• 22 mar 2019

  Sol og all inclusive på Kap Verde: 8 dage på et fantastisk 4* RIU-resort til kun 4.533 kr. inkl. fly, bagage og all inclusive

  Leder du efter et rejsemål med varmegaranti uden at skulle flyve 12+ timer, så er Kap Verde helt klart en destination, du skal kigge nærmere på. Kap Verde er en øgruppe i Atlanten, som ligger ca. 1.500 km syd for de Kanariske Øer. Her kan du forvente temperaturer mellem 24 – 28 grader og rigeligt med sol. Jeg har tilmed fundet et luksuriøst all inclusive-tilbud, så du virkelig bare kan slappe 100 % af og tanke op med solskin og varme!

  All inclusive i sol og varme
  marts - april
  4.533 kr.
  København
  Kap Verde
  1 uges afslapning på Kap Verde
  inkl. fly bagage,, 4* hotel og all-inclusive
  4.533 kr.
  Ovenfor vises totalprisen for 2 personer (4.533 kr. pr. person)

  Pakkerejse til Kap Verde

  I dag har jeg fundet en skøn rejse til dig, der gerne vil have en samlet pakke og ønsker at koble helt fra på din ferie. Med denne rejse kommer du nemlig til at bo på det anmelderroste 4* RIU Karamboa på øen Boa Vista. Her er der kræset for hver en detalje og dit ophold er med all inclusive.

   

  På hotellet er der masser af plads til afslapning med spa, massage og et skønt, stort poolområde. Trænger du til at være lidt aktiv, så kan du ånde lettet op. Her er både mulighed for tennis, fodbold, volley og fitness. For børnene er der legeplads og børneklub, og om aftenen er der underholdning med musik og shows. Der er som sagt all inclusive inkludereret i dit ophold, så du skal hverken tænke på morgenmad, frokost eller aftensmad – og så er både snacks og drikkevarer inkluderet!

   

  Jeg har fundet en afgang fra d. 01.04. – 08.04. til kun 4.533 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 9.066 kr.) – i denne pris er både fly, hotel, bagage og all inclusive inkluderet. Det er også muligt at rejse fra d. 26.03. – 02.04. og d. 02.04. – 09.04. til mellem 5.000 – 5.200 kr. med ophold på andre 4* hoteller med all inclusive. Vil du rejse senere i april, så stiger priserne en del fra 8.000 – 11.000 kr.

   

  Kap Verde uden all inclusive

  Hvis du ikke er til all inclusive, så findes der også mange rejsetilbud uden dette. Her kan du faktisk komme afsted fra 2.583 kr. med hotel og fly.

  Pakkerejser til Kap Verde
  fra2.583 kr.

  Visum til Kap Verde

  Der er visumpligt når du rejser til Kap Verde og det kan fås ved indrejse gennem den internationale lufthavn.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan vælge at booke transfer igennem bookingsiden – det koster 318 kr. tur/retur for 2 personer. Du kan også vælge at tage en taxa – der er kun 2 km fra lufthavnen til hotellet.

   

  RIU Karamboa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Sol og all inclusive på Kap Verde: 8 dage på et fantastisk 4* RIU-resort til kun 4.533 kr. inkl. fly, bagage og all inclusive

  1. Tina says:

   Vi er 3 der har kigget på det her vanvittige tilbud 🙂 Det her hotel. Men efter vores søgning kan vi ikke finde rejser til nogen af hotellerne på kap verde efter april? Vi vil gerne afsted omkring uge 19 der start maj. Kan du svare på om de ikke tilbyder rejser dertil på det tidpunkt?
   På forhånd tak:)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Kap Verde er primært en vinterdestination, så fra april begynder det at tynde kraftigt ud i rejser dertil. Og i maj kan du ikke længere finde charterrejser dertil. Lige med dette tilbud er den seneste afgang den 1. april, så det er desværre ikke muligt at booke denne rejse senere. Men starten af maj er generelt en rigtig god/billig periode for rejser til Sydeuropa, så der skal nok komme andre gode tilbud her på bloggen 😉

  2. Malene says:

   Jeg har læst et sted, at man skal have visum for at opholde sig på Kap Verde Øerne.
   Ved du noget om det, og hvordan det foregår?

   Mvh Malene

   • Rejsespejder says:

    Hej Malene,
    ja, man skal have visum, hvis man rejser til Kap Verde. Hvis du booker gennem et charterselskab, kan man købe det gennem dem. Alternativt udstiller de det os i lufthavnen når man ankommer (koster 40 Euro).

  3. Troels says:

   Er det muligt at finde i januar, februar, marts? Og kan man ellers finde lign. Tilbud/priser? Vh. Troels ☺️

   • Troels says:

    Kan nemlig kun finde afgange i nov. Og dec. Når jeg klikker på linket.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Troels 🙂

    Du kan godt finde tilbuddet fra januar til marts (dog noget dyrere), men så skal du selv ændre afrejsedatoen på travelmarket. Travelmarket kan nemlig maksimalt søge 4 uger frem.

    Du kan ændre datoen ude til venstre – jeg har taget et screenshot her: https://ibb.co/b0rjqL

    • Troels says:

     Super! Tak! Lige et kort spørgsmål; tror du rejserne bliver billigere hvis man bestiller kort før afrejse, hvis man er helt ligeglad med afrejsedato, bare det er i januar, februar eller marts? Og hvis man heller ikke er kræsen med hotel? Så i realiteten en afbudsrejse. – Troels

     • Rejsespejder_AP says:

      Det var i hvert fald så lidt 🙂 Altså du kan sagtens være heldig at finde en afbudsrejse til en super pris, især når du er så fleksibel mht. afrejsedato og hotel 🙂 Lige med Kap Verde er jeg dog lidt usikker på priserne, da det er et ret populært rejsemål i vinterperioden. Men man kan da være heldig og jeg skal nok holde rigtig godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂

     • Henrik says:

      Jeg har haft kik på Kap Verde som rejsedestination de sidste par år, og vil sige at TUIs priser dertil om vinter/forår tit kommer ret langt ned tæt på afrejsedato, især hvis man nøjes med at købe flybilletten. Tror dog sjældent jeg har set dem være meget lavere end f.eks. turen med afgang 25/2.

  Se pakkerejsen her