• 29 dec 2017

  Weekendtur til Milano: 2 nætter på et 3* hotel centralt i byen til kun 762 kr. inkl. fly og morgenmad

  Milano er en af Europas moderne storbyer, du i den grad ikke må snyde dig selv for! Lige meget om du har tænkt dig at bruge din storby-getaway på at powershoppe, udforske det eminente italienske køkken eller bare snuse rundt i byen og opdage dens mange seværdigheder, så er Milano den perfekte destination! 

  Storby-getaway til Milano
  januar - marts
  762 kr.
  København
  Milano
  Hotel i Milano
  f.eks. det 3* Hotel Zara Milano
  510 kr.
  Billige fly til Milano
  inkl. 10 kg håndbagage
  252 kr.
  Hotel
  510 kr.
  Fly
  252 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  762 kr.

  Hotel

  skyscanner har jeg fundet det lækre 3* Hotel Zara Milano (4 ud af 5 på TripAdvisor), der har en skøn placering 20 minutters gang fra hovedbanegården i Milano (hvor du ankommer med bus fra lufthavnen). Herudover ligger metrostationen Zara  kun 170 meter væk. Hotellets beliggenhed i forhold til transport kunne således næsten ikke være bedre!

  Alle værelser på Hotel Zara Milano har aircondition, fladskærms-tv, gratis wifi og værdiboks. Du får også eget badeværelse med bruser, bidet og hårtørrer. Morgenmad er inkluderet i prisen, så det skal du heller ikke tænke på.

  Prisen for et værelse til 2 personer i 2 nætter ligger på 1.020 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 510 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Milano, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her og enkeltværelser her.

   

  Fly

  I dag har jeg fundet særdeles budgetvenlige flybilletter til Fra København Milano på skyscanner – billetterne findes fra januar til marts – og der er mange af dem. Jeg har f.eks. fundet en lækker weekendtur fra København d. 13.01. – 15.01. til kun 252 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Da der er afgange på alle ugens dage, har du masser af muligheder for at sammensætte en rejse, der passer ind i din kalender. Som man så tit ser det, er weekendrejser typisk lidt dyrere end hverdagsrejser.

  Fra januar til marts er meget dyrt at flyve fra Billund, men til april kan du flyve direkte fra Billund til Milano med Ryanair. Til den tid vil du derfor også kunne finde billige billetter fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 13.01. – 15.01. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på andre billiger rejsedatoer

  • 13.01. – 15.01.
  • 13.01. – 17.01.
  • 15.01. – 17.01.
  • 20.01. – 24.01.
  • 22.01. – 24.01.
  • 27.01. – 29.01
  • 29.01. – 31.01.
  • 02.02. – 04.02.
  • 06.02. – 09.02.
  • 24.02. – 26.02.
  • 17.03. – 21.03.
  • Og mange flere

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 47 km. Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen tager 1 time og koster 5 euro (ca. 38 kr.). Du kan booke en billet her. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

   

  Shopping i Milano

  Tager du til Milano for at købe ind til klædeskabet (eller hvad du nu står og mangler), får du lige en kort introduktion til shopping i Milano.

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din juleshopping.

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Weekendtur til Milano: 2 nætter på et 3* hotel centralt i byen til kun 762 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Per says:

   Hej Rejsespejder. Lufthavnen du har fundet, ligger i Bergamo. Det er bare RYANAIR’s måde at lokke kunder til på. EasyJet og SAS flyver til næsten identiske priser, men til Milano Linate. Der er 50 km til Milano fra Bergamo. Mvh Per

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Per 🙂

    Det er rigtigt, at Bergamo ligger et stykke fra Milano, men som jeg skriver under transport-afsnittet, er det ikke noget større problem at tage Bergamo-bussen (koster 5 euro og tager 1 time).

    Det er rigtig, at både SAS og easyJet flyver til lufthavne med bedre placeringer, men de er også noget dyrere, så vidt jeg kan se 🙂

  se fly se hotel