• 22 sep 2022

  Rejse til Alicante: Weekendtur på 4* hotel med pool fra kun 950 kr. p.p. inkl. fly

  Alicante er et fremragende rejsemål, hvis du leder efter en varm og solrig getaway sydpå. Den charmerende spanske kystby ved Alicante disker det meste af året op med lækkert vejr og suveræne strandforhold – ja, selv i vintermånederne kan du opleve et mildt og lunt klima. Og om sommeren er temperaturerne lige til en tur på stranden. Alicante er i det hele taget en forrygende by, der byder på en skøn blanding af historiske seværdigheder, spændende handelsgader og en masse lækre barer og restauranter! 🏖🌴

  Luksuriøs getaway til Alicante
  november - december
  fra950 kr.
  København og Billund
  Alicante
  Billige fly til Alicante
  287 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel ved Alicante
  f.eks. det luksuriøse AC Hotel Alicante by Marriott
  663 kr.
  Prisen pr. nat for et 2-personers værelse
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)
  Hotel
  663 kr.
  Fly
  287 kr.
  Total (pr.person)
  950 kr.

  Rejse til Alicante – fly

  For at komme til Alicante, har du selvfølgelig brug for en flybillet. Du kan flyve direkte til Alicante fra både København og Billund.

   

  Fra København har du klart flest afgange at vælge imellem. Lavprisflyselskaber som Norwegian, Ryanair og Vueling opererer alle direkte ruter mellem København og Alicante, og det er jo kun godt for prisniveauet.

   

  Du finder flest weekend-afgange hos Norwegian, men disse afgange er også dyrere end de andre.

   

  De billigste tur/retur-billetter finder du i øjeblikket  i november og december, og de koster typisk et sted mellem ca. 200 og 600 kr. Weekend-afgangene hos Norwegian koster mellem ca. 700 – 850 kr.

   

  Fra Billund kan du også finde billige afgange i november og december. Kun irske Ryanair flyver direkte – på alle tirsdage, torsdage og søndage.

   

  Også her kan prisniveauet variere en del – men de billigste afgange ligger typisk også omkring 300 til 600 kr.

   

  Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en kort rejse fra lørdag den 10. december til mandag den 12. december. På disse datoer koster tur/retur-billetter kun 287 kr.

   

  Flybilletter hos Vueling og Ryanair inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Rejse til Alicante – billige rejsedatoer

  Fra København

  Afgange alle ugens dage

  • 12.11. – 14.11.
  • 14.11. – 16.11.
  • 16.11. – 18.11.
  • 21.11. – 23.11.
  • 28.11. – 30.11.
  • 02.12. – 04.12. – weekend
  • 03.12. – 05.12. – weekend
  • 05.12. – 07.12.
  • 09.12. – 11.12. – weekend
  • 10.12. – 12.12. – weekend
  • 12.12. – 14.12. – weekend
  • 14.12. – 16.12.
  • 15.12. – 17.12.
  • 16.12. – 18.12. – weekend
  • 17.12. – 19.12. – weekend

   

   

  Fra Billund

  Afgange tirsdage, torsdage og søndage

  • 20.11. – 22.11.
  • 22.11. – 24.11.
  • 27.11. – 29.11.
  • 29.11. – 01.12.
  • 04.12. – 06.12.
  • 11.12. – 13.12.
  • 13.12. – 15.12.

   

   

  Rejse til Alicante – hotel

  Når vi snakker hoteller i Alicante, er der en del at vælge imellem. De findes i alle prisklasser og variationer.

   

  Jeg har denne gang fundet det firstjernede AC Hotel Alicante by Marriott (4 ud af 5 på Tripadvisor), der oser af stilrenhed og smag for luksus.

   

  Hotellet ligger i gåafstand til både stranden, Postiguet, og Alicantes hyggelige centrum. Så tag endelig de gode sko med, så du kan slentre igennem Alicantes hyggelige gader for at se og mærke byens charme.

   

  Og hvis ikke du orker at gå, har du i øvrigt glimrende transportforbindelser tæt ved hotellet, så du nemt kan komme rundt til byens seværdigheder.

   

  På værelset finder du badekar, aircondition, minibar og TV – du kan også vælge at tilkøbe dejlig morgenmad.

   

  Efter en lang dag i Alicantes gader, kan du nyde tiden på hotellets pool på tagterrassen eller en tur i spa med havudsigt. Hvis du er mere til den aktive side, kan du gå en tur i fitnesscenteret.

   

  Jeg har f.eks. fundet et tonætters ophold på et dobbeltværelse fra lørdag den 10. december til mandag den 12. december. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.325 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 663 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Alicante, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Alicante

  Alicante

  Alicante

  Alicante

   

   

  Rejsetips til Alicante

  Hvis du endnu ikke har besøgt Alicante, vil du hurtigt opdage, at Alicante faktisk er en enormt spændende by.

   

  Er du madinteresseret, bør du bl.a. udforske det smagfulde spanske middelhavskøkken! Retten Paella stammer faktisk fra den spanske sydøstkyst – så de ved uden tvivl, hvordan man bikser sådan én sammen i Alicante!

   

  Du bør også besøge Castillo de Santa Barbara, der er en af Spaniens ældste middelalderborge. Nogle af scenerne fra Game of Thrones er blevet optaget her. Og så er udsigten fra toppen helt fantastisk!

   

  Alicante

   

  Herudover bør du også gå en skøn tur ned ad den populære havnepromenade Explanada de Espana, hvor du vil komme forbi en masse hyggelige caféer og restauranter. Selvfølgelig bør du også gå en hyggelig tur eller to langs stranden ved det smukke azurblå Middelhav. Går du efter de bedste shoppingmuligheder, så kig også forbi området ved Avenida Maisonnave.

   

  Alicante

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Alicante Lufthavn kan du både tage bus og tog ind til centrum.

   

  Du kan f.eks. tage bus C6, der forbinder lufthavnen med centrum. En enkeltbillet koster kun 3.85 €.

   

  Du kan læse nærmere på www.alicanteturismo.com/en/public-transport.

   

   

  Corona

  Spanien har ophævet alle indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark og øvrige EU-lande samt Schengen-associerede lande. Der kræves således hverken coronapas eller indrejseformular ved indrejse til Spanien uanset om indrejse sker med fly, skib eller bil.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel