• 07 mar 2018

  London-getaway: 2 dage på et anmelderrost hotel midt i London til kun 724 kr. inkl. fly

  London behøver næppe den store introduktion. Den engelske hovedstad er en af verdens mest forførende og pulserende metropoler, som har en magnetisk tiltrækningskraft på mennesker fra hele verden. Her vil mulighederne ingen ende tage. Du kan binge-shoppe på Oxford Street og Regent Street, nyde delikat street food på Camden Market, tage rundt og se nogle af de verdensberømte London-attraktioner eller noget helt fjerde – du bestemmer! London har det hele!

  Smuttur til London!
  marts - juni
  724 kr.
  Aalborg, København, Billund, Aarhus
  London
  Billige fly til London
  inkl. 10 kg håndbagage
  146 kr.
  Fra Aalborg
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel
  578 kr.
  Fly
  146 kr.
  Total (pr.person)
  724 kr.

  Fly

  Det er ikke en hemmelighed at der findes rigtig mange billige fly til London. Takket være en del lavprisselskaber kan du komme til Storbritanniens hovedstad til omkring 200 – 500 kr. året rundt. Ryanair er nok tit det billigste selskab, men du kan også flyve med easyJet og Norwegian til lignende priser. Ryanair flyve fra alle 4 danske lufthavne. Jeg har f.eks. fundet fly med fra Aalborg den 15.04. – 17.04. til kun 146 kr. Som altid er der 10 kg håndbagage inkluderet i prien, som burde være nok til en lille sviptur. Fra København, Aarhus og Billund kan du også finde billige billetter omkring 200 kr. Det er billigst at rejse i hverdagene, vil man have en ren weekendtur, så koster det omkring 500 – 900 kr. Rejsetip: der er mange penge at spare, hvis man rejser fra lørdag til mandag/tirsdag i stedet for fredag til søndag!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Aalborg d. 15.04. – 17.04. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Aalborg

  • 17.03. – 20.03.
  • 20.03. – 22.03.
  • 15.04. – 17.04.
  • 22.04. – 24.04.
  • 12.05. – 15.05.
  • 26.05. – 29.05.
  • 09.06. – 12.06.
  • Og mange flere

   

  Billund

  • 16.03. – 19.03.
  • 19.03. – 21.03.
  • 07.04. – 10.04.
  • 16.04. – 18.04.
  • 07.05. – 09.05.
  • 17.05. – 19.05.
  • 16.06. – 19.06.
  • Og mange flere

   

  København

  • 17.03. – 20.03.
  • 20.03. – 22.03.
  • 07.04. – 10.04.
  • 21.04. – 24.04.
  • 12.05. – 16.05.
  • 21.05. – 23.05.
  • 08.06. – 12.06.
  • Og mange flere

   

  Aarhus

  • 08.04. – 10.04.
  • 21.04. – 24.04.
  • 12.05. – 16.05.
  • 04.06. – 06.06.
  • 16.06. – 19.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  London er ikke altid det nemmeste sted at finde et ordentlig og billigt sted at bo. Men det er lykkedes mig at finde et hotel, der både er anmelderrost, har en uforskammet god beliggenhed midt i London og er superbilligt! På skycanner.dk har jeg fundet det 3* Point A Hotel London Kings Cross – St. Pancras (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hvis du har været i London før, kender du sikkert Kings Cross St. Pancras, der er Londons næsttravleste station efter Waterloo. Kings Cross st. Pancras forbinder hele 6 metrolinjer, og hotellet ligger kun 5 minutters gang fra stationen. Du kan derfor ikke få bedre transportforbindelser til resten af London!

  Hotellet byder desuden på højhastighedswi-fi, døgnåben reception og relativt små men særdeles velindrettede værelser. Tidligere gæster roser hotellet til skyerne for bl.a. beliggenheden, personalets høje serviceniveau og de gode værelser.

  Prisen for et 2-personersværelse i 2 nætter ligger på 1.155 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 578 kr. pr. person. Det er i det hele taget min erfaring, at Point A Hotel-hotellerne får rigtig fine anmeldelser og tit tilbyder særdeles budgetvenlige priser. Og så kan du finde dem på en række superattraktive områder i det centrale London – f.eks. i Paddington, Liverpool Street (som vil være supernemt ift. transport til og fra Stansted!), Westminster og Shoreditch.

  Vil du gerne selv sondere terrænet i forhold til hoteller i London, skal du være velkommen til at finde en hoteloversigt her. Leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Stansted Airport ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London. Jeg vil nok anbefale toget, netop fordi der er så langt fra lufthavnen til London. Men skal det bare være billigt, vil jeg helt klart anbefale easybus, hvor du kan finde superbillige busbilletter.

  Ift. tog kan du fra lufthavnen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Station på ca. 45 minutter. Det er hurtigere og mere komfortabelt end bussen, men også en smule dyrere. Stansted Express kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 135 kr.). 

   

  Bedste shoppingsteder i London

  London er fyldt med så mange gode shoppingsteder, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Her får du dog en kort liste over de absolut hotteste steder at shoppe.

  Oxford Street – selv hvis du ikke har været i London før, har du sikkert hørt navnet. Oxford Street er nemlig Londons mest kendte handelsgade og et must-see for enhver med bare den mindste trang til shopping.

  Regent Street – har man sagt Oxford Street, siger man næsten også altid Regent Street. Regent Street er nemlig Londons næstmest kendte handelsgade og krydser Oxford Street ved Oxford Circus – et navn du sikkert også har hørt før!

  Bond Street og Mayfair – her skal du have den helt store tegnebog frem! Bond Street og Mayfair er Londons mest eksklusive shoppingområde. Det er her alle kendisserne shopper luksus- og designervarer som Luis Vuitton, Burburry osv.

  Westfield London og Stratford – er to kæmpestore shoppingcentre. Faktisk er de blandt Europas allerstørste. Her finder du 350 forskellige butikker fordelt på mere end 177.000 m2 fyldt med lækre tilbud.

  Don’t worry, listen fortsætter! – se hvilke andre spændende og unikke shoppingmuligheder London har på visitlondon.com!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til London-getaway: 2 dage på et anmelderrost hotel midt i London til kun 724 kr. inkl. fly

  1. Frederike says:

   Hej Rejsespejder
   Jeg rejser med en lille spæd på 7 måneder og min veninde.
   Mit spørgsmål er: hvordan booker jeg fly og hotel, sidst vi fløj skulle vi ikke betale for en plads, fordi hun sidder på skødet. Men det ser ud til her at jeg hos reynair skal betale for hende også ved i noget om det? Vedr hotellet så skal jeg vel ikke booke børne seng da babyen sover i sin barnevognkasse, hvor hun er mest tryg. Kan i hjælpe mig med at råde mig til hvad jeg gør så det bliver korrekt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frederikke 🙂

    Du skal booke fly og hotel hver for sig. Det gør du ved at klikke på “Se flytilbud her” og “Se hoteltilbud her”.

    Ryanair har desværre sat et gebyr på spædbørn, og det er i dette tilfælde dyrere end selve billetten. Så jeg ved faktisk ikke, om du bare kan bestille to billetter (1 til dig og 1 til din baby), eller om du skal betale spædbarnsgebyret. Det synes jeg, at du skal høre Ryanair om.

    I øvrigt kan du tjekke flypriserne hos Norwegian. Der rejser spædbørn i hvert fald gratis.

    Hos Ryanair kan du betale for at få en fast plads, men det behøver du ikke. Hvis ikke du betaler for en fast plads, får du blot en tilfældig plads på flyet. Og hvis du rejser sammen med andre, er det ikke sikkert, at I kommer til at sidde ved siden af hinanden.

    Ift. hotel plejer børn på den alder at være gratis, men jeg kan ikke tilføje en barn på hotellet i artiklen her. Så måske skal du finde et andet hotel.

  2. Florence Kabongo says:

   Jeg kan godt lige jeres tilbud, men jeg synes det er lidt sværet at lave booking.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Florence 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂