• 08 aug 2017

  Wellness og golf i Spanien: 1 uge i Costa de Almeria på et dejligt 4* resort til kun 2.956 kr. inkl. morgenmad og fly

  Her er tilbuddet til dig, der trænger til en ferie i skønne omgivelser i 28-30 grader med mulighed for både afslapning med spafaciliteter og et lækkert poolområde eller måske være i det lidt mere aktive hjørne med fitness og golf. Turen går til Costa de Almeria i det sydøstlige af Andalusien, Spanien, hvor du skal bo på et super lækkert 4* resort. Så hvis du synes sommeren i Danmark har været lidt for regnfuld og du har brug for solskin og varme, så skal du helt klart sætte kursen mod Costa De Almeria.

  Ferie i Costa de Almeria
  25.08. - 01.09. (18.08. - 25.08.)
  2.956 kr.
  København
  Almeria
  4* Valle del Este Golf Resort
  inkl. morgenmad
  2.492 kr.
  Du skal selv indtaste de korrekte rejsedatoer - du kan se flere datoer til lignende priser nedenfor
  Fly til Costa de Almeria
  inkl. håndbagage
  464 kr.
  Obs! Prisen vises for 2 personer
  Hotel
  2.492 kr.
  Fly
  464 kr.
  Total (pr.person)
  2.956 kr.

  Hotel

  TripAdvisor har jeg fundet det super lækre 4* Valle Del Este Golf Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har både et lækkert pool-område, spafaciliteter med bl.a. sauna, regnbruser og spabad, en sportsklub og en golfklub med en 9 km lang vandresti omkring banen. Som gæst på hotellet har du gratis adgang til spa og fitnesscenter. Et 2-personersværelse i 7 nætter koster 4.857 kr. inkl. morgenmad, dvs. 2.429 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der er også mulighed for halvpension på dette hotel. Børn op til 13 år kan overnatte gratis, hvis de kan sove i eksisterende sengepladser (Det maksimale antal barnesenge og børn i eksisterende senge afhænger af det værelse du vælger. Tjek venligst hvor mange der er tilladt på dit valgte værelse).

   

  Fly

  ving.se har jeg fundet en billig afgang fra København til Costa de Almeria. Du rejser d. 25.08. – 01.09. til kun 464 kr. (599 SEK) – du kan også tage af sted d. 18.08. – 25.08. til kun 773 kr. (999 SEK) – på denne dato er det omtalte hotel desværre udsolgt, men heldigvis findes der mange andre dejlige hoteller i området.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 75 km, så du kan sagtens køre selv, hvis du har tænkt dig at leje bil. Da du ankommer halv sent (klokken 20:15) og bustransport i forvejen er lidt besværligt med skift og taxikørsel noget af vejen, så vil jeg anbefale dig, at benytte dig af transfer, hvis du ikke selv har tænkt dig at køre. Du kan f.eks. booke transfer via skyscanner.dk – her kan du blive kørt til døren til 280 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Det er billigt at leje bil – jeg har f.eks. fundet en bil på holidaycars.com til kun 577 kr., dvs. 289 kr. pr. person ved en booking for 2 personer, og endnu billigere hvis I er flere om at leje bilen. Bilen kommer med ubegrænset kilometer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Wellness og golf i Spanien: 1 uge i Costa de Almeria på et dejligt 4* resort til kun 2.956 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Jenny Dines Lønborg says:

   Du er go til at finde dejlige ferie steder ,mmmmen mangler afgange fra Billund

   • Chris says:

    Ja, der mangler bare afgang fra Aalborg, på de fleste destinationer 🙁

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej Chris,
     Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne! Da jeg selv er fra Aalborg, ville jeg også ønske, at der var flere afgang herfra og jeg holder rigtig godt øje med de gode tilbud herfra 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jenny,
    Tusind tak for det! Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne og du kan tro, at jeg holder skarpt øje med rejser fra alle lufthavnene hver dag 🙂