• 25 sep 2017

  BLACK FRIDAY i London: 3 dage til kun 747 kr. inkl. fly

  Shopaholics, den her rejse er til jer! Jeg har fundet billige billetter til London fra d. 23.11. til d. 25.11. – altså weekenden hvor Black Friday finder sted! Udover billige flybilletter til London har jeg også fundet et nydeligt 3* hotel, som ligger lige ved et af Europas største shoppingcentre – Westfield London! Jeg vil sige det er de perfekte forudsætninger til årets vildeste shopping-tur!

  Hvis du er shopaholic, er denne rejse altså den hellige gral! Hvornår har du sidst haft mulighed for at shoppe i 250 forskellige butikker fordelt på mere end 176.000 m2 fyldt med Black Friday-tilbud?

  Black Friday-shopping i London
  november
  747 kr.
  København, Billund eller Aalborg
  London
  Hotel i London
  f.eks. det 3* Premier London Inn Kew Bridge
  547 kr.
  Billige fly til London
  inkl. 10 kg håndbagage
  200 kr.
  Hotel
  547 kr.
  Fly
  200 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  747 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det superfine 3* Premier Inn London Kew Bridge (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hoteller i London er altid ret dyre – selv for snuskede B&B’s og hostels kan du hurtigt ende med at betale mere end rigeligt. Her har jeg dog fundet et ordentligt hotel til en fornuftig pris. Hotellet ligger i den vestlige del af London i Brentford tæt på Gunnersbury Park. Hvis du er af det kvindelige køn og har en kæreste/mand, der er fodboldinteresseret, kan du jo fortælle ham, at hotellet ligger tæt på Brentford FC’s Griffin Stadium, hvor blandt andre Andreas Bjelland, Henrik Dalsgaard og Lasse Vibe spiller deres hjemmekampe. Brentford spiller desværre ikke en hjemmekamp i denne weekend. Men nok om fodbold! Det vigtigste du skal vide er, at bus 237 på 30 minutter fragter dig fra hotellet til Westfield London, hvor du kan shoppe til din bankrådgiver segner!

  Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.093 kr. Ved en rejse for 2 giver det således en pris på 547 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel blandt Londons mange, mange hoteller, kan du gøre det her. Og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter til London d. 23.11. – 25.11. til 200 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Både fra København og Billund kan du komme billigt med Ryanair til London – du kan også flyve fra Aalborg, men her til en noget højere pris.

  Ovennævnte eksempel er med afgang fra København d. 23.11. – 25.11. – men på samme datoer kan du flyve fra Billund til kun 252 kr. inkl. 10 kg bagage. Vær dog opmærksom på, at billetterne fra Billund pga. dårlige flytidspunkter giver dig reelt kun 1 dag (Black Friday) i London – men for lidt over 100 kr. mere findes der en bedre afgang, der giver dig 2 hele dage. Vil du gerne flyve fra Aalborg bliver prisen 802 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Stansted Lufthavn vil jeg anbefale, at du tager toget til det centrale London. Du kan for ca. 160 kr. købe en togbillet, der tager dig ind til Liverpool Street (ja, Liverpool Street findes skam i London). Hvis du vil videre til Premier Inn London Kew Bridge, kan du fra Liverpool Station tage tuben til Kew Gardens Underground. Herfra har du lidt over 2 km til hotellet.

   

  Bedste shoppingsteder i London

  Foruden Westfield, som jeg allerede har beskrevet, er London spækket med suveræne shoppingsteder. Faktisk er der så mange, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Her får du dog en kort liste over de absolut hotteste steder at shoppe, så du hurtigt kan få et overblik og lægge den rette plan for din Black Friday shopping spree!

  Oxford Street – selvom du måske ikke har været her før, har du sikkert hørt navnet. Oxford Street er nemlig Londons mest kendte handelsgade og et must-see for enhver med bare den mindste trang til en smule shopping.

  Regent Street – har man sagt Oxford Street, siger man næsten altid også Regent Street. Regent Street er nemlig Londons næstmest kendte handelsgade og krydser Oxford Street ved Oxford Circus – et navn du sikkert også har hørt før!

  Bond Street og Mayfair – her skal du have den helt store tegnebog frem! Bond Street og Mayfair er Londons mest eksklusive shoppingområde. Det er her alle de kendte shopper luksus- og designervarer som Luis Vuitton, Burburry osv.

  Don’t worry, listen fortsætter! – se på visitlondon.com hvilke andre spændende og unikke shoppingmuligheder London byder på!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til BLACK FRIDAY i London: 3 dage til kun 747 kr. inkl. fly

  1. Palle p says:

   Er Black friday ikke fredag 27/10? Dine tider er fra mandag til onsdag.

  se fly se hotel