• 31 okt 2019

  Fodboldrejse til London: 2 dage med fly, hotel og hospitality-billetter til ARSENAL – BRIGHTON fra kun 1.389 kr.

  Så er det atter blevet tid til lidt Premier League-action! I dag har jeg nemlig fundet et superbilligt tilbud på kampen mellem Arsenal og Brighton torsdag den 5. december (endda med hospitality-billetter!). Premier League-kampe er generelt temmelig dyre – men ikke denne kamp [indsæt bare din egen Arsenal-joke her]. For Brighton vil point uden tvivl være en succes. For Arsenal er hjemmekampen derimod en must-win kamp, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende sæsonen på en af de fire Champions League-kvalificerende pladser i toppen. Så er spørgsmålet bare, om Auba, Laca og Pepe kan levere varen!

  Arsenal - Brighton
  5. december - 6. december
  fra1.389 kr.
  København (og Aarhus)
  London
  Billige fly til London
  394 kr.
  Fra København
  Fra Aarhus
  Hospitality-billetter + hotel i London
  995 kr.
  Fly
  394 kr.
  Hotel + kampbilletter
  995 kr.
  Total (pr.person)
  1.389 kr.

  Billige fly til London

  Kampen på Emirates Stadium mellem Arsenal og Brighton spilles som sagt torsdag den 5. december kl. 20.15 lokal tid.

   

  Derfor har jeg ovenfor fundet flybilletter til London fra torsdag den 5. december til fredag den 6. december. På disse datoer kan du finde fly fra København til 394 kr. med gode flytider, og billetter fra Aarhus til 325 kr., hvor du har “kun” har lidt over tre timer fra ankomst til kickoff. Dog burde det kunne lade sig gøre (selvom det havde været rarere med lidt mere tid).

   

  Hos Ryanair må du altid frit medbringe én lille håndtaske. Vil du gerne have mere håndbagage med, så kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  OBS: Som udgangspunkt hedder rejsen torsdag til fredag. Men der er jo intet i vejen for, at du finder flybilletter med en senere hjemrejse og selv finder et hotel til de(n) efterfølgende nat/nætter. Så får du også en weekendtur til London ud af rejsen 😉

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel og kampbilletter

  De officielle kampbilletter til Arsenal – Brighton har jeg fundet på siden fantravel.dk, der specialiserer sig i fodboldrejser. Tilbuddet inkluderer både hotelophold (5. december – 6. december) og officielle kampbilletter – endda hospitality-billetter!

   

  Hospitality-konceptet betyder, at du udover selve kampbilletterne typisk også får mad, drikke og en række andre ekstra-ting med i prisen. Til denne kamp får du Club Level-billetter, der bl.a. inkluderer premium siddepladser (garanterede pladser sammen), et officielt kampprogram, forfriskninger i pausen (øl, vin, vand) og en 5£ voucher til mad/drikke/merchandise.

   

  Ift. hoteller kommer du som udgangspunkt til at bo på budgethotellet ibis London Stratford. Du kan også opgradere til det 4* MOXY London Stratford (+100 kr. pr. person). Begge hoteller ligger i Stratford i det nordøstlige London, så du får altså ikke en bedre beliggenhed ved at opgradere. Men hvis du helst vil være fri for et budgethotel, kan du med fordel vælge det 4* MOXY-hotel.

   

  Prisen for for 1 nat på ibis London Stratford (dobbeltværelse) og 2 Club Level-billetter til Emirates Stadium er i alt 1.990 kr. Således bliver prisen kun 995 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du ankommer til Stansted Airport, der ligger ca. 60 km nordøst for London. Du kan både tage bus eller tog ind til det centrale London. Jeg kørte selv med bussen for nylig og kan kun anbefale det. National Express udbyder enkeltbilletter fra Stansted til mange forskellige steder i London – f.eks. til Liverpool Street Station i det centrale London. En enkeltbillet koster fra kun 5 pund (ca. 43 kr.), hvis du booker på forhånd. Du kan også købe en billet på stationen til 10 pund. Busserne kører hver halve time, og selve turen tager 1 time og 10 minutter. Du kan købe billetter på nationalexpress.com.

   

  Hvis du hellere vil spare lidt tid og betale lidt ekstra, kan du i stedet for bussen tage Stansted Express-toget, der fører dig til Liverpool Street Station på kun ca. 45 minutter. Stansted Express’en kører ca. hvert 15. minut, og en almindelig enkeltbillet koster ca. 16 pund (ca. 137 kr.). Hvis du booker tidligt nok i forvejen, kan du dog finde billetter ned til 7 pund (ca. 60 kr.). Vil du læse mere om dine togmuligheder mellem Stansted og London, kan du gøre det på stanstedexpress.com.

   

  OBS: Ankommer du fra Aarhus, skal du som sagt straks sætte kursen mod stadion. Enten taxi (dyrt) eller med Stansted Express’en til Tottenham Hale Station og derfra videre med metro (Victoria-linjen) til Finsbury Park. Hele den tur skulle ca. tage en time (der er dog som regel ekstra pres på metroen ifm. fodboldkampe).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel