Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.540 kr.
Almyra-Village-Karpathos-by-Karpathos-Graekenland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Karpathos – græsk øparadis

1 uge på 4* hotel inkl. fly

Sol og strand |

Rejse til Karpathos – græsk øparadis

Der er mange gode grunde til at elske Grækenland – særligt Grækenlands utallige middelhavsøer gør landet til en uovertruffen feriedestination! Men med over 6.000 øer er det nogle gange lidt en skam, at vi ofte holder os til the usual suspects, når vi drager på ferie til Grækenland og det Ægæiske Hav. Typisk falder valget år efter år på Kreta og Rhodos osv. Men nu får du chancen for at udforske en ny ø! Den hedder Karpathos, og dén er helt klart et besøg værd! Øen ligger lige mellem Kreta og Rhodos og byder på vidunderligt smukke strande, krystalklart vand og lækker græsk mad. Men det, der især gør en rejse til Karpathos til noget særligt, er, at øen ikke i samme omfang som sine mere populære søsterøer døjer med masseturisme. Så pak din kuffert og opdag en af Grækenlands smukkeste øer! 🏝️☀️

Opdag øparadiset Karpathos

juni – september

fra

2.540 kr.

✈️ Fra Billund og København

🏝️ Indbegrebet af græsk øferie

🔥 Billig pakkerejse med fly og firstjernet hotel

Pakkerejse til Karpathos

Rejse til Karpathos

Karpathos er græsk ferie i en nøddeskal.

Sol, varme, øidyl i Middelhavet og den dér fantastiske feriestemning, som kun de græske øer kan give dig.

Og lige netop afslappet feriestemning og græsk sol kan du glæde dig til på det firstjernede Almyra Village (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Almyra Village er et flot hotel i flere etager. Hotellet tager kun imod børn over 12 år, så leder du efter ro og afslapning uden skrig og skrål, så er Almyra Village lige noget for dig.

Hotellet ligger i udkanten af Karpathos by – med havet som nærmeste nabo. Dejlig strand og middelhavsbølger har du med andre ord kun et stenkast væk. Du skal bare lige krydse en landevej, og så står du på stranden 🏖️

Og vil du gerne en tur ind til centrum af Karpathos by, har du en hyggelig gåtur langs havet på 15-20 minutter.

Du kan derfor glæde dig til byliv og sightseeing såvel som afslapning ved stranden.

Skulle du være mere til pool end strand, har hotellet også et skønt poolområde med en stor swimmingpool, solstole, parasoller og en bar. Så uanset hvad, er du godt dækket ind.

Rejse til Karpathos – priser

Jeg har fundet denne rejse til Karpathos hos Apollo.

Du kan booke rejsen frem til og med september med afrejse fra Billund og København.

Lige nu finder du de billigste afgange i september – perfekt til at nyde den græske sensommer – hvor rejsen (f.eks. med afrejse fra BLL søndag den 1. september) kun koster fra 2.540 kr. pr. person ved en rejse for to!

Prisoversigt (pr. person)

  • Juli: 6.322 kr.
  • August: 3.129 kr.
  • September: 2.540 kr.

Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min side om afbudsrejser.

Rejse til Karpathos

Rejse til Karpathos

Rejse til Karpathos

Rejse til Karpathos

Rejse til Karpathos

Rejsetips til Karpathos

Olympos

Et af Karpathos’ absolutte højdepunkter er landsbyen Olympos, der ligger i bjergene midt på øen.

Olympos er kendt som en af Grækenlands smukkeste landsbyer, og på grund af byens isolerede beliggenhed og forholdsvis få turister får du lov at opleve den græske kultur og levestil på helt autentisk vis.

Rejse til Karpathos

Karpathos’ mange smukke strande

Et andet højdepunkt er øens mange smukke strande – det giver jo næsten sig selv. Og igen er det en kæmpe fordel, at øen er blevet skånet for masseturisme. Strandene er fuldstændig uspolerede og selv i højsæsonen kan du finde en rolig plads, hvor du kan komme helt ned i gear.

Rejse til Karpathos

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Karpathos - græsk øparadis

Rejse til Karpathos - græsk øparadis

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud