• 09 dec 2019

  Weekendtur til skønne London: 2 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 816 kr. inkl. fly

  London er en af mine all-time favorite storbyer! Her er der virkelig noget for alle – til dig der elsker at shoppe, til gastronomi-nørden, den historieinteresserede, fodbold-freaken og til dig der er tosset med kultur. Der er så meget at se og lave i London – musicals, museumsbesøg, shopping, gåture i f.eks. Hyde Park eller et besøg på et (eller flere) af Londons mange markeder er blot nogle af de få ting, du kan opleve på din storbyferie. Og i dag har jeg fundet et superbilligt pakketilbud, hvor du kan komme afsted på en weekendtur til lige over 800 kr.! Med i prisen er et skønt og meget centralt hotel inkluderet, så du kommer derfor til at bo lige ved alle storbyens fristelser. Så tag på en velfortjent smuttur til London – jeg er sikker på, du kommer til at elske byen lige så meget, som jeg gør.

  Oplev fantastiske London
  januar - marts
  fra816 kr.
  København, Billund, Aalborg og Aarhus
  London
  Smuttur til London
  816 kr.
  Husk, at du kan ændre lufthavn og datoer inde på bookingsiden

  Pakkerejse til London

  I dag har jeg fundet et godt bud på en billig rejse til London. Her er både fly og hotel inkluderet i prisen. Med det eksempel jeg har fundet, kommer du til at bo på det skønne 3* Travelodge London Central City Road (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er hyggeligt indrettet og på værelset er der, hvad du har brug for på en storbyferie – en base, hvor der er plads til at slappe af og få en god nattesøvn. Og nu til det vigtige – beliggenheden!

   

  Hotellet har nemlig en helt perfekt placering i forhold til en storbyferie i London. Når man kun har et par dage i storbyen, kan det være rart at være tæt på alting, så man ikke skal bruge så lang tid på transport. Du kommer til at bo i et af mine yndlingsområder ved Liverpool Street og Shoreditch. Her er der så mange hyggelige restauranter, cafeer, barer, butikker og markeder. Hvis du er i London på en søndag, så tag endelig forbi Brick Lane Market (som også er i det område) – jeg elsker at bruge søndagen her på at gå rundt og se alle de spændende boder og smage på lækkert mad og søde sager.

   

  Du kan tage afsted fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus. Jeg har f.eks. fundet en rejse med afgang fra København fra lørdag den 1. februar til mandag den 3. februar til kun 816 kr. Fra København og Billund ligger prisen mellem ca. 815 – 1.000 kr. Fra Aalborg kan du i hverdage finde afgange helt ned til kun 695 kr., og fra Århus ligger prislejet fra ca. 900 – 1.400 kr. i weekender. Der findes selvfølgelig også mange andre hoteller at vælge imellem – her kan du se en mere generel oversigt.

   

  Nedenfor har jeg lavet en oversigt over billige rejsedatoer – det kan give dig et indblik i, hvornår de billigste afgange findes. Jeg er primært gået efter weekendafgange, men du kan også sagtens finde afgange i hverdage, hvor prislejet er nogenlunde det samme.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Fra Aarhus

   

   

  Oplevelser i London

  Der findes vanvittig mange ting at lave i London! Hvis du gerne vil skabe dig et overblik over nogle af de ture, der findes og måske også booke en hjemmefra, så kan du se et stort udvalg her.

  Sightseeing i London

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus og tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige stationer i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster kun 5 pund (ca. 44 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil betale lidt ekstra for at spare tid, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget. Dette tog bringer dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 142 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 62 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her