Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.325 kr.
Design-uden-navn-2024-04-26T094410.813-1080x1080
All-inclusive

All inclusive på Zakynthos

1 uge på anmelderrost 4* hotel inkl. fly

All-inclusive |

All inclusive på Zakynthos

Drømmer du om solrig øferie i Grækenland? Det håber jeg. For i dag har jeg fundet en lækker rejse til Zakynthos med all inclusive 👏

Denne græske paradisø er kendt for sine smukke sandstrande, havskildpadder og de flotteste naturlandskaber. Og så er øen i særdeleshed kendt for Shipwreck Beach, som du med garanti har set billeder af, hvis du har kigget på rejser til Zakynthos. Billeder er dog én ting, noget andet er virkeligheden. Og du skal da derned og opleve Zakynthos og alle øens herligheder selv!

Især når du kan booke en hel uges ferie på et hyggeligt all inclusive-hotel. Så er det da bare med at slå til og nyde en afslappende rejse til Zakynthos med all inclusive! ☀️🌴

Oplev fortryllende Zakynthos

maj – oktober

fra

3.325 kr.

✈️ Fra København og Billund

🏝️ En af Grækenlands mest fortryllende øer

🍹 Firstjernet resort med all inclusive ved stranden

Pakkerejse til Zakynthos

med all inclusive

Rejse til Zakynthos med all inclusive

Jeg har i dag fundet et lækkert tilbud på en familievenlig pakkerejse, hvor du kan nyde en hel uges all inclusive på Zakynthos.

Rejsen går til det firstjernede Hotel Tsilivi Beach (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger lige ned til en af de bedste sandstrande på Zakynthos og meget tæt på centrum i den skønne ferieby Tsilivi. Så uanset om du har lyst til at gå på opdagelse i byen eller dase på stranden, kan du snildt tage afsted på gåben. Det er altid et stort plus i min bog 🙏

Hotel Tsilivi Beach er et stort resort med hele 3 pools, herunder 2 børnepools og en sjov legeplads til de mindste, og hotellets underholdningsteam byder på aktiviteter seks gange om ugen for både børn og voksne. Man keder sig derfor aldrig 😉

Du får som standard et dobbeltværelse med plads til 2-3 personer, men du kan vælge at opgradere til et familieværelse (med delvis havudsigt), så der er plads til hele familien. Værelserne er alle lyse og pæne, og du får naturligvis alle de gængse faciliteter såsom aircondition, TV m.m.

Og nu til noget smagfuldt!

Hotel Tsilivi Beach er nemlig et vaskeægte all inclusive-hotel, der er som skabt til familier, og der serveres lækkerier fra morgen til aften i hotellets restaurant og barer. I får både morgenmad, frokost, snacks, is, aftensmad og drikkevarer (alkohol og alkoholfri)! 🍹

Zakynthos

Rejse til Zakynthos med all inclusive

All inclusive på Zakynthos

All inclusive på Zakynthos

Rejse til Zakynrthos med all inclusive – bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Du kan booke rejsen fra maj til september, og det er muligt at flyve fra både København og Billund.

Lige nu finder du den billigste afgang i maj. Med afrejse mandag den 9. maj koster rejsen kun 3.325 kr. pr. person ved en rejse for to.

Rejse til Zakynthos med all inclusive – frapriser

  • Maj: 3.325 kr. p.p.
  • Juni: 6.820 kr. p.p.
  • Juli: 8.336 kr. p.p.
  • August: 6.002 kr. p.p.
  • September: 6.499 kr. p.p.
  • Oktober: 5.767 kr. p.p.
Oplevelser på Zakynthos

Zakynthos bugner med forrygende oplevelser. En af de helt store er selvfølgelig en tur til øens mest berømte vartegn – Navagio ‘Shipwreck’ Beach.

En anden aktivitet, der ligger lige til højrebenet, er skildpadde-spotting! Zakynthos er nemlig kendt for sine havskildpadder. Du kan se hele udvalget af ture og aktiviteter på Getyourguide nedenfor.

Du skal også altid være velkommen til at smutte forbi min guide til Zakynthos og hente inspiration der.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

All inclusive på ZakynthosAll inclusive på Zakynthos

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar