Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.974 kr.
Portugal-rundrejse-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Portugal-rundrejse: Oplev Porto, Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve-kysten fra kun 1.974 kr. for alle fly

Fly |

Portugal-rundrejse: Oplev Porto, Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve-kysten fra kun 1.974 kr. for alle fly

Den Iberiske Halvø er meget mere end blot Spanien. Portugal må man så sandelig ikke glemme! Og har du først besøgt den portugisiske del af halvøen, er det umuligt ikke at blive svært begejstret for landets mange herligheder – f.eks. storbyerne Porto og Lissabon og strandene i Algarve. Det er dog ikke kun den landfaste del af Portugal, der er fantastisk rejsemateriale – langt ude i Atlanten finder du også de eventyrlige vulkanske øgrupper Madeira og Azorerne. Men hvad skal man så lige vælge? Storby-, strand- eller naturferie? Løsningen er (selvfølgelig) at tage afsted på den ultimative Portugal-rundrejse, som jeg har sammensat herunder! Så kan du opleve det hele! ✈

Portugal rundt

april – oktober

fra

1.974 kr.

✈️ fra Billund og København

🗺️ Oplev Porto, Madeira, Azorerne, Lissabon og Faro

🏙️🏖️🏞️ Kombination af storby, strand og natur!

Portugal-rundrejse

Portugal rundt! Lyder det ikke bare fedt? Før vi kaster os ud i rundrejsen nedenfor, vil jeg dog hurtigt lige understrege, at rundrejsen kun er et eksempel. Det betyder, at du skal være mere end velkommen til at skræddersy din egen rundrejse, som du vil 😉

Porto

Portugal-rundrejse

Din rundrejse starter i enten Billund eller København. Disse lufthavne har nemlig det til fælles, at du fra begge kan finde billige enkeltbilletter hos Ryanair til Portugals charmerende storby mod nord – Porto!

Porto er en af Europas ældste og absolut mest charmerende havnebyer. Byen gemmer på spektakulær arkitektur – især byens historiske bykerne (som er på UNESCO’s verdensarvsliste) og de mange farverige huse, der ligger som perler på en snor, er must-see oplevelser i Porto.

Og så er det umuligt at snakke om Porto uden også at nævne portvinen – den stammer nemlig fra Porto, hvor druerne dyrkes langs den berømte Douro-flod. Så gå endelig på opdagelse i hyggelige vinkældre og smag på de våde varer.

Vil du flyve fra Billund, skal du lede efter afgange på enten mandage eller lørdage (også torsdage i august, september og oktober). Prisniveauet ligger (uden for højsæsonen) oftest under 700 kr.

Og vil du flyve fra København, skal du lede efter afgange på enten mandage, torsdage, fredage eller søndage. De billigste afgange finder du oftest på mandage og fredage. Priserne ligger ofte under 1.000 kr.

I dette eksempel har jeg f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra Billund mandag den 15. april til 279 kr.

Danmark til Porto

279 kr.

Madeira

Portugal-rundrejse

Fra storbyen Porto går turen nu sydpå – langt mod syd. Du skal nemlig helt ned til atlanterhavsøen Madeira.

Madeira er først og fremmest kendt som en ægte naturperle – og lidt af en eventyrdestination. Øen byder på kontrastfyldte oplevelser, der bl.a. tæller talrige vandrestier, kuperet bjergterræn, vulkanske kratere og en fantastisk blomsterflora.

Samtidig kan du i hovedstaden Funchal også finde luksushoteller og give den gas med shopping, restaurantbesøg, og hvad der nu ellers hører bylivet til.

Fra Porto kan du stort set alle dage finde billige indenrigsfly til Funchal. Både easyJet, Ryanair og TAP betjener denne rute. Jeg har i dette eksempel fundet en billet hos easyJet tirsdag den 16. april til 310 kr.

Porto til Madeira

310 kr.

Azorerne

Portugal-rundrejse

Fra én atlanterhavsø til en anden. Efter dit ophold på Madeira sættes kursen nu mod Ponta Delgada – Azorernes hovedstad.

Azorerne er en øgruppe, der med sikkerhed vil feje benene væk under dig. De vulkanske øer gemmer nemlig på en fuldstændig fortryllende smuk natur – der måske endda er en tand mere frodig end Madeiras.

I lighed med Madeira har Azorerne et lunt og lækkert klima året rundt, og øerne rummer enestående muligheder for aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og gode chancer for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere.

Fra Funchal kan du finde direkte afgange til Ponta Delgada på alle ugens dage (undtagen torsdage t.o.m. marts). Disse indenrigsbilletter er nogle af rundrejsens dyreste, men det burde være muligt at finde billetter mellem ca. 400 og 800 kr.

Jeg har i dette eksempel fundet en billet hos SATA Air Acores fredag den 19. april til 423 kr.

Madeira til Azorerne

423 kr.

Lissabon

Portugal-rundrejse

Efter de to atlantiske ø-paradiser går turen nu tilbage til fastlandet – mod Portugals historiske hovedstad, Lissabon! Ingen Portugal-rundrejse uden hovedstaden.

I Lissabon kommer du til en storby, der har formået at udvikle sig til en moderne hovedstad og samtidig bevaret sin historiske identitet. Byen er nemlig spækket med et hav af historiske seværdigheder (f.eks. er det gamle bycentrum Alfama og Belém-tårnet begge must-see seværdigheder).

Herudover er Lissabon især kendetegnet ved sine mange stejle gader, gule sporvogne og et fantastisk solrigt vejr. Så du kan helt sikkert se frem til en superlækker storbyferie i Portugals smukke hovedstad!

Fra Ponta Delgada kan du finde direkte afgange til Lissabon på alle ugens dage. Prisniveauet er dejligt lavt, og billetter koster ofte mellem ca. 200 og 500 kr.

Jeg har i dette eksempel fundet en billet hos SATA Air Acores fredag den 22. april til 180 kr.

Azorerne til Lissabon

180 kr.

Faro – Algarvekysten

Portugal-rundrejse

Sidste stop før returrejsen til Danmark går til Portugals solbeskinnede sydkyst – bedre kendt som Algarve.

Med ca. 3.000 årlige solskinstimer og en kilometerlang kyststrækning med nogle af Europas bedste sandstrande er Algarvekysten først og fremmest en superlækker stranddestination.

Så Algarvekysten er det perfekte valg, hvis du har brug for en afslappende afslutning på en i forvejen fantastisk rundrejse!

Fra Lissabon kan du finde direkte flyafgange til Faro alle ugens dage. Prisniveauet er dog lidt højere end ved de andre flybilletter, da billetterne ofte koster mellem ca. 400 og 600 kr.

Jeg har fundet en billet torsdag den 25. april til 460 kroner.

Lissabon til Faro

460 kr.

Hjem til Danmark

Som afslutning på din Portugal-rundrejse mangler vi blot enkeltbilletter retur til Danmark. Og fra Faro kan du flyve direkte til både Aarhus og København.

Aarhus kan du finde direkte flybilletter hos Ryanair på alle onsdage og lørdage t.o.m. marts – derefter er der direkte afgange på mandage og fredage. Priserne er generelt rigtigt fine (ofte under 700 kr. uden for højsæsonen).

København kan du flyve til direkte til med både SAS, Norwegian og Ryanair. Der er direkte afgange alle mandage, tirsdage og lørdage t.o.m. marts og alle mandage, onsdage, lørdage og søndage fra april. Prisniveauet ligger oftest på under 1.000 kr.

I dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i billetter til Aarhus mandag den 29. april til kun 322 kr.

Faro til Danmark

322 kr.

Portugal-rundrejse – prisoversigt

  • Fly til Porto: 279 kr.
  • Fly til Madeira: 310 kr.
  • Fly til Azorerne: 423 kr.
  • Fly til Lissabon: 180 kr.
  • Fly til Faro: 460 kr.
  • Fly til Aarhus: 322 kr.
  • I alt: 1.974 kr.

Portugal-rundrejse – hoteller

Hoteller skal der selvfølgelig også til – og dem kan du søge efter her 😉

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Portugal-rundrejse: Oplev Porto, Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve-kysten fra kun 1.974 kr. for alle flyPortugal-rundrejse: Oplev Porto, Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve-kysten fra kun 1.974 kr. for alle fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud