Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.354 kr.
Rejse til Dubrovnik: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel fra kun 2.354 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Rejse til Dubrovnik: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel fra kun 2.354 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Rejse til Dubrovnik: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel fra kun 2.354 kr. p.p. inkl. fly

Er du en filmelsker, vild med middelalderen, eller vil du bare gerne på en solrig weekendtur til Adriaterhavet? Så jeg har fundet det rette tilbud til dig i form af en lækker rejse til Dubrovnik! I Dubrovnik er scener fra bl.a. Game of Thrones, Star Wars og James Bond blevet filmet. Det skyldes i høj grad, at byen har en utrolig smuk middelalderstil fra det 7. århundrede. Samtidig ligger Dubrovnik i et fantastisk natursmukt område i Dalmatien ud mod Adriaterhavet. Og som prikken over i’et er vejret i det sydlige Kroatien næsten altid lækkert, hvilket er meget belejligt, nu hvor Dubrovnik har så mange fine strande ☀️🏖️

Forlænget weekend i Dubrovnik

april – oktober

2.354 kr.

✈️ Fra København

4* hotel tæt ved strand

🕍 Historisk bykerne og middelalderarkitektur

Hotel i Dubrovnik

1.271 kr.

Fly til Dubrovnik

1.083 kr.

Hotel

1.271 kr.

Fly

1.083 kr.

Total (pr. person):

2.354 kr.


forlænget weekend i Dubrovnik – fly

Vil du på forlænget weekend til Dubrovnik, kan du flyve direkte til den kroatiske by fra København (fra april til oktober).

Både Norwegian og SAS tilbyder direkte returbilletter fra København til Dubrovnik.

Derfor har du mulighed for i april en ugentlig afgang (torsdag). Fra maj til og med oktober kan du derimod vælge mellem daglige afgange tirsdag, torsdag og lørdage.

Prisniveauet ligger typisk mellem 1.000 og 1.400 kr. for returbilletter.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra lørdag den 4. maj til tirsdag den 7. maj. På disse datoer koster flybilletter 1.083 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).


Eksempler på billige rejsedatoer

 • 04.04. -11.04.
 • 11.04. – 18.04.
 • 02.05. – 07.05.
 • 04.05. – 07.05.
 • 07.05. – 14.05.
 • 11.05. – 16.05.
 • 01.06. – 04.06.
 • 06.06. – 13.03.
 • 20.08. – 27.08.
 • 27.08. – 05.09.
 • 03.10. – 10.10.
Forlænget weekend i dubrovnik – hotel

Med styr på flybilletterne mangler du blot et hotel. Og her er der ganske mange at vælge mellem til sådan en forlænget weekend i Dubrovnik.

Denne gang har jeg fundet et hotel, der ligger i den luksuriøse ende af hotelskalaen.

Hotellet hedder Grand Hotel Park (4 ud af 5 på Tripadvisor). Og det ligger fremragende godt.

Hotellet ligger nemlig kun 200 meter fra stranden og med kort afstand til kulturelle oplevelser. Derudover går bussen få skridt fra hotellet, hvor du nemt kan tage den til Dubrovniks gamle bydel.

Den gamle by i Dubrovnik er en sand perle ved Adriaterhavets østlige kyst. Byen byder på ren middelalderstemning med smukke kirker, paladser, fontæner og pladser i stilarterne gotisk, barok og renæssance.

Herudover byder det firestjernede hotel på store og moderne værelser, en udendørs pool og moderne spa-område med en indendørs pool. Der er selvfølgelig også alle de gængse hotelfaciliteter i form af gratis wi-fi, fladskærms-tv og restaurant.

Prisen er også rigtig god – et trenætters ophold for to personer på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 2.541 kr. Prisen bliver derfor kun 1.271 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne finde et andet hotel, skal du naturligvis være velkommen til det.

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Udsigt over vand

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Udsigt af pool

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Hotelværelse

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Den gamle bydel

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Udsigt over vand

Rejse til Dubrovnik, Kroatien. Udsigt over vand og by


Tips til Dubrovnik

Jeg vil klart anbefale dig at gå en tur ned ad Stradun (hovedgaden i den gamle bydel). Denne gade er lavet i smuk, hvid marmor og starter fra Pile Gate og går hele vejen igennem byen til Rector Paladset, klokketårnet og Orlando’s Column. Disse er alle er seværdigheder, du skal se, når du besøger Dubrovnik, da de har været med til at sikre byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste.

Derudover kan jeg klart anbefale at tage en tur hele vejen rundt på byens murer. Her kan du nemlig se Dubrovnik fra sin bedste side – samtidig med du får den fortryllende udsigt udover Adriaterhavet!

Udover disse oplevelser er der en lang række fantastiske muligheder for ture og udflugter, som du kan se herunder 😉


Transport mellem lufthavn og hotel

Den billigste løsning vil være at tage bussen.

Lufthavnsbussen kører hver halve time fra lufthavnen ind til midtbyen. En enkeltbillet koster 10 euro, og en returbillet koster 14 euro.

Du kan dog også hoppe på en af de “almindelige” busser, som er lidt billigere. Du kan læse mere på lufthavnens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Dubrovnik: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel fra kun 2.354 kr. p.p. inkl. flyRejse til Dubrovnik: Forlænget weekend med 3 nætter på 4* hotel fra kun 2.354 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar