Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

inkl. Covid-19 Tryghedspakke fra 1.998 kr.
Lefkas-Graekenland-banner
Pakkerejser

Solferie på skønne Lefkas: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Solferie på skønne Lefkas: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. fly og morgenmad

Græsk ø-charme, gyldne badestrande og et varmt, middelhavsklima med masser af sol. Det er derfor, vi elsker Grækenland! Og hvis du gerne vil prøve en anden ø end de mest velkendte, så er en rejse til Lefkas lige sagen. Idylliske Lefkas tilhører gruppen af De Ioniske Øer på den vestlige side af det græske fastland. Kender du lidt til denne del af Grækenland, ved du, at dette er ensbetydende med spektakulær natur og forrygende strande! Lefaks er med andre ord et lille ferieparadis, du skal glæde dig til at udforske! 🏖☀️

Sol- og strandferie på Lefkas

På udvalgte datoer i september og oktober

fra

1.998 kr.

København og Billund ✈ Lefkas

Pakkerejse til Lefkas

Rejse til Lefkas

Hvad er det så for et tilbud, jeg har fundet i dag? Det er såmænd bare en lækker pakkerejse til Lefkas.

Du kommer til at bo på et af øens mest populære hoteller – det firstjernede Captain Stavros (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger i udkanten af Nidri på Lefkas’ østlige side, og her bor du i gåafstand til restauranter, barer og byens hyggelige havnepromenade.

Captain Stavros er et af Apollos mondo local-hoteller. Denne hotelkategori dækker over en samling af hoteller, som Apollo har håndplukket på grund af deres autenticitet og lokalcharme.

Selvom man kan komme langt med charme, skal der dog helst også være nogle ordentlige faciliteter – og det har Captain Stavros heldigvis også. Hotellet har nemlig hele to poolområder med hver sin børnesektion, solstole og parasoller.

Rejse til Lefkas

Priser og bestilling af rejse til Lefkas

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Apollo er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i september og oktober. Hvad angår afrejselufthavne, kan du både vælge mellem København og Billund.

Priserne ligger ganske stabilt mellem 1.998 kr. og 2.498 kr. pr. person for en uges rejse. Den billigste afgang finder du fra Billund fra den 6. september til den 13. september. Her koster rejsen kun 1.998 kr. pr. person (ved en rejse for 2 personer).

Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, firstjernet hotel, morgenmad og en tryghedspakke.

Pakken indeholder pr. person

  • Direkte fly fra København eller Billund til Lefkas tur/retur med Novair eller Great Dane Airlines
  • 1 stk. håndbagage á 5 kg.
  • 7 overnatninger på Apollos 4-stjernede Captain Stavros
  • Ophold i lejlighed med balkon (nogle med pool-udsigt)
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • Gratis adgang til pool med børnesektion og parasoller
  • Gratis Wi-Fi i fællesområder og i lejligheden
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af deltagere (læs mere på bookingsiden)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

OBS: Alle rejsende skal have udfyldt indrejseformular online senest 24 timer før afrejsen: https://www.apollorejser.dk/vigtig-information

OBS: Der skal betales en turistafgift på mellem 0,25 og 4,00 euro pr. værelse pr. nat. Afgiften betales til hotellet ved ind- eller udcheckning.

Billeder fra Lefkas

Porto Katsiki

Rejse til Lefkas

Nidri

Rejse til Lefkas

Nidri Waterfalls

Rejse til Lefkas

Corona og Grækenland

Grækenland er gul. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse. Derudover skal du udfylde en indrejseformular senest kl. 22.59 (dansk tid) dagen inden afrejse.

Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Grækenland på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie på skønne Lefkas: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. fly og morgenmadSolferie på skønne Lefkas: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.998 kr. inkl. fly og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud