Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.536 kr.
San-Juan-Beach-Albufereta-Alicante-Spanien-banner-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Alicante – strandferie med storby-stemning

Weekendtur med 3 nætter på 4* hotel fra kun 1.536 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Rejse til Alicante – strandferie med storby-stemning

Alicante er et fremragende rejsemål, hvis du leder efter en varm og solrig getaway sydpå. Den charmerende spanske kystby ved Alicante disker det meste af året op med lækkert vejr og suveræne strandforhold – ja, selv i vintermånederne kan du opleve et mildt og lunt klima med en rejse til Alicante. Og om sommeren er temperaturerne lige til en tur på stranden. Alicante er i det hele taget en forrygende by, der byder på en skøn blanding af historiske seværdigheder, spændende handelsgader og en masse lækre barer og restauranter! ☀️🌴

Getaway til Alicante

maj – juni

fra

1.536 kr.

✈️ Fra Aalborg, København og Billund

🏨🌟 4* hotel ved Middelhavet

🏙️⛱️ Storby- og strandferie

Hotel i Alicante

1.682 kr.

Hotel

841 kr.

Fly

695 kr.

Total (pr. person):

1.536 kr.

Rejse til Alicante – hotel

På din rejse til Alicante skal du naturligvis have et hotel at bo på, og de kan findes i en variation af prisklasser.

Jeg har i denne omgang fundet det firstjernede Hotel La Familia Gallo Rojo til en rigtig god pris.

Hotellet ligger blot et stenkast fra den utroligt smukke strand i Campello, og flere af værelserne byder oven i købet på havudsigt. Der er godt nok et lille stykke fra hotellet og ind til centrum af Alicante, men her er man så heldig at kunne hoppe på en direkte sporvogn, som bringer dig trygt til centrum på omkring en halv time.

Er du typen, der ikke har noget imod lidt fysisk aktivitet på sin ferie, opildner de smukke omgivelser langs kystlinjen også til en frisk gåtur langs promenaden. Det er dog en lidt længere tur, så husk endelig at få de gode sko med, så du kan slentre langs Middelhavet, mod Alicantes hyggelige gader.

Er du helst fri for lange gåture og by-larm, kan du kan også slå et smut forbi stranden Playa del Trajo, der kun ligger 500 meter fra hotellet. Her finder du også den hyggelige strandpromenade, hvor der er rig mulighed for både koldt og vådt til ganen samt et bredt udvalg af lækre små Middelhavsrestauranter.

Værelserne på hotellet er hyggelige og autentiske, og trods de ikke er prangende, er de dog udstyret med bl.a. wi-fi, aircondition, tv, minibar og værdiboks. Så der er alt, hvad du skal bruge til din weekendtur.

Prisen for Hotel La Familia Gallo Rojo er bestemt også god. Fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni koster et dobbeltværelse i alt 1.682 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 841 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Alicante, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Hotel i Alicante

Hotel i Alicante

Hotel i Alicante

Hotel i Alicante

Rejse til Alicante – fly

For at komme til Alicante har du selvfølgelig brug for et par flybilletter. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Alicante fra både Aalborg, København og Billund.

Fra Aalborg har du i sommerhalvåret rig mulighed for at sætte kursen direkte mod Alicante, da flyselskabet Norwegian har ugentlige afgange både tirsdag og lørdag.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra Aalborg fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 695 kr.

Fra København har du klart flest afgange at vælge imellem. Flyselskaber som Norwegian, Ryanair og SAS opererer alle direkte ruter mellem København og Alicante, og det er jo kun godt for prisniveauet og antallet af afgange.

I det meste af sommerhalvåret er der stort set afgange alle ugens dage, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger mellem ca. 900 og 1.300 kr.

Fra Billund kan du også finde billige afgange hos Ryanair. De tilbyder mellem to og fem direkte flyvninger året rundt.

Også her kan prisniveauet variere en del – men de billigste returbilletter ligger i skrivende stund mellem 600 og 900 kr.

Flybilletter hos Ryanair, Norwegian og andre lavprisflyselskaber inkluderer som regel altid en lille håndbagagetaske (som skal placeres under sædet foran dig). Vil du gerne tilkøbe ekstra håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Rejse til Alicante – billige rejsedatoer

Fra Aalborg

 • 11.05. – 14.05.
 • 18.05. – 21.05.
 • 01.06. – 04.06.
 • 08.06. – 11.06.
 • 15.06. – 18.06.
 • 22.06. – 25.06.

Fra København

 • 16.05. – 19.05.
 • 23.05. – 26.05.
 • 30.05. – 02.06.
 • 06.06. – 09.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • 27.06. – 30.06.

Fra Billund

 • 03.05. – 06.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • 31.05. – 03.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • 14.06. – 17.06.
 • 21.06. – 24.06.

Rejsetips til Alicante

Hvis du endnu ikke har besøgt Alicante, vil du hurtigt opdage, at Alicante faktisk er en enormt spændende by.

Er du madinteresseret, bør du bl.a. udforske det smagfulde spanske middelhavskøkken! Retten Paella stammer faktisk fra den spanske sydøstkyst – så de ved uden tvivl, hvordan man bikser sådan én sammen i Alicante!

Du bør også besøge Castillo de Santa Barbara, der er en af Spaniens ældste middelalderborge. Nogle af scenerne fra Game of Thrones er blevet optaget her. Og så er udsigten fra toppen helt fantastisk!

Rejse til Alicante

Herudover bør du også gå en skøn tur ned ad den populære havnepromenade Explanada de Espana, hvor du vil komme forbi en masse hyggelige caféer og restauranter. Selvfølgelig bør du også gå en hyggelig tur eller to langs stranden ved det smukke azurblå Middelhav. Går du efter de bedste shoppingmuligheder, så kig også forbi området ved Avenida Maisonnave.

Rejse til Alicante

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du også smutte forbi GetYourGuide eller min guide til Alicante.


Transport til/fra lufthavnen

Fra Alicante Lufthavn kan du både tage bus og tog ind til centrum.

Du kan f.eks. tage bus C6, der forbinder lufthavnen med centrum. En enkeltbillet koster kun 3,85 €.

Du kan læse nærmere på www.alicanteturismo.com/en/public-transport.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Alicante - strandferie med storby-stemningRejse til Alicante - strandferie med storby-stemning

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud