• 13 nov 2019

  Sol og all inclusive på Kap Verde: 8 dage på et fantastisk 4* RIU-resort fra kun 5.333 kr. inkl. direkte fly og all inclusive

  Leder du efter et rejsemål med varmegaranti uden at skulle flyve 12+ timer, så er Kap Verde helt klart en destination, du skal kigge nærmere på. Kap Verde er en øgruppe i Atlanten, som ligger ca. 1.500 km syd for de Kanariske Øer. Her kan du selv i vintermånederne forvente temperaturer mellem 24 og 28 grader og rigeligt med sol. Jeg har tilmed fundet et luksuriøst all inclusive-tilbud, så du virkelig bare kan slappe 100 % af og tanke op med solskin og varme!

  All inclusive i sol og varme
  november - marts
  fra5.333 kr.
  København
  Kap Verde
  1 uges afslapning på Kap Verde
  inkl. fly, 4* RIU-resort og all inclusive
  fra5.333 kr.

  Luksuspakkerejse til Kap Verde med all inclusive

  I dag har jeg fundet en skøn luksusrejse til dig, der gerne vil have en samlet pakke og ønsker at koble helt fra på din ferie. Med denne rejse kommer du nemlig til at bo på det anmelderroste 4* RIU Karamboa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) på øen Boa Vista. Her er der kræset for hver en detalje, faciliteterne er helt i top, og så er dit ophold med all inclusive.

   

  På RIU Karamboa er der masser af plads til afslapning med spa, massage og et superlækkert og kæmpestort poolområde. Trænger du til at være lidt aktiv, så er du i den grad også dækket godt ind. Her er både mulighed for tennis, fodbold, volley og fitness. For børnene er der legeplads og børneklub, og om aftenen er der underholdning med musik og shows. Opholdet er som sagt med all inclusive, så du skal hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad – og så er både snacks og drikkevarer inkluderet!

   

  Jeg har længe gået og holdt øje med Kap Verde – for denne øgruppe er bare et stensikkert vinterhit. Priserne denne vinter har dog været virkelig høje, men nu kan du langt om længe finde TUI’s pakketilbud til RIU Karamboa til en virkelig god pris. Den billigste afgang er i skrivende stund en rejse fra fredag den 22. november til fredag den 29. november. På disse datoer koster rejsen kun 5.333 kr. pr. person (i alt 10.666 kr.) – og det er vel at mærke med direkte fly, et lækkert 4* RIU-resort og all inclusive! Udover den 22. november er afgangene de efterfølgende tre fredage (29.11., 06.12. og 13.12.) også billige. På disse datoer koster rejsen under 6.700 kr. pr. person.

   

  Hos TUI må du frit medbringe 5 kg håndbagage, og indchecket bagage kan tilkøbes for kun 150 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Frapriser (pr. person)

  • November: 5.333 kr.
  • December: 6.483 kr.
  • Januar: 7.033 kr.
  • Februar: 7.533 kr.
  • Marts: 7.533 kr.

   

   

  Visum til Kap Verde

  Ved ophold under 30 dage behøver du ikke visum. Dog er der et krav om, at du senest fem dage før rejsen registrerer din rejse elektronisk på ease.gov.cv. I den forbindelse opkræves en lufthavnssikkerhedsafgift. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne for Kap Verde på um.dk.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan vælge at booke transfer igennem bookingsiden – det koster 318 kr. tur/retur for 2 personer. Du kan også vælge at tage en taxi – der er kun 2 km fra lufthavnen til hotellet.

   

   

  RIU Karamboa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejsen her