Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 373 kr.
Elisefarm
Weekendophold

Wellnessophold i Sverige: 2 dage på idylliske Elisefarm fra kun 373 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

Weekendophold |

Wellnessophold i Sverige: 2 dage på idylliske Elisefarm fra kun 373 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

“Spaophold i idylliske områder” – kan man sige nej tak til det? Det synes jeg i hvert fald ikke. Og det er netop det, du kan se frem til med et spaophold på Elisefarm i Skåne. Elisefarm har nemlig toplækre udendørs og indendørs spaområder, og så ligger hotellet i det flotteste landskab. Så hvis du ikke gider ligge og boble hele dagen i en spa, så er det oplagt at tage en hyggelig gåtur i den sydsvenske natur 🇸🇪

Wellnessophold på Elisefarm

november – april

fra

373 kr.

Hotelophold på Elisefarm

fra

373 kr.

Ophold på Elisefarm

Gode spatilbud kan man simpelthen ikke få nok af. I dag har jeg fundet et lidt anderledes spaophold, som stadig er helt igennem vidunderligt.

Elisefarm er nemlig et gammelt palæ, som ligger i skønne, grønne omgivelser. Værelserne er hyggeligt indrettet i lyse farver og har blandt andet eget bad, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Nogle af værelserne har faktisk også en god udsigt over søen.

Hotellet har også en spaafdeling, du som gæst på hotellet har gratis adgang til. Spaafdelingen har både et udendørs og indendørs område, hvor du blandt andet finder hot springs (varme kilder), saunaer og dampbade. Derudover tilbyder spaafdelingen også skønhedsbehandlinger og massage mod et tillægsgebyr.

Hvis du gerne vil ud i den friske luft, så er det bestemt også muligt. Hotellet ligger som sagt i flotte, grønne områder. Herudover ligger naturreservatet Fulltotfa små 15 minutters kørsel fra hotellet.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på HotelSpecials. Her kan du på udvalgte hverdage og søndage fra november til januar booke et topersoners ophold fra i alt 746 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling. Det svarer således kun til 373 kr. pr. person. Fra februar til april koster stiger prisen til 836 kr. på udvalgte hverdage og søndage – dvs. 481 kr. p.p.

Foretrækker du et weekendophold, ligger priserne som regel omkring 900-1.000 kr. pr. nat. (dvs. omkring 450 kr. pr. person).

Og hvis du gerne vil på et lidt længere ophold, har HotelSpecials også andre gode tilbud, hvor du f.eks. kan få 3 nætter for 2 nætters pris.

Transport til Elisefarm

Fra København tager det godt og vel en times tid at køre til Elisefarm. Det koster 395 kr. at køre over Øresundsbroen, og 172 kr. hvis du har BroPas. Hotellet har desuden gratis parkering.

Hvis du gerne vil med offentlig transport, kan du tage toget fra København hovedbane med Öresundståg og stå af ved stationen Lund. Derefter skal du med en bus (SkX2), som kører dig til busstoppet Fogdrap. Herfra er der cirka 550 meter til hotellet.

Elisefarm

ElisefarmElisefarmElisefarmElisefarmElisefarm

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellnessophold i Sverige: 2 dage på idylliske Elisefarm fra kun 373 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestillingWellnessophold i Sverige: 2 dage på idylliske Elisefarm fra kun 373 kr. p.p. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud