Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

“Flydende” hotel 1.493 kr.
Forlænget weekend i London: 3 nætter på et flydende 4* hotel fra kun 1.493 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Forlænget weekend i London: 3 nætter på et flydende 4* hotel fra kun 1.493 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend i London: 3 nætter på et flydende 4* hotel fra kun 1.493 kr. p.p. inkl. fly

London er ikke til at komme udenom, når emnet handler om verdens fedeste storbyer! London er fantastisk året rundt, og hovedstadsmetropolen rummer en nærmest altomfattende mangfoldighed. På din færd igennem Londons gader er der ingen grænser for, hvilke nationaliteter eller typer du kan møde. Selv en tur i tuben kan være en oplevelse i sig selv – jeg sad selv engang ved siden af en mand med en levende papegøje på sin skulder! Alt i alt – London er en by, der skal opleves!

Forlænget weekend i London

året rundt

fra

1.493 kr.

Billund, København, Aarhus og Aalborg ✈ London

Hotel i London

1.236 kr.

Fly til London

257 kr.

København

Aarhus

Aalborg

Hotel

1.236 kr.

Fly

257 kr.

Total (pr. person):

1.493 kr.

Rejse til London – hotel

På din forlængede weekend til den engelske hovedstad skal du selvfølgelig have et godt hotel at bo på.

Som udgangspunkt er London en dyr by, hvad hoteller angår. Denne gang har jeg dog fundet et billigt og anderledes hotel nemlig det firestjernede Good Hotel London (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Hotellet ligger i det hippe Docklands-område, hvor der er sket rigtig meget de seneste år. Her finder du masser af nye barer, restauranter og butikker.

Du får altså ikke et hotel midt i centrum, men du har til gengæld Royal Victoria-stationen lige ved siden af hotellet. Herfra tager det ikke mere end små 15-20 minutter i tog at komme ind til det centrale London og Tower Gateaway Station.

Det specielle ved Good Hotel London er uden tvivl, at det er et flydende hotel.

Det er altså bygget direkte på vandet. Herudover er hotellet et non-profit-hotel, hvilket vil sige, at de donerer deres overskud til velgørende projekter i lokalområdet – et superfedt koncept, hvis du spørger mig!

Alt i alt får du altså et moderne, flydende hotel med en fin beliggenhed og fokus på bæredygtighed – what’s not to like?

Prisen for et topersoners værelse fra lørdag den 11. november til tirsdag den 14. november er i alt 2.472 kr. – dvs. kun 1.236 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

London

London

London

Rejse til London – fly

Det næste, du skal have tilføjet til din virtuelle indkøbskurv, er et par lækre flybilletter 😉

Du kan finde billige flybilletter til London stort set hele året rundt. Det vil typisk være billigst at rejse med Ryanair og priserne ligger ofte mellem 300 og 700 kr., og der er direkte afgange fra Billund, København, Aalborg og Aarhus.

I ovenstående eksempel har jeg fundet flybilletter med afgang fra Billund lørdag den 11. november til tirsdag den 14. november. På disse datoer koster flybilletterne kun 257 kr.

Du kan også vælge at rejse på de samme datoer fra København. Dette koster dog en hel krone mere, så har du spenderbukserne på, kan du også vælge denne mulighed 😉

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aarhus

  • Direkte afgange på mandage, torsdage, fredage og søndage

Fra Aalborg

  • Direkte afgange fredage og mandage

Oplevelser

Den engelske hovedstad er et sandt overflødighedshorn af oplevelser. På GetYourGuide kan du gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter.

Ikke alle oplevelser på din forlængede weekend behøver dog at koste penge – du kan f.eks. læse min guide om de bedste gratis oplevelser i London.

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i den engelske hovedstad, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i London: 3 nætter på et flydende 4* hotel fra kun 1.493 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend i London: 3 nætter på et flydende 4* hotel fra kun 1.493 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar