• 12 sep 2019

  Smuttur til Milano: 2-4 nætter med 4* hotel fra kun 998 kr. inkl. fly

  Italiens næststørste by er Milano, og den er en alletiders destination til en storbyferie! Byens fantastiske, gotiske domkirke er en af Europas must-see-attraktioner, det eksklusive og elegante Galleria Vittorio Emanuele II (et shoppingområde fra det 19. århundrede) kan sende enhver shopaholic i drømmeland, og Castello Sforzesco lokker historie- og kunstinteresserede til i massevis. Ja, Milano er ikke til at komme uden om, hvis du elsker storbyferier! Så en lille, billig smuttur vil på ingen måde være en dårlig idé til at pifte efteråret op.

  Smuttur til Milano
  september - december
  fra998 kr.
  København og Billund
  Milano
  2-4 nætter i Milano
  inkl. 4* hotel og direkte fly
  fra998 kr.

  Pakketilbud til Milano

  Pakkerejsen ovenfor, som jeg har fundet på Take Offer, inkluderer et 2-4-nætters hotelophold på det 4* IH Milano Regency. Her får du et elegant hotel i en smuk bygning fra 1800-tallet med en rigtig fin beliggenhed i den nordvestlige del af det centrale Milano. F.eks. er du i gåafstand til Castello Sforzesco, der er et af byens vigtigste vartegn. Lidt over 1 km væk ligger togstationen Domodossola, hvorfra du har adskillige forbindelser til resten af byen. Alle hotellets værelserne er desuden udstyret med aircondition, eget badeværelse, minibar og LCD-tv.

   

  Der er ledige afgange fra september til december, og det er muligt at flyve fra både København og Billund (fra sidstnævnte dog kun frem t.o.m. oktober). Priserne varierer alt efter rejsedato og -længde. De fleste afgange svinger mellem 1.000 og 2.000 kr. pr. person, mens enkelte svinger mellem ca. 2.000 og 3.000 kr. pr. person. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra den 6. december til den 8. december til kun 998 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 1.996 kr.).

   

  OBS: Tilbuddet slutter om 4 dage (fredag den 13.09.)!

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Milano t/r
  • Et stk. håndbagage (i målene 56x45x25 uden vægtbegrænsning) pr. person på flyvninger med Easyjet
  • Et stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person på flyvninger med Ryanair
  • 2 – 4 overnatninger på det 4-stjernede IH Milano Regency
  • Ophold i dobbelt/twin-værelse
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  OBS: Der skal betales en obligatorisk byskat direkte til hotellet på ca. 4-11 € pr. person pr. nat.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra lufthavnen direkte til hovedbanegården i Milano. Turen koster 6 euro (ca. 45 kr.), og du kan booke en billet på terravision.eu. Det er også muligt at købe billet på banegården i Bergamo.

   

   

  Shopping i Milano

  Hvis shopping er en af dine yndlingsdiscipliner, så får du lige her en kort introduktion til shopping i Milano.

   

  Quadrilatero d’Oro betyder “Det Gyldne Kvadrat” og anses for at være verdens mest kendte shoppingdistrikt. Her finder du high-end luksus- og designervarer, hvor du med stor sandsynlighed må slagte den helt store sparegris, hvis du vil købe noget! Men tag derhen under alle omstændigheder og lad drømmene få frit løb. Desuden er Quadrilatero d’Oro et godt sted til people-watching.

   

  Corso Vittorio Emanuele, Via Dante og Via Torino er tre af Milanos større shoppinggader og tilbyder suveræne shoppingmuligheder for “almindelige” mennesker. Her behøver du altså ikke være millionær for at være med, og det er nok også her, du foretager det meste af din shopping.

   

  Eataly Milano Smeraldo er et must, hvis du er madinteresseret og elsker italienske delikatesser. Her finder du alt fra køkkengrej og kogebøger til pesto og parmaskinke!

   

   

  Oplevelser i Milano

  Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave i Milano – så kan du tjekke linket nedenfor.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her