• 14 feb 2020

  Weekend-getaway til London: 2 nætter på et 4* flydende hotel fra kun 780 kr. inkl. fly

  London er ikke til at komme udenom, når emnet handler om verdens fedeste storbyer! Storbyen er fantastisk året rundt, og hovedstadsmetropolen rummer en nærmest altomfattende mangfoldighed. På din færd igennem Londons gader er der ingen grænser for, hvilke nationaliteter eller typer du kan møde. Selv en tur i tuben kan være en oplevelse i sig selv – jeg sad selv engang ved siden af en mand med en levende papegøje på sin skulder! Alt i alt – London er en by, der skal opleves!

   

  Til dit ophold i London har jeg fundet et lidt anderledes (og superlækkert) 4* hotel – men se for dig selv nedenfor!

  Rejse til oplevelsesrige London
  marts -maj
  fra780 kr.
  Billund, København, Aalborg og Aarhus
  London
  Weekendtur til London
  inkl. fly og 4* hotel

  Pakkerejse til London

  Hvis du gerne vil prøve noget lidt andet end et “almindeligt” hotelophold, så skal du prøve at læse med her. For jeg har fundet en billig pakkerejse til London på det 4* Good Hotel London (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”).

   

  Hotellet ligger i det hippe Docklands-område, en smule uden for centrum. Her har du Royal Victoria-stationen lige ved siden af. Så det tager ikke mere end 15 minutter med tuben, før du står midt i London. Der sker rigtig meget ved Docklands for tiden med opførelse af nye barer, restauranter og butikker, så det er et fedt sted at bo. Hotellet, du skal bo på, er uden tvivl meget specielt. Det er nemlig et flydende hotel – bygget direkte på vandet. Hotellet et non-profit-hotel, og de giver derfor deres overskud til velgørenhedsprojekter i lokalområdet – et superfedt koncept, hvis du spørger mig! Så du får et moderne, flydende 4* hotel med en fin beliggenhed og fokus på bæredygtighed – what’s not to like!

   

  Du kan komme til London fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus. Fra København og Billund kan du finde et væld af billige afgange i både hverdage og weekender til priser mellem ca. 780 – 1.100 kr. pr. person. Fra Aalborg har du ikke helt lige så mange afgange at vælge imellem. De billigste afgange finder du som regel fra søndage til tirsdage (til priser fra ca. 600 kr.) – men med flytider, der kun giver dig en enkelt heldag i London. Du kan også komme på en forlænget weekend fra ca. 1.700 kr. Fra Aarhus ligger de billigste afgange mellem 1.050 – 1.400 kr. på alle ugens dage på nær tirsdage og lørdage. Eksemplet ovenfor tager udgangspunkt i en weekendafgang fra København fra lørdag den 7. marts til mandag den 9. marts til kun 780 kr. pr. person (i alt 1.560 kr).

   

  Vil du hellere selv finde en pakkerejse med et andet hotel i London, kan du se dine muligheder her.

   

  Rejseeksemplet ovenfor er fra lørdag den 7. marts til mandag den 9. marts. Nedenfor har jeg lavet en liste med andre billige rejsedatoer. Du bør være opmærksom på, at priserne kan have ændret sig, siden jeg skrev artiklen.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København (afgange alle ugens dage)

   

  Billund (afgange alle ugens dage)

   

  Aalborg (afgange på tirs-, tors,- og søndage)

   

  Aarhus (afgange alle dage undtagen tirsdage og lørdage)

   

   

  Vælg de bedste flytider

  Londons lufthavne modtager hver dag rigtig mange fly. Når du skal vælge fly (især fra København), bør du derfor være opmærksom på, at der er flere forskellige flymuligheder at vælge imellem. Og her er det altså vigtigt at sikre sig, at man vælger de bedst mulige flytider. Du kan se mulighederne ved at klikke på “Vis alle 222 flymuligheder” efter du har trykket på “Vælg fly”.

   

  Herefter kan du se de forskellige flytider på dine valgte datoer. Som du kan se nedenfor, kan du f.eks. for kun 77 kr. ekstra få næsten en hel dag ekstra i London, da du her først skal flyve kl. 19.40, hvorimod du oprindeligt skulle flyve allerede kl. 8.45. Du bestemmer selvfølgelig selv, det er blot et lille tip.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer til Stansted Airport, der ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige steder i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster fra kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

   

  Good Hotel London

   

  Oplevelser i London

  Ved at klikke på linket nedenfor, kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har for ture og aktiviteter i London. Og lad mig sige det, som det er – der er et væld af muligheder!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Weekend-getaway til London: 2 nætter på et 4* flydende hotel fra kun 780 kr. inkl. fly

  1. Bitten Pedersen says:

   Kan man ikke komme på denne tur med afgang fra Billund, enten 7-8/11

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bitten 🙂

    Det kan du godt. Fra Billund er der daglige afgange. F.eks. kan du finde billetter fra fredag den 8.11. til mandag den 11.11. fra Billund til kun 274 kr. 🙂

  Se tilbud her