Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.407 kr.
Evia-banner
Pakkerejser

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Pakkerejser |

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Grækenland har så mange skønne øer, at man tror, det er løgn. Måske ved du allerede, at Grækenlands største ø er Kreta – men ved du, hvad den næststørste ø hedder? Den hedder Evia, og det er lidt sjovt, at Evia ikke rigtig er så kendt herhjemme på trods af sin betydelige størrelse. Måske skyldes det, at øen ligger så tæt på det græske fastland (og er forbundet af en bro), at den ikke rigtig regnes for en ø. Evia er dog en smuk, bjergrig ø med de velkendte, flotte græske strande, masser af sol og adskillige historiske seværdigheder. Alligevel er der ikke den store udenlandske turisme på øen. Faktisk er det primært indbyggerne i Athen, der tager til Evia, når de holder ferie. De kære Athen-indbyggere ved nemlig udmærket godt, hvor fantastisk et sted Evia er! Men det gør du også nu!

Billig solrejse til oversete Evia

august – oktober

1.407 kr.

Billund (og København) ✈ Evia

Billige fly til Athen

393 kr.

Hotel på Evia

1.014 kr.

Hotel

1.014 kr.

Fly

393 kr.

Total (pr. person):

1.407 kr.

Hotel på Evia

På Evia har jeg i dette rejseeksempel fundet et flot 4* hotel i byen Amarynthos (ca. 30 km syd for Halkida, der er Evias “hovedstad”). Det drejer sig om Porto Evia Boutique Hotel, der ligger helt ud til vandet!

Hotellet ligger som sagt i Amarynthos, små 100 meter fra byens centrum. Hotellet har en indbydende solterrasse og en lille elegant swimmingpool med udsigt til strandpromenaden. Herudover finder du også en døgnåben bar og gratis wi-fi på hotellet.

Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra tirsdag den 10. september til tirsdag den 17. september til 2.027 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.014 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 300-500 kr. pr. nat i september og oktober.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Evia, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billige fly til Athen

Vil du gerne en tur til Evia, finder du den nærmeste lufthavn i Athen. Og her er det helt klart billigst at flyve med Ryanair fra Billund mellem april og oktober. I denne periode kan du finde direkte afgange hver tirsdag.

Jeg har f.eks. fundet en afgang fra den 10. til den 17. september til kun 393 kr. Prisniveauet i løbet af efteråret ligger omkring 400-600 kr.

Fordi du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

Du kan også flyve til Athen fra København med Norwegian. Herfra kan du finde billetter til omkring 1.000 kr.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 10.09. – 17.09. – her er nogle andre billige afgange. Husk dog, at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 13.08. – 20.08.
  • 10.09. – 17.09.
  • 17.09. – 24.09.
  • 24.09. – 01.10.
  • 01.10. – 08.10.
  • 08.10. – 15.10.
  • og flere

Transport til/fra lufthavnen

Jeg vil kraftigt anbefale en lejebil. Men ellers går der også busser fra lufthavnen til Eretria (ca. 8 km fra Amarynthos). Der er tre afgange om dagen – kl. 07.10, 12.15 og 17.15 – og en busbillet koster 20 euro (ca. 149 kr.). Med offentlig transport vil du altså være nødt til at tilbringe den første nat i Athen – hvilket i øvrigt ikke ville være nogen tosset idé under alle omstændigheder. Du ankommer nemlig sent om aftenen, og så kan du bruge en dag på sightseeing i Athens historiske hovedstad.

Lejebil

I forhold til transport vil det nemmeste og mest praktiske i mine øjne være at leje en bil. På den måde kan du også udforske resten af øen på din ferie! Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i 1 uge

343 kr.

Porto Evia Boutique Hotel

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Græsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. flyGræsk solferie på Evia: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 1.407 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud