Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 2.698 kr.
Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"
Sol og strand

Billig rejse til Sivota: “Det Græske Caribien”

1 uge på nybygget 4* hotel inkl. fly og morgenmad

Sol og strand |

Billig rejse til Sivota: “Det Græske Caribien”

I dag har jeg fundet et tilbud til en græsk destination, som du måske ikke har hørt om før –  jeg har nemlig fundet en rejse til Sivota!

Den græske kystby ligger på fastlandet og er med sine pinjeskove, olivenlunde og fantastiske sandstrande en naturskøn perle omgivet af skovklædte bjerge. Særligt strandene er Sivotas største aktiv pga. det krystalklare vand og den hvide sandbund – strandene er også grunden til, at Sivota kaldes det græske Caribien! Derudover er der også de mest vidunderlige, små øer ud for kysten, som er værd at udforske på en bådtur, og så har byen også en livlig havnepromenade med charmerende taverner og små, finurlige souvenirbutikker.

Der er altså virkelig lagt i ovnen til nogle skønne feriestunder i den hyggelige kystby! Og jeg har som sagt fundet et tilbud på en billig rejse til Sivota med både firstjernet hotel, fly og morgenmad – what’s not to like? ☀️🏖️

Solferie i smukke Sivota

Juni – september

fra

2.698 kr.

✈️ Fra Billund og Aalborg (og Aarhus)

🏖️ Græsk strandparadis med smuk natur

Moderne, nyopført firstjernet hotel inkl. morgenmad

Pakkerejse til Sivota

fra

2.698 kr.

Pakkerejse til Sivota

Rejse til Sivota – hotellet

Lyder en ferie med sol, strand og afslappet, græsk feriestemning som opskriften på din næste ferie? Så er denne rejse til Sivota lige noget for dig!

🏨 Du skal bo på det firstjernede The View, og hotellet er placeret i det, man i sandhed kan kalde det uspolerede Grækenland.

Og lad os lige snakke lidt om netop the view, for sikke en udsigt!

Hotellet ligger på en bakkeskråning smukt indrammet af et frodigt bjerglandskab, hvor man fra hele hotellet og alle værelser har udsigt til det azurblå vand. Her kan du komme ned i gear, for du er afskåret fra alt, der hedder støj. Den nærmeste nabo er de grønne bjergsider og det Ioniske Hav ⛰️

Selve hotellet består af nyopførte og virkelig lækre ferielejligheder, der er moderne indrettede med eget køkken. De har alle havudsigt, balkon/terrasse, mini-køleskab, gratis wi-fi, aircondition, fjernsyn m.m.

De flotte fællesområder byder på to pools med solsenge og parasoller, herunder en enkelt børnepool. Og så har hotellet den lækreste morgenmadsrestaurant, der er til fri afbenyttelse under hele dit ophold. Morgenmaden er nemlig inkluderet i prisen! 🥐

Stranden er kun 200 meter væk, og da hotellet ligger mere eller mindre alene, kan du – hvis du er heldig eller står tidligt op – have et lille spot helt for dig selv 🏖️

🛵 Hvis du vil på opdagelse i området, hvilket jeg vil råde dig til, da vejene i området er fine, og trafikken er begrænset, tilbyder hotellet 10 scootere (gratis) i op til 4 timer dagligt (skal afleveres med fuld tank, og du betaler 5€ for forsikring).

Så kan du f.eks. suse af sted mod den hyggelige landsby Perdika, der ligger få kilometer væk. Her bliver du budt velkommen af de lokale grækere, og når aftentimerne falder på, begynder det at summe fra de hyggelige tavernaer, der serverer lokale specialiteter.

Det populære ferieområde Sivota “Det Græske Caribien” ligger 7 km fra hotellet. Her finder du en hyggelig havnepromenade, souvenirbutikker og et væld af restauranter. Helt sikkert et besøg værd! 👏

Billeder af hotellet

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Den hyggelige landsby Perdika kan her ses på bjergtoppen

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Rejse til Sivota – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos hhv. Primo Tours (afrejse fra Billund) og SunCharter (afrejse fra Aalborg).

Hvis du gerne vil flyve fra Aarhus og bo på et lignende hotel, har jeg fundet en rejse til Sivota via AarhusCharter. Den kan du se her.

Du kan booke rejser til Sivota fra juni til og med september (kun 2 afgange i august).

De billigste afgange finder du i øjeblikket i juni – f.eks. med afrejse fredag den 7. juni fra kun 2.698 kr. pr. person ved en rejse for to personer inkl. morgenmad.

Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

Rejse til Sivota – frapriser (pr. person)

  • Juni: 2.698 kr.
  • Juli: 6.798 kr.
  • Den. 30. august (2 afgange): 5.998 kr.
  • September: 6.198 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Rejse til Sivota – billeder fra området

Rejse til Sivota

Rejse til Sivota

Rejse til Sivota

Rejse til Sivota

Rejse til Sivota

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"Billig rejse til Sivota: "Det Græske Caribien"

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar