Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.221 kr.
Salinas-de-Torrevieja-Alicante-Costa-Blanca-Spanien-banner
Weekendophold

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Weekendophold |

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Hvis du har en instagram-profil, har du sikkert på et eller andet tidspunkt set billeder fra de lyserøde søer i Australien på en influencers profil. Og jeg må indrømme, at det jo altid ser helt surrealistisk ud! Desværre er det ikke alle, der har tid og penge nok til en tur Down Under. Men hvad ville du sige, hvis jeg kunne vise dig et lige så IG-værdigt alternativ, som ligger noget tættere på Danmark og kan lade sig gøre for under 1.500 kr. pr. person?! Det kan faktisk godt lade sig gøre, hvis du tager til Salinas de Torrevieja tæt på Alicante. Her kan du nemlig opleve nogle lige så smukke, lyserøde søer! Og med lidt held kan du endda også hilse på de flamingoer, som tit bader i dem. Vandet får i øvrigt sin særprægede farve fra en sjælden alge, som producerer farvestoffer for bedre at kunne absorbere sollyset ☀️

Opdag Costa Blancas lyserøde søer

fra

1.221 kr.

København og Billund ✈ Alicante

Hotel i Alicante

884 kr.

Billige fly til Alicante

337 kr.

Fra Billund

Hotel

884 kr.

Fly

337 kr.

Total (pr. person):

1.221 kr.

Rejse til Salinas de Torrevieja – HOTEL

Torrevieja ligger ca. 50 km syd for Alicante. Udover at være hjemsted for Europas lyserøde søer, så er det faktisk også en ret charmerende kystby med en flot middelhavsstrand. Dog tænkte jeg alligevel, at det ville være mest spændende at tilbringe den forlængede weekend i nærheden af Alicante (som trods alt er en noget større by) – og så lave en udflugt til Salinas de Torrevieja. Men du kan naturligvis selv bestemme, hvor du helst vil bo 

En populær ferieby som Alicante har et rigtig fint udvalg af hoteller. Jeg har denne gang fundet det firstjernede Hotel Occidental Alicante (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) til en rigtig god pris.

Samtidig ligger hotellet i behagelig gåafstand til alle de spændende seværdigheder i Alicantes centrum. Så tag endelig de gode sko med, så du kan slentre gennem Alicantes hyggelige gader.

Du kan også slå et smut forbi stranden Playa del Postiguet, der ligger godt 10 minutters gang fra hotellet.

Værelserne på hotellet er lyse og moderne og udstyret med bl.a. aircondition, tv, minibar og værdiboks. Så der er alt, hvad du skal bruge til din weekendtur. Og at hotelværelset ovenikøbet er lækkert, er jo kun en bonus!

Prisen for Hotel Occidental Alicante er bestemt også god. På de samme datoer som flybilletterne (den 25. november til den 28. november) koster et dobbeltværelse i alt 1.768 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 884 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Alicante, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Rejse til Salinas de Torrevieja – FLY

For at komme til Alicante har du selvfølgelig brug for et par flybilletter. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Alicante fra både København og Billund.

Fra København har du klart flest afgange at vælge imellem. Lavprisflyselskaber som Norwegian, Ryanair, Vueling og SAS opererer alle direkte ruter mellem København og Alicante, og det er jo kun godt for prisniveauet og antallet af afgange.

I det meste af vinterhalvåret ligger priserne for de billigste returbilletter mellem ca. 300 og 900 kr.

Fra Billund kan du også finde billige afgange. Herfra er det dog kun irske Ryanair, der flyver direkte. I oktober kan du flyve på mandage, onsdage, fredage og lørdage. Fra november kan du flyve på onsdage, fredage, lørdage og søndage.

Prisniveauet for de billigste returbilletter ligger typisk under 1.000 kr.

Afgangene fra Billund egner sig ikke så godt til en weekendtur, da du ankommer om aftenen og flyver hjem igen tidligt om morgenen – men det er nu heller ikke dumt at tilbringe lidt ekstra dage et så lækkert sted som Alicante 😉

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en kort rejse fra København fra lørdag den 25. november til tirsdag den 28. november. På disse datoer koster flybilletter kun 337 kr.

Flybilletter hos Vueling, Ryanair, Norwegian og andre lavprisflyselskaber inkluderer som regel altid en lille håndbagagetaske (som skal placeres under sædet foran dig). Vil du gerne tilkøbe ekstra håndbagage (til bagagehylden) eller indtjekket bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Rejse til Alicante – billige rejsedatoer

Fra København

Afgange alle ugens dage

 • 11.11. – 14.11.
 • 18.11. – 21.11.
 • 25.11. – 28.11.
 • 08.12. – 11.12.
 • 09.12. – 12.12.
 • 16.12. – 19.12.
 • 12.01. – 15.01.
 • 13.01. – 16.01.
 • 20.01. – 23.01.
 • 27.01. – 30.01.
 • Og flere

Fra Billund

Direkte afgange i oktober på mandage, onsdage, fredage og lørdage.

Fra november direkte afgange på onsdage, fredage, lørdage og søndage. 

 • 10.11. – 15.11.
 • 17.11. – 22.11.
 • 24.11. – 29.11.
 • 01.12. – 06.12.
 • 08.12. – 13.12.
 • 15.12. – 20.12.
 • 05.01. – 10.01.
 • 12.01. – 17.01.
 • 19.01. – 24.01.
 • Og flere

Transport til Salinas de Torrevieja

Det nemmeste vil være at leje en bil og køre til Calle de las Lavandores. Herfra har du kun en kort vandretur til søerne. Alternativt kan du tage bussen fra Alicante til Torrevieja. Herfra kører bus B fra Torreviejas midtby til Plaza Lira, hvorfra du har en halv times gåtur ned til søerne.

Billeder fra Salinas de Torrevieja

Du slipper selvfølgelig heller ikke for et par billeder fra de farverige søer (som forresten scorer 4 ud af 5 på Tripadvisor). Søernes farveintensitet afhænger meget af vind og vejr – søerne tager sig bedst ud i solskin.

Salinas de Torrevieja

Salinas de Torrevieja

Salinas de Torrevieja

Salinas de Torrevieja

Salinas de Torrevieja

Salinas de Torrevieja

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Kender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotelKender du Europas lyserøde søer? Forlænget weekend til Salinas de Torrevieja fra kun 1.221 kr. p.p. inkl. fly og hotel

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar