• 24 apr 2017

  Smukke Zakynthos: 1 uge på et fantastisk 4* hotel til kun 1.498 kr. inkl. fly og bagage

  Er du klar til en tur til en af Grækenlands fantastiske øer? Turen går i dag til Zakynthos! Denne ø er kendt for at have nogle smukke, smukke sandstrande med krystalklart vand, havskildpadder og den flotteste natur og landskab. Her er både noget for dig, der elsker at dase på stranden og slappe total af og også noget for dig, der er til lidt mere action – der er både mulighed for vandsport, dykning/snorkling, måske møde en havskildpadde eller 2 og spændende oplevelser som f.eks. Anafonitria-klostret, en tur til de blå grotter eller måske leje en bil og tage på eventyr ud i det blå.

   

  Bravotours.dk har jeg fundet et virkelig godt og meget billigt tilbud til Zakynthos. Du bor på det skønne 4* Caretta Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travllers’ Choice 2017”). Hotellet har hele 5 pools og 850 meter til stranden (der kører også shuttlebus herimellem) og til børnene er der blandt andet børnepool og legeplads. Der findes også et stort vandland som du har gratis adgang til, hvis du vælger et all-inclusive ophold (hvis ikke, så koster adgang til badelandet ca. 15 euro pr. person pr. dag). Lige nu kan du få en uge på dette hotel i en 2-værelses lejlighed med balkon og pooludsigt inkl. fly til kun 1.498 kr. pr. person ved en rejse for 2.  

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE REJSETILBUD HER

   

  Denne rejse er med afgang fra Billund eller København d. 15.05. – 22.05, så prisen bliver 1.498 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er du til all-inclusive, så kan dette også vælges til 3.493 kr. inkl. fly pr. person ved en rejse for 2 fra Billund eller København. Du kan også finde andre afrejsetidspunkter i maj, lidt i juni og juli og igen i august – her starter priserne dog fra 3.198 kr. pr. person ved en rejse for 2, ellers findes der andre hoteller som for eksempel Hotel Iliessa Beach hvor priserne starter fra 2.000 pr. person. I prisen er der inkluderet 23 kg. bagage og 10 kg. håndbagage. Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 130 kr. pr. person t/r. Hotellet ligger i Kalamaki og der er kun lidt over 3 km. til hotellet fra lufthavnen, så du kan også sagtens tage en taxa.

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du finde lejebil på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

  ¨

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Smukke Zakynthos: 1 uge på et fantastisk 4* hotel til kun 1.498 kr. inkl. fly og bagage

  1. Mads says:

   Er det muligt at finde gode ''last minute'' ejser i begyndelsen af juli? 😀 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mads,

    Der er helt klart muligheder for at finde gode og billige last minute tilbud der – men jeg kan bare ikke garantere, at der dukker noget op 🙂

  2. patricia says:

   Hej

   Vi er 2 voksne, 1 barn på 4 år og 1 barn på 1 år.

   vi vil gerne til zakynthos med børne pool. Vi er interesseret i en lejlighed og ønsker at flyve fra KBH

   Vi kan fra d.12 august til og med d.24 august.

   Har I en god pris?

   mvh

   PA

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Patricia,

    Jeg kan desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. Men jeg skal selvfølgelig nok holde øje med gode tilbud i den periode og skrive om dem, hvis jeg finder noget godt 🙂

  3. Aleyna Güven says:

   Hej Rejsespejder. 

   Vi er 3 kusiner, som gerne vil rejse den 23/5, til ca. 29/5. Vi vil helst til Santorini i Grækenland, eller lignende steder. Derudover har vi et budget på 2000 +/-. Er det noget du kan fikse for os? De datoer du ligger ud her på siden, passer nemlig ikke helt til hvad vi søger. 

   Mvh. Aleyna 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Aleyna,

    Jeg kan desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler – men jeg holder øje med gode tilbud i den periode, og håber meget at finde noget godt! Så det er bare med at holde øje på siden 🙂