, der ikke kan gå galt. Tilsæt så et drys marokkansk storbyferie og et lækkert all inclusive-resort, og du er ved at ramme noget, der ser virkelig godt ud! Hvis dette scenarie lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert kigge nærmere på den rejse, jeg har fundet i dag. Du kan nemlig booke en herlig rejse til Marrakech med all inclusive, hvor du kan kombinere et sanseligt storbyeventyr med afslappende daseferie på et flot all inclusive-resort med pool, palmer og vandrutsjebaner! ☀🌴

All inclusive i Marrakech

november – marts

fra

3.121 kr.

København ✈ Marrakech

Fly til Marrakech

1.318 kr.

Hotel i Marrakech

1.803 kr.

Hotel

1.803 kr.

Fly

1.318 kr.

Total (pr. person):

3.121 kr.

Rejse til Marrakech med all inclusive – fly

Tanken om vinter behøver ikke at løbe dig koldt ned af ryggen. Ikke hvis du i stedet hopper på en uges all inclusive i Marokko! Men der skal først lige et par flybilletter til.

Og vil du gerne til Marrakech, kan du finde direkte fly fra København hos Norwegian.

Norwegian har mellem en og to ugentlige afgange til Marrakech. Du kan altid finde direkte billetter fra lørdag til lørdag. Herudover har de i de fleste måneder også udrejse på tirsdage og hjemrejse på onsdage.

Priserne kan svinge en del, men de billigste returbilletter vil ofte ligge i et prisleje omkring 1.200 til 1.500 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet en afgang fra lørdag den 14. januar til lørdag den 21. januar. På disse datoer koster billetter kun 1.318 kr.

Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes igennem Norwegians egen bookingside.

Eksempler på billige flydatoer

  • 26.11. – 03.12.
  • 03.12. – 10.12.
  • 07.01. – 14.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 04.02. – 11.02.
  • 21.02. – 28.02.
  • 07.03. – 14.03.
  • 15.04. – 22.04.
  • 02.05. – 10.05.
  • Og flere

Rejse til Marrakech med all inclusive – hotel

Så mangler du bare et hotel. Og ønsker du en autentisk storbyferie i Marrakech, bør du finde en riad i selve byen. Så kommer du til at bo på ægte marokkansk vis. Men du kan også sagtens finde lidt mere familievenlige resorter i udkanten af byen – f.eks. det billige tilbud til det firstjernede LABRANDA Targa Club Aqua Parc (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice – Best of the Best).

Lad mig starte med det vigtigste først. LABRANDA Targa Club Aqua Parc er et all inclusive-resort. Så alle måltider – morgenmad, frokost, aftensmad – plus snacks og drikkevarer er inkluderet i opholdet! 🍹

Resortet har herudover, som navnet antyder, et ganske imponerende udendørs poolområde, der minder om en slags minivandland med adskillige pools og forskellige vandrutsjebaner – perfekt til børn og vandhunde i alle aldre!

Det udendørs poolområde er åbent hele året. Men hvis du alligevel synes, at det er for køligt med en udendørs dukkert, kan du i stedet smutte forbi resortets spacenter La Brise Spa (mod et gebyr). Her finder du bl.a. sauna, hammam og jacuzzi.

LABRANDA Targa Club Aqua Parc ligger som sagt i udkanten af Marrakech. Derfor tilbringer du altså det meste af din ferie i en palmefyldt oase lidt væk fra storbyen. Heldigvis arrangerer resortet gratis daglig transport til og fra centrum, så du kan selv finde den perfekte balance mellem storbyaktiviteter i Marrakech og afslapning på resortet.

Så er der prisen. På de samme datoer som flybilletterne kan du bestille et topersoners ophold med gratis afbestilling og all inclusive fra i alt 3.606 kr. – det svarer til kun 1.803 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marrakech, skal du naturligvis være velkommen til det.

LABRANDA Targa Club Aqua Parc

Rejse til Marrakech med all inclusive

Rejse til Marrakech med all inclusive

Rejse til Marrakech med all inclusive

Rejse til Marrakech med all inclusive

Rejsetips til Marokko

Hvis du gerne vil opleve lidt uden for Marrakech centrum, så kan det helt klart anbefales at besøge Ksar of Ait-Ben-Haddou (3,5 times kørsel fra centrum) – en smuk befæstet by, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Den smukke by er også en populær lokation for film- og serieproduktioner, og måske vil du kunne genkende den fra bl.a. Gladiator eller Game of Thrones.

Er du til natur, så skal du helt sikkert besøge Ouzoud-vandfaldet – et 100 meter højt vandfald i smukke omgivelser nær Atlasbjergene ca. 2,5 times kørsel fra Marrakech.

Rejse til Marrakech med all inclusiveRejse til Marrakech med all inclusive

Vil du gerne booke nogle af disse ture, skal du helt sikkert kigge forbi getyourguide. Her kan du også blive inspireret af et omfattende udvalg af forskellige andre ture og aktiviteter i og omkring Marrakech – f.eks. ATV-ture, kamelridning og ørkensafarier.

Vil du gerne læse mere om Marrakech, kan du også smutte forbi min guide om Marokko.

Corona i Marokko

Udenrigsministeriet oplyser, at der ikke længere er restriktioner (såsom krav om vaccinepas eller test) ved indrejse til Marokko.

Du skal blot udfylde en indrejseformular, som præsenteres ved indrejse. Indrejseformularen finder du her.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vinterrejse til Marrakech: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 3.121 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveVinterrejse til Marrakech: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 3.121 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud