• 29 jun 2018

  Storbyferie til London: 2 nætter på et 4* designhotel fra kun 929 kr.

  Som danskere er vi faktisk ret heldige. En af verdens suverænt fedeste storbyer – London – ligger kun 90 minutter væk i fly. Og så er det tilmed ofte billigt at besøge den engelske hovedstad! Som et af de mest besøgte rejsemål i hele verden rummer London oplevelser for alle: sightseeing (du kan bl.a. se en kendt klokke, en kendt flod, et kendt pariserhjul og nogle kendte broer), shopping, gastronomi, kultur, historie, pubs, musicals, fodbold og meget, meget mere. London tager pusten fra dig!

  Storbyferie til London
  juli - september
  fra929 kr.
  Billund, Aarhus, Aalborg, København og Hamborg
  London
  London-getaway på et 4* designhotel
  inkl. fly, morgenmad og håndbagage
  fra929 kr.

  Storbyrejse til London

  travelbird.dk faldt jeg over et ganske lækkert pakketilbud til London. Især hvis du er typen, der godt kan lide at bo på hoteller, som skiller sig lidt ud fra mængden. Tilbuddet inkluderer nemlig 2, 3 eller 4 nætter på det supersmarte og hippe MOXY London Excel (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  MOXY London Excel ligger i det østlige London ca. 4,5 km fra Canary Wharf. Du har dog Royal Albert DLR Station lige ved siden af, så transporten ind til centrum er ikke noget problem. Hotellet er som sagt et designhotel, og det bærer indretningen tydeligt præg af. Værelserne er moderne og komfortable, mens lobbyen og baren er piftet op med et kreativt design, du ikke ser på almindelige hoteller. Opholdet inkluderer desuden en lækker morgenmad, der bl.a. byder på cappuccino og friskpresset appelsinjuice – slet ikke nogen dårlig måde at starte dagen på!

   

  Du kan finde billetter fra juli til september, og det er muligt at flyve fra Billund, Aarhus, Aalborg, København og Hamborg. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund den 14.08. – 16.08. til kun 929 kr. pr. person (1.858 kr. i alt).

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 4 dage – så vent ikke for længe med at bestille, hvis du gerne vil afsted.

   

   

  Transport

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London. Jeg vil nok anbefale toget, netop fordi der er så langt fra lufthavnen til London. Men skal det bare være billigt, vil jeg helt klart anbefale easybus, hvor du kan finde superbillige busbilletter.

   

  Ift. tog kan du fra lufthavnen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Station på ca. 45 minutter. Det er hurtigere og mere komfortabelt end bussen, men også en smule dyrere. Stansted Express kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 135 kr.). 

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her