• 08 nov 2016

  Weekendtur til Paris: 3 dage med dejligt 3* hotel til kun 841 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_413837566

  Hvis du har lyst til at spadsere ned af Champs Elysées, spise éclair eller måske gå hele vejen op i Eiffeltårnet, så har du muligheden nu! Den mest romantiske by kan du nemlig billigt komme til, da der er udsalg på Norwegian. Hold dig endelig ikke tilbage, da Frankrigs hovedstad altid er en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Timhotel Nation (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super beliggenhed, da det ligger direkte ved metro-stationen Avron, hvorfra man hurtigt kan komme rundt i Paris. Nation-pladsen ligger kun 350 meter fra hotellet. Togstatioen Nation ligger også kun 5 minutter fra hotellet, hvorfra man har direkte adgang til lufthavnen.

  2016-11-08-16_19_20-captureSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Paris – f.eks. det dejlige 4* Best Western Opera Batignolles til kun 500 kr. pr. nat (250 kr. pr. person).

  2016-11-08-16_18_58-captureHOTELLER I PARIS

   

  Fly

  Både easyJet og Norwegian holder udsalg på billetter til Paris lige nu og du kan komme afsted til kun 445 kr. på mange datoer fra november til marts – også i weekenderne! Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 10. til d. 12. december – perfekt til en lille jule-hyggetur! Men som sagt findes der rigtig mange andre afgange og jeg anbefaler at du kigger forbi Norwegians og easyJets lavpriskalender.

  Kommer du fra Jylland og vil ikke tage turen til København findes der billetter til næsten samme pris fra Hamborg. Hvor easyJet flyver til Paris for kun 461 kr. tur/retur. Priserne fra Aalborg og Billund er betydeligt dyrere.

  2016-11-08-16_26_11-captureFLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA HAMBORG

   

  • Fra: København, Hamborg
  • Rejsedatoer: november til marts
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Norwegian eller easyJet (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Paris, Frankrig
  • Hotel: 3* Timhotel Nation
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på Tripadvisor

   

  Hotel

  396 kr.

  Fly

  445 kr.

  TOTAL (per person)

  841 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *