Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.683 kr.
rsz_kap_verde_boa_vista-e1574929720402
Pakkerejser

All-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et 4* resort fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. direkte fly og all inclusive

Pakkerejser |

All-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et 4* resort fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. direkte fly og all inclusive

Er du også træt af det mørke og kolde vejr, og trænger du til noget solskin og varme? Så har jeg den helt rigtige rejse til dig her – du skal nemlig til Kap Verde! Her er der masser af sol, strande og 25-28 grader – et perfekt rejsemål her i vinterperioden. Kap Verde er en øgruppe, der ligger i Atlanterhavet cirka 500 km fra Afrikas vestkyst. Der er både noget for dig, der elsker at tage en slapper og nyde solens stråler på stranden eller ved poolen og for dig, der gerne vil have, at der sker lidt. På Kap Verde er der gode muligheder for surfing, dykning og andre vandsportaktiviteter og så er der en utrolig smuk natur.

Derudover har Kap Verde forholdvis få corona-restriktioner, samt ret lemplige indrejseregler – det kræver således kun en negativ PCR-test (som ikke må være ældre end 72 timer) uanset om man er vaccineret, ikke-vaccineret eller tidligere smittet.

All inclusive i sol og varme

januar

fra

4.499 kr.

København ✈ Kap Verde

Hotel på Kap Verde

2.702 kr.

Fly til Kap Verde

1.797 kr.

Hotel

2.702 kr.

Fly

1.797 kr.

Total (pr. person):

4.499 kr.

Hotel på Kap Verde

Du på øen Sal, som er øgruppens mest solrige ø. Sal kan nemlig bryste sig med hele 350 solskinsdage om året! Her har jeg fundet et lækkert 4* all-inclusive resort. Resortet hedder Sol Dunas Resort og er en del af det spanske Melia-hotelkæde. Her kan du se frem til 4 pools, direkte adgang til Adeldoeiro Beach, 3 restauranter og 4 bars (som allesammen er med i all-inclusive pakken), et fitness-center samt moderne værelser som ligger fordelt på det store resortareal.

Og ja, så er der all-inclusive med i prisen, så du bare kan slappe af og nyd lækker mad og drinks ved poolen eller stranden!

Jeg har f.eks. fundet en uge fra d. 5. til d. 12. januar på et dobbeltværelse til kun 5.404 kr. Dvs. 2.702 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Der findes selfølgelig andre hoteller i forskellige prisklasser på øen. Hvis det ikke skal være all-inclusive kan du således sagtens sammensætte en rejse til omkring 2.500 – 3.000 kr. pr. person inkl. fly. Du skal bare sikre dig, at du søger på den rigtige ø. Flyene jeg har fundet går til øen Sal!

Fly til Kap Verde

På Skyscanner kan du lige nu finde billige fly til Kap Verde. Du flyver direkte fra København til Sal med TUI. Jeg har f.eks. fundet to billige afgange fra hhv. d. 05.01 til d. 12.01. og fra d. 12.01. til d. 19.01.

TUI flyver hver onsdag til Kap Verde frem til slutningen af marts. Dog er priserne på de andre afgange lidt dyrere på nuværende tidspunkt. Men har du lidt is i maven anbefaler jeg, at du venter lidt med at bestille, da de typisk falder omring 3-4 uger før afgang.

Visum og Corona på Kap Verde

Ved ophold under 30 dage behøver du ikke visum. Dog er der et krav om, at du senest fem dage før rejsen registrerer din rejse elektronisk på ease.gov.cv. I den forbindelse opkræves en lufthavnssikkerhedsafgift. Du kan læse mere om pas- og visumreglerne for Kap Verde på um.dk.

Kap Verde har forholdsvis få coronarestriktioner (f.eks. er indendørs brug af mundbind anbfalet men ikke et krav). Derudover er det ganske nemt at rejse til Kap Verde. Du skal således kun have et negativ PCR testsvar (må højst være 72 timer gammel) uanset vaccinestatus

, samt udfylde et “health monitoring form”. Du kan finde en oversigt over alle regler her.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et 4* resort fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. direkte fly og all inclusiveAll-inclusive på Kap Verde: 8 dage på et 4* resort fra kun 4.499 kr. p.p. inkl. direkte fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud