Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 78 kr.
Edinburgh_slider
Fly

Billige fly til Edinburgh: Tur/retur-billetter fra kun 78 kr.!

Fly |

Billige fly til Edinburgh: Tur/retur-billetter fra kun 78 kr.!

Så er der billige fly til Edinburgh! I dag har jeg fundet flybilletter til den skønne skotske hovedstad fra under 100 kr. – og det er tur/retur! Det er jo vanvittigt billigt, så det er bare med at slå til og sætte kursen mod Edinburgh. Denne skønne storby rummer alt fra spændende museer, et vildt natteliv, hyggelige pubs, lækre madoplevelser, shopping, smuk natur, fantastiske bygningsværker og ja, jeg kunne blive ved. Edinburgh er en overskuelig og charmerende storby, der bestemt er et besøg værd!

Flyv billigt til Edinburgh

november – december

fra

78 kr.

Billund og København ✈ Edinburgh

Fly til Edinburgh

Fra København

Fly til Edinburgh

Den skotske hovedstad ligger mindre end to timers flyvning væk. Og det er lige nu superbilligt at flyve derover – både fra Billund og København!

Fra begge lufthavne tilbyder Ryanair de billigste billetter.

Fra Billund er der direkte afgange på mandage og fredage, og samtlige afgange i hele november og første del af december koster i skrivende stund under 100 kr.

Fra København er der direkte afgange alle ugens dage undtagen tirsdag. Også her er priserne vildt lave (en del afgange til 100-300 kr.).

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra fredag den 19. november til mandag den 22. november. På disse datoer koster flybilletter kun 78 kr. fra Billund og 108 kr. fra København.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige fly til Edinburgh

Fra Billund

Billige fly til Edinburgh: Tur/retur-billetter fra kun 78 kr.!

Fra København

 • 06.11. – 08.11.
 • 08.11. – 10.11.
 • 17.11. – 20.11.
 • 19.11. – 21.11.
 • 20.11. – 22.11.
 • 22.11. – 24.11.
 • 26.11. – 29.11.
 • 27.11. – 29.11.
 • 04.12. – 06.12.
 • 11.12. – 13.12.
 • Og flere

Hotel i Edinburgh

Til sådan en skøn storbyferie har du selvfølgelig brug for et hotel. Der findes mange forskellige overnatningsmuligheder i Edinburgh – alt fra hyggelige hostels til de mere luksuriøse hoteller. Det er op til dig, hvor og hvordan du vil bo – kombineret med de billige flybilletter kan du nemt finde en billig storbyferie (selvom hoteller i den skotske hovedstad generelt er ret pebrede).

Hotel i Edinburgh

Edinburgh

Fly til Edinburgh

Fly til Edinburgh

Fly til Edinburgh

Fly til Edinburgh

Transport fra lufthavnen til Edinburgh

Du har forskellige muligheder ift. lufthavnstransport. Du kan både tage sporvogn, tog eller bus. Hvis du ikke er til offentlig transport, så er det selvfølgelig også muligt at hoppe ombord på en taxa. Der er 13 km mellem lufthavnen og hotellet.

Corona og Skotland/Storbritannien

Ift. corona er der er par ting, du skal være opmærksom på.

For det første skal du være færdigvaccineret (ellers er der 10-dages karantæne ved indrejse). Herudover skal du have styr på to ting:

Sidste punkt har længe været almindelig praksis ved flere andre destinationer. Første punkt er dog lidt træls.

Før du kan rejse ind i Storbritannien, skal du nemlig på forhånd booke og betale for en covid-19-test (en såkaldt “day 2 test”). Navnet “day 2 test” skyldes, at testen skal tages senest på eller før “dag 2” af dit ophold. Din ankomstdag regnes dog for “dag 0” i de britiske myndigheders øjne. Derfor svarer “dag 2” i virkeligheden til dag 3. Du kan finde testudbydere på www.gov.uk/find-travel-test-provider.

Du kan læse mere om reglerne for indrejse i Storbritannien på www.gov.uk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Edinburgh: Tur/retur-billetter fra kun 78 kr.!Billige fly til Edinburgh: Tur/retur-billetter fra kun 78 kr.!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud