Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.443 kr.
Banner-5-1-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Dubrovnik

Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Dubrovnik

Er du filmelsker, vild med middelalderen, eller vil du bare gerne på en solrig weekendtur til Adriaterhavet? Så jeg har fundet det rette tilbud til dig i form af en lækker rejse til Dubrovnik! I Dubrovnik er scener fra bl.a. Game of Thrones og Star Wars filmet. Det skyldes i høj grad, at byen har en utrolig smuk middelalderstil fra det 7. århundrede. Samtidig ligger Dubrovnik i et fantastisk natursmukt område i Dalmatien ud mod Adriaterhavet. Og som prikken over i’et er vejret i det sydlige Kroatien næsten altid lækkert, hvilket er meget belejligt, nu hvor Dubrovnik har så mange fine strande ☀️🏖️

Forlænget weekend i Dubrovnik

april – oktober

2.443 kr.

✈️ Fra København

❤️ Hyggeligt hotel ved strand

🕍 Historisk bykerne og middelalderarkitektur

Hotel i Dubrovnik

1.617 kr.

Fly til Dubrovnik

826 kr.

Hotel

1.617 kr.

Fly

826 kr.

Total (pr. person):

2.443 kr.

Forlænget weekend i Dubrovnik – fly

Vil du på forlænget weekend til Dubrovnik, kan du flyve direkte til den kroatiske by fra København (fra april til oktober).

Både Norwegian og SAS tilbyder direkte returbilletter.

Norwegian er typisk billigst, og de har 2-3 ugentlige afgange fra juni til oktober. De direkte afgange finder du tirsdage, torsdage og lørdage.

Prisniveauet ligger typisk mellem 1.000 og 1.400 kr. for returbilletter.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra lørdag den 31. august til tirsdag den 3. september. På disse datoer koster flybilletter kun 826 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 22.06. – 24.06.
  • 20.08. – 22.08.
  • 27.08. – 29.08.
  • 31.08. – 03.09.
  • 03.09. – 05.09.
  • 14.09. – 19.09.
  • 03.10. – 05.10.
  • 08.10. – 10.10.
  • Og flere

Forlænget weekend i Dubrovnik – hotel

Med styr på flybilletterne mangler du blot et hotel. Og her er der ganske mange at vælge mellem til sådan en forlænget weekend i Dubrovnik.

Denne gang har jeg hevet Hotel Perla (4 ud af 5 på Tripadvisor) frem fra gemmerne.

Her får du et flot trestjernet hotel med fine og moderne værelser med alle de gængse hotelfaciliteter som gratis wi-fi, fladskærms-tv osv. Herudover har hotellet en restaurant, hvor der hver dag serveres div. lokale retter (og med mulighed for stor morgenmadsbuffet 😋).

Samtidig har hotellet en glimrende beliggenhed. Det ligger nemlig lige midt på den lokale strandpromenade med masser af stemningsfyldte restauranter, barer og caféer. Derfor er der også kun 400 meter ned til stranden, hvor man efter sigende kan nyde en fantastisk solnedgang 😍☀️

Der er også kort afstand til kulturelle oplevelser, f.eks. går bussen mod Dubrovniks gamle bydel få skridt fra hotellet.

Den gamle by i Dubrovnik er en sand perle ved Adriaterhavets østlige kyst. Byen byder på ren middelalderstemning med smukke kirker, paladser, fontæner og pladser i stilarterne gotisk, barok og renæssance.

Prisen er også rigtig god – et trenætters ophold for to personer fra lørdag den 31. august til tirsdag den 3. september koster i alt 3.234 kr. Prisen bliver derfor kun 1.617 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne finde et andet hotel, skal du naturligvis være velkommen til det.

Rejse til Dubrovnik, Kroatien.

Stranden ved hotellet

Rejse til Dubrovnik

Rejse til Dubrovnik, Kroatien.

Rejse til Dubrovnik, Kroatien.

Tips til Dubrovnik

Jeg vil klart anbefale dig at gå en tur ned ad Stradun (hovedgaden i den gamle bydel). Denne gade er lavet i smuk, hvid marmor og starter fra Pile Gate og går hele vejen igennem byen til Rector Paladset, klokketårnet og Orlando’s Column. Disse er alle er seværdigheder, du skal se, når du besøger Dubrovnik, da de har været med til at sikre byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste.

Derudover kan jeg klart anbefale at tage en tur hele vejen rundt på byens murer. Her kan du nemlig se Dubrovnik fra sin bedste side – samtidig med du får den fortryllende udsigt udover Adriaterhavet!

Hvis du heller vil opleve andre dele af dette fantastiske land, er du velkommen til at kaste et blik på mine
rejser til Kroatien, for lidt inspiration 😇


Transport mellem lufthavn og hotel

Den billigste løsning vil være at tage bussen.

Lufthavnsbussen kører hver halve time fra lufthavnen ind til midtbyen. En enkeltbillet koster 10 euro, og en returbillet koster 14 euro.

Du kan dog også hoppe på en af de “almindelige” busser, som er lidt billigere. Du kan læse mere på lufthavnens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til DubrovnikRejse til Dubrovnik

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar