• 17 okt 2015

  Weekendtur til Paris: 4 dage på et dejligt 3* hotel i Montmartre-kvarteret inkl. morgenmad til kun 1.180 kr.

  rsz_eiffel-tower-951517_1920

  Den franske hovedstad er en af de smukkeste og mest romantiske byer i verden, og i tiden op til jul kan den lige lidt ekstra: udover udsøgt gastronomi, verdenskendt kunst og historisk arkitektur byder Paris i juletiden på masser af julemarkeder, og byen emmer — endnu mere end den plejer — af hygge og romantik. Mere end 125 pladser og gader bliver forvandlet til smukke og traditionsrige julemarkeder, der er smukt lyst op og pyntet med farverige julekugler, juletræer og alverdens hyggelige dekorationer. Gå en tur langs boderne, varm jer på en kop gløgg, og lav piruetter på skøjtebanerne! Hver bod og hver gade har sit særpræg, og I kan ikke undgå at se de smukke julelys på Eiffeltårnet.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en forlænget weekendtur til Paris.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel ”ibis Styles Montmatre Nord” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor , 96% anbefalinger på Expedia). Dette hotel ligger i Paris' berømte Montmartre-kvarter, blot 400 m. fra Jules Joffrin Metrostation. Der tilbydes moderne værelser med fladskærms-tv. Samtlige værelser på ibis Styles Paris Montmartre Nord omfatter gulv til loft-vinduer, gratis trådløs internetadgang, satellit-tv og eget badeværelse. Der serveres morgenmad dagligt i morgenmadssalen. Receptionen er døgnåben og tilbyder concierge-service.

  paris3

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Vigtigt! Du skal klikke på "Alle Priser" og vælge tilbudet fra Expedia for at rejse til denne pris!

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person!

   

  Flyet

  På momondo.dk har jeg fundet meget billige fly til Paris. Du kan enten flyve med Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage) fra København til 460 kr., eller med easyJet fra Hamborg til 345 kr (inkl. håndbagage). Begge fly har meget gode forbindelser, så du får 4 hele dage i Paris. Fly fra Aalborg og Billund ligger omkring 1.100 kr.

  paris4paris5

  SE FLY FRA HAMBORG HER

  SE FLY FRA KØBENHAVN HER

   

  Med mit rejseeksempel rejser du fra d. 14. til d. 17. november, men der findes andre datoer, hvor du kan rejse til kun lidt flere penge. F. eks. d. 17. til d. 20 november, eller d. 23. til d. 26 november. Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på momondo.dk.

  • Fly fra Hamborg / København

   345 kr. / 460 kr.

   Hotel

   801 kr.

   TOTAL (per person)

   1.146 kr. / 1.261 kr.

  •  
  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 01.02. – 05.02.2016
  • Rejselængde: 5 dage
  • Flyselskab: Norwegian eller easyJet (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Paris, Frankrig
  • Hotel: 3* ibis Styles Montmartre Nord
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *