Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

“Flydende” hotel fra 1.070 kr.
London-banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Storbyrejse til London

3 dage på et flydende 4* hotel inkl. fly

Storbyferie |

Storbyrejse til London

En storbyrejse til London er ikke til at komme udenom, når emnet lander på verdens fedeste storbyer! London er fantastisk året rundt, og hovedstadsmetropolen rummer en nærmest altomfattende mangfoldighed. På din færd igennem Londons gader er der ingen grænser for, hvilke nationaliteter eller typer du kan møde. Selv en tur i tuben kan være en oplevelse i sig selv – jeg sad selv engang ved siden af en mand med en levende papegøje på sin skulder! Så derfor – en storbyrejse til London er noget, der skal opleves! 🛍️🏙️

Storbyrejse til London

fra

1.070 kr.

✈️ Fra Billund, København, Aarhus og Aalborg

🏨🌊 Flot og flydende 4-stjernet hotel

🤑 Rigtig god pris

Hotel i London

844 kr.

Hotel

844 kr.

Fly

226 kr.

Total (pr. person):

1.070 kr.

Storbyrejse til London – hotel

På din storbyrejse til London skal du selvfølgelig have et godt hotel at bo på.

Som udgangspunkt er London en dyr by, hvad hoteller angår. Denne gang har jeg dog fundet et billigt og anderledes hotel i form af det firstjernede Good Hotel London (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Hotellet ligger i det hippe Docklands-område, hvor der er sket rigtig meget de seneste år. Her finder du masser af nye barer, restauranter og butikker.

Du får altså ikke et hotel midt i centrum, men du har til gengæld Royal Victoria-stationen lige ved siden af hotellet. Herfra tager det ikke mere end små 15-20 minutter i tog at komme ind til det centrale London og Tower Gateway Station.

Det specielle ved Good Hotel London er uden tvivl, at det er et flydende hotel.

Det er altså bygget direkte på vandet. Herudover er hotellet et non-profit-hotel, hvilket vil sige, at de donerer deres overskud til velgørende projekter i lokalområdet – et superfedt koncept, hvis du spørger mig!

Alt i alt får du altså et moderne, flydende hotel med en fin beliggenhed og fokus på bæredygtighed – what’s not to like?

Prisen for et topersoners værelse fra onsdag den 7. august til fredag den 9. august er i alt 1.688 kr. – dvs. kun 844 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i London, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Storbyrejse til London - Hotel

Storbyrejse til London - Hotel

Storbyrejse til London - Hotel

Storbyrejse til London – fly

Det næste, du skal have tilføjet til din virtuelle indkøbskurv, er et par lækre flybilletter 😉

Du kan finde billige flybilletter til London stort set hele året rundt. Det vil typisk være billigst at rejse med Ryanair, og priserne ligger ofte mellem 200 og 700 kr.

Der er direkte afgange fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus.

I ovenstående eksempel har jeg fundet flybilletter med afgang fra Billund onsdag den 7. august til fredag den 9. august. På disse datoer koster flybilletterne kun 226 kr.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Aarhus

  • Direkte afgange alle ugens dage undtagen mandage og fredage

Fra Aalborg

  • Direkte afgange tirsdage, torsdage og lørdage

Storbyrejse til London – oplevelser

Den engelske hovedstad er et sandt overflødighedshorn af oplevelser. På GetYourGuide kan du gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter.

Ikke alle oplevelser på din storbyrejse til London behøver dog at koste penge – du kan f.eks. læse min guide om de bedste gratis oplevelser i London.

Du kan også læse om den fascinerende metropol i min guide om rejser til London.

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i den engelske storby, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i London.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyrejse til LondonStorbyrejse til London

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud