Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 1.637 kr.
Rejse til Calpe - en lille perle i Spanien
Storbyferie

Rejse til Calpe – en lille perle i Spanien

4 dage på 4-stjernet hotel lige ved Middelhavet inkl. fly og morgenmad

Storbyferie |

Rejse til Calpe – en lille perle i Spanien

Velkommen til Calpe – et vaskeægte paradis på Costa Blancas kyststrækning, hvor Middelhavet møder majestætiske bjerge. Her hersker det spanske liv, og du får det hele: Gyldne strande, lækker vin og dybe kulturelle indtryk (bl.a. Peñón de Ifach, en imponerende klippeformation). Selve byen er fyldt med charmerende, smalle gader, der fører dig frem og rundt blandt farver, dufte og lokale lækkerier 🥩🥗

Selvom Calpe går lidt under radaren, er det noget af det bedste, Spanien har at byde på. Og netop det, at Calpe er en af de mindre ferie-magneter, er til din fordel – det betyder nemlig, at du slipper for den tunge turisme, der typisk er andre steder ved Costa Blanca.

Og det bedste? Jeg har i dag fundet en pris, der er betydeligt billigere end stort set alle pakkeløsninger på markedet. Så har du vist ikke flere undskyldninger… 😉

Soltur til Calpe

April – juni

fra

1.637 kr.

✈️ Fly fra både København, Billund og Aalborg

🏖️ Et sandt strandparadis lige ved Middelhavet

⛰️ Oplev Peñón de Ifach, nok en af de flotteste klippeformationer i Europa

Fra København

fra

689 kr.

Billund

Aalborg

Hotel

948 kr.

Fly

689 kr.

Total (pr. person):

1.637 kr.

Rejse til Calpe – hotel

Calpe ligger som nævnt tidligere på Costa Blanca.

Men hvor man typisk besøger Alicante og Valencia eller lignende, synes jeg i dag, du skal prøve noget nyt, for Calpe er en perle, hvor du også kommer lidt tættere på de lokale og – forhåbentlig – kommer hjem med en større oplevelse 🙏

Jeg har fundet et 4-stjernet hotel kun 100 meter fra stranden, det superlækre Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances (3,5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor).

Her får du ikke bedre beliggenhed, kun et stenkast fra det azurblå Middelhav, men stadig midt i centrum. Og så er du altså kun 500 meter fra Peça Tower, et ikonisk forsvarstårn fra middelalderen, der også står som en unik kulisse i Calpe.

Udover nem adgang til stranden har hotellet 2 lækre pools med solsenge og parasoller, hvor den ene har udsigt udover Middelhavet – og ikke mindst – det mest ikoniske vartegn i Calpe, Peñón de Ifach, den her enormt flotte klippeformation, der er et frimærke værdigt 😍

Værelserne er lyse, lækre og moderne, og du får både aircondition, gratis wi-fi, minibar og egen balkon.

Hotellet huser også en lækker restaurant, der tilbyder både middelhavsspecialiteter og internationale retter. Der er desuden en bar med drinks og snacks, når du trænger til at blive kølet af i skyggen. Du får i øvrigt morgenmad med i prisen 🥐

Jeg synes også, du skal gå på opdagelse i de mange fisk- og skaldyr-restauranter, der pryder de charmerende gader i Calpe. Fisk smager bare bedre i Sydeuropa!

Prisen fejler ingenting. Fra mandag den 27. maj til torsdag den 30. maj koster et topersoners ophold i alt 1.858 kr. Det svarer til kun 929 kr. pr. person ved en rejse for to.

OBS: Hotellet kan fås marginalt billigere hos udbyderen Clicktrip (39 kroner billigere), men så får du ikke morgenmad og gratis afbestilling med.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til det.

Hotellet

Calpe - hotellet, pool

Calpe - hotellet, værelse

Calpe - hotellet, udsigt

Calpe - hotellet, pool ovenfra

Rejse til Calpe – fly

Så er hotellet tjekket af ✔️

Lad os hoppe videre til flybilletterne, og her kan du flyve forholdsvis billigt fra både København, Billund og Aalborg. Når man rejser til Calpe, giver det mest mening at flyve til enten Valencia eller Alicante. Jeg har her valgt lufthavnen i Alicante, da det er den lufthavn, der ligger tættest på Calpe.

Ryanair har ofte de billigste billetter fra både København og Billund. Fra København er der afgange alle mandage, torsdage, fredage og lørdage hele sommeren. Men du kan også flyve med SAS og Norwegian.

Hvis du flyver fra Billund, er der afgange på mandage, torsdage og fredage hele sommeren.

Og hvis du vælger at flyve fra Aalborg, skal du med en Norwegian-flyver, der letter alle tirsdage og lørdage sommeren ud.

Prisen for fly ligger nogenlunde stabilt mellem 800 – 1.200 kroner (indtil vi rammer skolernes sommerferie).

Jeg har tilladt mig – blot som eksempel – at finde en rejse fra København til Alicante mandag den 27. maj til torsdag den 30. maj. Her koster flybilletten kun 689 kr. ✈️

Hos Ryanair og Norwegian må du altid medbringe en lille taske, du kan placere under sædet. Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos flyselskabet).

Fly til Calpe – billige rejsedatoer

København

  • April – juni: Mandage, torsdage, fredage og søndage (april: mandage, fredage og søndage)

Billund

  • April – juni: Mandage, torsdage og fredage (april: mandage og fredage)

Aalborg

  • April – juni: Tirsdage og lørdage (april: lørdage)

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen i Alicante ligger cirka en times kørsel fra Calpe og hotellet, og her har du både mulighed for at benytte dig af offentlig transport, privat transport eller leje en bil.

Det tager cirka halvanden time med bus og koster cirka 30 kroner hver vej.

Du kan også booke en privat transport mellem Alicante lufthavn og Calpe for 776 kr. Der er plads til 4 i bilen, og hvis I er 4, er prisen kun 194 kr. pr. person. Privat transfer kan bookes via Getyouguide.dk herunder.

Powered by GetYourGuide

Og så er du naturligvis også velkommen til at booke en lejebil, hvilket kan gøres meget billigt, når det ikke er flere dage. Det kan du gøre herunder. Jeg har som eksempel fundet en lejebil til 353 kr. I får altså en lejebil alle dage til kun 177 kr. pr. person.

Lejebil

177 kr.

Det skal du opleve – Calpe

Der er ét sted i Calpe, du ikke må undgå. Hvis solsengen og stranden lokker lidt for meget, og du kun føler for at tage på kort sightseeing, så har jeg spottet 👇

Peñón de Ifach

Calpe, Peñón de Ifach

Dette majestætiske kalkstensmonument, der har set civilisationer komme og gå, rejser sig fra Middelhavet og omfavner Calpe fra kysten. Det er egentlig meget unikt og skulle være en helt speciel oplevelse.

Men Peñón de Ifach er ikke kun et monument fra fortiden – det er også et naturreservat, der huser en overflod af flora og fauna. Hvis du tager på vandretur gennem bjergstierne, vil du blive mødt af duften fra vilde blomster og lyden fra havets brusen, der slår mod klipperne. Hvis du er heldig, kan du måske spotte sjældne fuglearter eller delfiner, der leger i bølgerne nedenfor.

Jeg tør næsten vove på, at du ikke kan holde dig fra det… (du har jo udsigt til bjerget fra hotellet) 😉

Og så synes jeg, du skal gå på opdagelse i overblikket over aktiviteter fra getyourguide herunder. Der er muligheder nok!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Calpe - en lille perle i SpanienRejse til Calpe - en lille perle i Spanien

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar