Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 3.165 kr.
Rejse til Mykonos: 1 uge på nyåbnet 3* hotel fra kun 3.165 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad
Pakkerejser

Rejse til Mykonos: 1 uge på nyåbnet 3* hotel fra kun 3.165 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Rejse til Mykonos: 1 uge på nyåbnet 3* hotel fra kun 3.165 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Grækenland har rigtig mange øer. Men få af dem er lige så trendy som Mykonos! Det skyldes bl.a., at øen sjældent findes som destination hos charterselskaberne. Herudover er flere kendisser også begyndt at få øjnene op for den smukke ø, hvilket har givet øen et luksuriøst og eksklusivt ry. Mykonos tilbyder på mange måder også det bedste fra flere verdener. Om dagen er øen en rendyrket ferieoase – med utallige strande, hvidkalkede huse og hyggelige tavernaer. Om aften vækkes Mykonos dog for alvor til live, når øens mange barer begynder at spille musik og servere drinks.

Vil du gerne vil opleve en af Grækenlands allerhotteste ferieøer, skal du helt klart til Mykonos!

Rejse til Mykonos

september – oktober

fra

3.165 kr.

Hamborg ✈ Mykonos

Hotel på Mykonos

fra

1.733 kr.

Fly til Mykonos

1.432 kr.

Hotel

1.733 kr.

Fly

1.432 kr.

Total (pr. person):

3.165 kr.

Rejse til Mykonos – hotel

Jeg har i dag fundet et lækkert og nyåbnet hotel på den smukke græske ø Mykonos.

Her er tale om hotellet Mykonaki Hotel, som i april slog dørene op for de første gæster, og som allerede får fremragende anmeldelser (8,8 ud af 10 på Booking).

Med sin placering centralt på øen er du tæt på det meste, og hotellet ligger under to kilometer fra sandstranden Kalo Livadi, som er kendt for sit krystalklare vand. Så snup en rask gåtur eller hop på en taxa og nyd solen på den smukke strand.

Trænger du bare til at slappe af på hotellet, kan du også slappe af og sole dig ved hotellets pool. Her kan du slænge dig i en af de toplækre (og særdeles insta-værdige) solstole.

Du kan også gå på opdagelse i hotellets faciliteter, blandt andet kan du få pulsen op i fitnesscenteret eller snuppe en forfriskende drink i baren. Du finder altså med andre ord, noget for enhver smag.

Værelserne på Mykonaki Hotel er lyse og pænt indrettet. Værelserne byder desuden på de klassiske faciliteter i form af aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi. Dog trækker hotellet lidt ekstra godter op af posen og forkæler med køleskab, te- og kaffefaciliteter og en skøn balkon!

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i et syvnætters ophold fra onsdag den 27. september til onsdag den 4. oktober.  På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 3.465 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.733 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Mykonos

Mykonos

Mykonos

Rejse til Mykonos – fly

For at du kan komme til Mykonos, skal du også lige have shoppet et par flybilletter.

Dem kan du finde hos Eurowings, som flyver direkte fra Hamborg til Mykonos på onsdage i hele september (så det er ved at være sidste chance, hvis du skal til Mykonos i år).

Lige nu koster returbilletterne omkring 1.400 kr. til 1.600 kr. Det er altså billigt for en ø som Mykonos, hvor prisniveauet i disse måneder normalt ligger på den tunge side af 2.000 kr.!

Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en afgang fra onsdag den 27. september til onsdag den 4. oktober. På disse datoer kan du booke billetter til kun 1.432 kr.

Eurowings (og stort set alle lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre taske, der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 13.09. – 20.09.
  • 20.09. – 27.09.
  • 27.09. – 04.10.

Billeder fra Mykonos

Mykonos

Mykonos

Mykonos

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Mykonos: 1 uge på nyåbnet 3* hotel fra kun 3.165 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Rejse til Mykonos: 1 uge på nyåbnet 3* hotel fra kun 3.165 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar