• 27 dec 2019

  Getaway til London: 2 nætter på et 4* flydende hotel fra kun 735 kr. inkl. fly

  London er ikke til at komme udenom, når emnet handler om verdens fedeste storbyer! Storbyen er fantastisk året rundt, og hovedstadsmetropolen rummer en nærmest altomfattende mangfoldighed, og på din færd igennem Londons gader er der ingen grænser for, hvilke nationaliteter eller typer du kan møde. Selv en tur i tuben kan være en oplevelse i sig selv – jeg sad selv engang ved siden af en mand med en levende papegøje på sin skulder! Alt i alt – London er en by, der skal opleves! Og at du lige nu kan komme afsted på en weekendtur til kun lidt over 700 kr. med både fly og hotel – det er da bare en ekstra bonus!

   

  Til dit ophold i London har jeg fundet et lidt anderledes (og super lækkert) 4* hotel – men se for dig selv nedenfor!

  Rejse til oplevelsesrige London
  januar - april
  fra735 kr.
  Billund, København, Aalborg og Aarhus
  London
  Weekendtur til London
  inkl. fly og 4* hotel

  Pakkerejse til London

  Hvis du gerne vil prøve noget lidt andet end et “almindeligt” hotelophold, så skal du prøve at læse med her. For jeg har fundet en billig(!) pakkerejse til London på det 4* Good Hotel London (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence).

   

  Hotellet ligger i det hippe Docklands-område, hvor der er sket rigtig meget de seneste år. Hotellet ligger derfor en smule uden for centrum, men du har til gengæld Royal Victoria-stationen lige ved siden af. Så det tager ikke mere end 15 minutter med tuben, før du står midt i London. Og som skrevet, så sker der rigtig meget ved Docklands for tiden – med masser af nye barer, restauranter og butikker! Det mest specielle ved hotellet er dog uden tvivl, at det er et flydende hotel! Det er altså bygget direkte på vandet. Herudover er hotellet et non-profit-hotel, hvilket vil sige, at de giver deres overskud til velgørenhedsprojekter i lokalområdet – et superfedt koncept, hvis du spørger mig! Så du får et moderne, flydende 4* hotel med en fin beliggenhed og fokus på bærdygtighed – what’s not to like!

   

  Du kan komme til London fra både Billund, København, Aalborg og Aarhus. I eksemplet har jeg fundet en weekendafgang fra Billund fra lørdag den 18. januar til mandag den 20. januar til kun 735 kr. inkl. fly. Fra København og Billund kan du finde et væld af billige afgange i både hverdage og weekender til priser mellem ca. 730 – 970 kr. Fra Aalborg finder du de billigste afgange fra søndage til tirsdage til priser fra 670 kr. Du kan også komme på en forlænget weekend fra ca. 1.490 kr., hvilket også er en rigtig fornuftig pris. Fra Aarhus ligger prislejet mellem 890 – 1.380 kr. i hverdage og weekender. Vil du hellere selv finde et hotel i London, kan du se dine muligheder her.

   

  Nedenfor har jeg lavet en liste med andre billige rejsedatoer. Jeg er primært gået efter weekendafgange, men du kan også sagtens finde afgange i hverdage, hvor prislejet er på nogenlunde det samme fra januar og frem til marts. Fra slutningen af marts og fremefter stiger prisen dog en smule – men du kan stadig finde billige pakkerejser til London fra ca. 1.300 kr. Du bør være opmærksom på, at priserne kan have ændret sig, siden jeg skrev artiklen.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København (afgange alle ugens dage)

   

  Billund (afgange alle ugens dage)

   

  Aalborg (afgange på tirs-, tors,- og søndage)

   

  Aarhus (afgange alle dage undtagen tirsdage og lørdage)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London. Det billigste er at tage bussen. Ift. tog kan du fra lufthavnen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Station på ca. 45 minutter. Det er hurtigere og måske mere komfortabelt end bussen, men også en smule dyrere. Stansted Express kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 12 pund (ca. 100 kr.). Du kan booke din billet på stanstedexpress.com.

   

   

  Oplevelser i London

  Ved at klikke på linket nedenfor, kan du få et overblik over, hvilke muligheder du har for ture og aktiviteter i London. Og lad mig sige det, som det er – der er et væld af muligheder!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Getaway til London: 2 nætter på et 4* flydende hotel fra kun 735 kr. inkl. fly

  1. Bitten Pedersen says:

   Kan man ikke komme på denne tur med afgang fra Billund, enten 7-8/11

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bitten 🙂

    Det kan du godt. Fra Billund er der daglige afgange. F.eks. kan du finde billetter fra fredag den 8.11. til mandag den 11.11. fra Billund til kun 274 kr. 🙂

  Se tilbud her