• 01 okt 2018

  BLACK FRIDAY i London: 2 nætter på et fremragende 4* hotel til kun 879 kr. inkl. fly

  Shopaholics, den her rejse er til jer! Jeg har fundet billige billetter til London fra d. 22.11. til d. 24.11. – altså perioden, hvor Black Friday finder sted! Udover billige flybilletter til London har jeg også fundet et superflot og meget anmelderrost 4* hotel, som ligger tæt på et af Europas største shoppingcentre – Westfield Stratford! Jeg vil sige, at det er de perfekte forudsætninger for årets vildeste shopping-tur! 

  Hvis du er shopaholic, er denne rejse altså den hellige gral! Hvornår har du sidst haft mulighed for at shoppe i 350 forskellige butikker fordelt på mere end 177.000 m2 fyldt med Black Friday-tilbud?

  Black Friday-shopping i London
  november
  879 kr.
  København, Billund og Aalborg
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 4* The Westbridge
  670 kr.
  Fly til London
  209 kr.
  Scroll lidt længere ned ad siden for andre flytider
  Hotel
  670 kr.
  Fly
  209 kr.
  Total (pr.person)
  879 kr.

  Hotel i London

  Det er ikke altid nemt at finde et ordentligt hotel i London. Hoteller i London er nemlig altid dyre – selv for mindre B&B’s og hostels kan du hurtigt ende med at betale ret meget. Her har jeg dog fundet et superlækkert hotel til en fornuftig pris. Jeg har nemlig fundet det 4* The Westbridge Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“).

  The Westbridge Hotel ligger faktisk i en fredet bygning fra 1700-tallet. Og med kun 5 minutter fra Stratford metrostation, så du har fremragende transportmuligheder ift. at komme ind til London centrum. Men vigtigst af alt, så har du kun 11 minutters gang fra hotellet til det enorme shoppingcenter Westfield Stratford, hvor du uden tvivl kan finde nogle superbillige Black Friday-tilbud! Hotellet har også et døgnåbent fitnesscenter til fri afbenyttelse og gratis WiFi.

   

  Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.340 kr. Ved en rejse for 2 giver det således en pris på 670 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel blandt Londons mange, mange hoteller, er du mere end velkommen til det.

   

  Billige fly til London

  I dag har jeg fundet billige flybilletter til London, så du kan opleve Black Friday! Fra København kan du f.eks. tage afsted d. 22.11. – 24.11. til 209 kr. Vær opmærksom på, at med den afgang jeg har fundet lander du i Stansted Lufthavn og når du skal hjem, flyver du fra Luton Lufthavn.

   

  Men du kan også flyve billigt fra Billund og Aalborg. Hvis du vil flyve fra Aalborg, kan du flyve d. 22.11. – 24.11. til 476 kr. og fra Billund d. 21.11. – 24.11. til 294 kr.

   

  Du flyver med Ryanair, hvor du pga. nye bagageregler som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetterne med prioritet. Dette koster ca. 45-75 kr. ekstra pr. flyvning.

   

  Hvis du i øvrigt gerne vil læse mere om London, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi min guide om billige rejser til London. Her får du gode tips og tricks til din storbyferie i London!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Vil du gerne ind til centrum af London, kan du tage toget eller bussen. Vil du til hotellet, kan du tage bussen (f.eks. National Express) til “London Stratford”, hvorfra du har 950 meter til hotellet. Turen tager i alt 1 time og koster mellem 60-100 kr.

   

  Bedste shoppingsteder i London

  Foruden Westfield, som jeg allerede har beskrevet, er London spækket med suveræne shoppingsteder. Faktisk er der så mange, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Her får du dog en kort liste over de absolut hotteste steder at shoppe, så du hurtigt kan få et overblik og lægge den rette plan for din Black Friday shopping spree!

   

  Oxford Street – selvom du måske ikke har været her før, har du sikkert hørt navnet. Oxford Street er nemlig Londons mest kendte handelsgade og et must-see for enhver med bare den mindste trang til en smule shopping.

  Regent Street – har man sagt Oxford Street, siger man næsten altid også Regent Street. Regent Street er nemlig Londons næstmest kendte handelsgade og krydser Oxford Street ved Oxford Circus – et navn du sikkert også har hørt før!

  Bond Street og Mayfair – her skal du have den helt store tegnebog frem! Bond Street og Mayfair er Londons mest eksklusive shoppingområde. Det er her alle de kendte shopper luksus- og designervarer som Luis Vuitton, Burburry osv.

  Don’t worry, listen fortsætter! – se på visitlondon.com hvilke andre spændende og unikke shoppingmuligheder London byder på!

   

  Vil du gerne have din kæreste med på shoppingtur til London, og han/hun ikke er den store fan af shopping, så kan du måske prøve at lokke med fodbold. Der spilles mange forskellige kampe i perioden omkring Black Friday – du kan danne dig et overblik her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel