30 okt 2017

BLACK FRIDAY i London: 3 dage på et fremragende 4* hotel til kun 910 kr. inkl. fly

Shopaholics, den her rejse er til jer! Jeg har fundet billige billetter til London fra d. 23.11. til d. 25.11. – altså weekenden hvor Black Friday finder sted! Udover billige flybilletter til London har jeg også fundet et superflot og meget anmelderrost 4* hotel, som ligger tæt på et af Europas største shoppingcentre – Westfield Stratford! Jeg vil sige, at det er de perfekte forudsætninger for årets vildeste shopping-tur! 

Hvis du er shopaholic, er denne rejse altså den hellige gral! Hvornår har du sidst haft mulighed for at shoppe i 350 forskellige butikker fordelt på mere end 177.000 m2 fyldt med Black Friday-tilbud? (Og har du en kæreste med hang til Premier League-fodbold, så kan han jo tage med og se West Ham – Leicester på London Stadium den 24.11.! )

Black Friday-shopping i London
november
910 kr.
Aalborg, Billund, Aarhus eller København
London
Hotel i London
f.eks. det 4* The Westbridge Hotel
674 kr.
Billige fly til London
inkl. 10 kg håndbagage
236 kr.
Hotel
674 kr.
Fly
236 kr.
Total (pr.person)
910 kr.

Hotel

Det er ikke altid nemt at finde et ordentligt hotel i London. Hoteller i London er nemlig altid dyre – selv for snuskede B&B’s og hostels kan du hurtigt ende med at betale mere end rigeligt. Her har jeg dog fundet et superlækkert hotel til en fornuftig pris. På trivago.dk har jeg nemlig fundet det 4* The Westbridge Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“).

Westbridge Hotel ligger faktisk i en fredet bygning fra 1700-tallet. Hotellet ligger kun 5 minutter fra Stratford metrostation, så du har fremragende transportmuligheder ift. at komme ind til London centrum. Men vigtigst af alt så har du kun 11 minutters gang fra hotellet til det enorme shoppingcenter Westfield Stratford, hvor du uden tvivl kan finde nogle superbillige Black Friday-tilbud! Hotellet har også et døgnåbent fitnesscenter til fri afbenyttelse og gratis wifi.

Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.347 kr. Ved en rejse for 2 giver det således en pris på 674 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel blandt Londons mange, mange hoteller, kan du gøre det her. Og enkeltværelser finder du her.

 

Fly

På skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter fra Aalborg til London d. 23.11. – 25.11. til 236 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Men du kan også flyve billigt fra Billund, Aarhus og København med Ryanair.

Ovennævnte eksempel er med afgang fra Aalborg d. 23.11. – 25.11. – men på samme datoer kan du flyve fra Billund til kun 254 kr. og fra København til kun 377 kr. inkl. 10 kg bagage. Fra Aarhus er det muligt at finde billige billetter fra den 22.11. til den 26.11. til 313 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

 

Transport til/fra lufthavnen

Vil du gerne ind til centrum af London, er min anbefaling, at du tager toget. Du kan for ca. 160 kr. købe en togbillet fra Stansted Airport, der tager dig ind til Liverpool Street (ja, Liverpool Street findes skam i London). Vil du gerne direkte til The Westbridge Hotel, er det nemmest at tage det samme tog – bare til Tottenham Hale – hvorfra du skifter til et tog, der kører mod Stratford. Fra Stratford Station har du ca. 900 meter til hotellet.

 

Bedste shoppingsteder i London

Foruden Westfield, som jeg allerede har beskrevet, er London spækket med suveræne shoppingsteder. Faktisk er der så mange, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Her får du dog en kort liste over de absolut hotteste steder at shoppe, så du hurtigt kan få et overblik og lægge den rette plan for din Black Friday shopping spree!

Oxford Street – selvom du måske ikke har været her før, har du sikkert hørt navnet. Oxford Street er nemlig Londons mest kendte handelsgade og et must-see for enhver med bare den mindste trang til en smule shopping.

Regent Street – har man sagt Oxford Street, siger man næsten altid også Regent Street. Regent Street er nemlig Londons næstmest kendte handelsgade og krydser Oxford Street ved Oxford Circus – et navn du sikkert også har hørt før!

Bond Street og Mayfair – her skal du have den helt store tegnebog frem! Bond Street og Mayfair er Londons mest eksklusive shoppingområde. Det er her alle de kendte shopper luksus- og designervarer som Luis Vuitton, Burburry osv.

Don’t worry, listen fortsætter! – se på visitlondon.com hvilke andre spændende og unikke shoppingmuligheder London byder på!

 

West Ham – Leicester

Fredag den 24.11. kl. 20 (lokal tid) er West Ham programsat til at spille en hjemmekamp mod Leicester – og forhåbentlig spiller både Kasper Schmeichel og Winston Reid! Hvis du har en fodboldinteresseret kæreste, kan han jo tage med og se en hæsblæsende Premier League-kamp på West Hams nye stadion – London Stadium! Hvis det er muligt at skaffe billetter.

Er du fuldstændig ligeglad med fodbold, bør du til gengæld vide, at gaderne omkring stadion på ‘match day' er fyldt med op mod 60.000 entusiastiske fodboldfans – særligt op til og umiddelbart efter kampen. Westfield Stratford og London Stadium ligger tæt på hinanden, så lige omkring fodboldkampen kan du godt regne med at se mange mennesker på gaden og i shoppingcentret. Hvis du gerne vil ind til London den aften, gør du også klogt i at undgå at tage tuben på tidspunkterne omkring kickoff og slutfløjt. Medmindre du elsker lange køer og overfyldte togvogne!

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel