• 28 feb 2020

  All-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et fantastisk 4* RIU-resort fra kun 4.683 kr. inkl. direkte fly og all inclusive

  Så er det nu, du skal være hurtig, hvis du leder efter et rejse med varmegaranti til billige penge og all inclusive! Det er nemlig en last minute-rejse til Kap Verde, jeg taler om. Kap Verde er en øgruppe i Atlanten, som ligger ca. 1.500 km syd for de Kanariske Øer. Her kan du selv i forårsmånederne forvente temperaturer mellem 24 og 28 grader og rigeligt med sol. Og når der er tale om et all inclusive-tilbud, så skal du virkelig bare slappe 100% af og tanke op med solskin og varme!

   

  Med tilbud som disse gælder det om at være hurtig, hvis du gerne vil have fingrene i det!

  All inclusive i sol og varme
  marts
  fra4.683 kr.
  København
  Kap Verde
  1 uges afslapning på Kap Verde
  inkl. fly, 4* RIU-resort og all inclusive
  fra4.683 kr.

  Luksuspakkerejse til Kap Verde med all inclusive

  I dag har jeg fundet en skøn luksusrejse til dig, der gerne vil have en samlet pakke og ønsker at koble helt fra på din ferie. Med denne rejse kommer du nemlig til at bo på det anmelderroste 4* RIU Karamboa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) på øen Boa Vista. Her er der kræset for hver en detalje, faciliteterne er helt i top, og så er dit ophold med all inclusive.

   

  På RIU Karamboa er der masser af plads til afslapning med spa, massage og et superlækkert og kæmpestort poolområde. Trænger du til at være lidt aktiv, så er du i den grad også dækket godt ind. Her er både mulighed for tennis, fodbold, volley og fitness. For børnene er der legeplads og børneklub, og om aftenen er der underholdning med musik og shows. Opholdet er som sagt med all inclusive, så du skal hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad – og så er både snacks og drikkevarer inkluderet!

   

  Dette er som sagt et last minute-tilbud, hvor du finder de billigste afgange fra den 6. marts til den 13. marts til 4.683 kr. pr. person. Du kan også finde rejsen fra 13. marts til 20. marts til 5.183 kr. pr. person og igen fra den 20. marts til den 27. marts til 6.933 kr. pr. person.

   

  Hos TUI må du frit medbringe 5 kg håndbagage, og indchecket bagage kan tilkøbes for kun 150 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Visum til Kap Verde

  Ved ophold under 30 dage behøver du ikke visum. Dog er der et krav om, at du senest fem dage før rejsen registrerer din rejse elektronisk på ease.gov.cv. I den forbindelse opkræves en lufthavnssikkerhedsafgift. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne for Kap Verde på um.dk.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan vælge at booke transfer igennem bookingsiden – det koster 318 kr. tur/retur for 2 personer. Du kan også vælge at tage en taxi – der er kun 2 km fra lufthavnen til hotellet.

   

   

  RIU Karamboa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til All-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et fantastisk 4* RIU-resort fra kun 4.683 kr. inkl. direkte fly og all inclusive

  1. Pia says:

   Hej
   Tak for din bedste rejseinspiration.
   Vi er 8 voksne der ku tænke os en uge til Kap verde slut nov / start dec.
   Mon vi ku være heldige at få et tilbud når verde forhåbentlig åbner igen i løbet af året?
   Glædelig jul.

   • Rejsespejder says:

    Hej Pia,
    beklager det sene svar! Mange tak for dine pæne ord – det betyder ekstra meget i de her tider :). Og du kan du tro på, at der nok skal komme gode tilbud igen. Lige nu har de fleste flyselskaber indstillet deres oversøiske ruter. Så lige nu er der simpelthen ikke nok udbud på markedet (og dermed gode tilbud), som er værd at skrive om. Men ja, så snart verden åbner igen (og takket vaccinen skal det nok ske i de kommende måneder) skal jeg i hvert fald finde tilbud – også til Kap Verde – igen :).
    Godt nytår!

  2. Mads says:

   Kan mad tage afsted alene til samme pris?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Det kan du desværre ikke på denne rejse. Hvis man ændrer bookingen til 1 person inde på TUI, kan den desværre ikke finde en rejse, som matcher søgningen.

    I øvrigt vil det næsten altid være dyrere at rejse alene end at rejse fx to sammen (hvis man opgør prisen pr. person). Det skyldes, at man som par altid kan splejse prisen for et hotelværelse, mens man som solorejsende ofte er nødt til at betale fuld pris for et dobbeltværelse (der ofte er det mindste værelse, et hotel kan tilbyde).

  Se pakkerejsen her