• 02 jul 2020

  Smukke Zakynthos: 1 uge på et fantastisk 4* hotel fra kun 2.899 kr. inkl. fly

  Så er det endelig igen muligt at komme på en ægte charterferie – og faktisk til ganske fine priser! Turen går i dag til Zakynthos! Denne ø er kendt for at have nogle smukke, smukke sandstrande med krystalklart vand, havskildpadder og den flotteste natur og landskab. Her er både noget for dig, der elsker at dase på stranden og slappe total af og også noget for dig, der er til lidt mere action – der er både mulighed for vandsport, dykning/snorkling, måske møde en havskildpadde eller 2 og spændende oplevelser som f.eks. Anafonitria-klostret, en tur til de blå grotter eller måske leje en bil og tage på eventyr ud i det blå. På Zakynthos er det kun fantastien, der sætter grænser!

  Oplev fortryllende Zakynthos
  juli - september 2020 og maj - oktober 2021
  fra2.899 kr.
  Billund og København
  Zakynthos
  1 uge på det lækre 4* Caretta Beach
  inkl. fly
  fra2.899 kr.

  Pakkerejse til Zakynthos

  Jeg har i dag fundet et superlækkert tilbud på en pakkerejse til billedskønne Zakynthos. Du bor på det 4* Caretta Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har hele 5(!) pools og 850 meter til en dejlig strand og til børnene er der blandt andet børnepool og legeplads. Med andre ord er der rig mulighed for at slippe din indre vandhund løs! Der findes også et stort vandland, som du har gratis adgang til, hvis du vælger et all-inclusive ophold (hvis ikke, så koster adgang til badelandet ca. 15 euro pr. person pr. dag). Vil du gerne opleve andet end poolen, kan du også slå din rejsemakker i et slag billard eller deltage i water-volley i poolen. Mulighederne er mange.

   

  Med dette tilbud kommer du til at bo i en 1-værelses lejlighed med plads til op til 3 voksne. Lejlighederne er flotte og velindrettede, og du får et stort værelse med en køkkenafdeling. Derudover har du eget toilet og bad, egen balkon eller terrasse og aircondition. Spørger du mig, så har du alt, hvad du har brug for til en uges ferie.

   

  Lige nu kan du få en uge på dette hotel i en 1-værelses lejlighed inkl. fly fra kun 2.899 kr. pr. person ved en rejse for 2 (5.798 kr. i alt). Rejsen er med afgang fra Billund fra mandag den 10. august til mandag den 17. august. Du kan finde rejsen fra Billund på mandage fra juli – september 2020 og igen fra maj – oktober 2021. Du kan også finde afgange fra København til nogenlunde ens priser – dog findes der kun afgange i september i 2020. Afgangene fra København finder du også på mandage.

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt allerede gratis håndbagage. Når du booker rejsen, kan du evt. vælge at tilføje 18 kg indchecket bagage for kun 190 kr. Under bookingprocessen kan du også tilkøbe en lufthavnstransfer tur/retur for 260 kr. for alle rejsende (dvs. 130 kr. pr. person).

   

  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Prisniveau (pr. person)

  Fra Billund

  2020

  • Juli: fra 4.999 kr.
  • August: fra 2.899 kr.
  • September: fra 3.699 kr.

   

  2021

  • Maj: fra 2.799 kr.
  • Juni: fra 3.499 kr.
  • Juli: fra 6.099 kr.
  • August: fra 3.299 kr.
  • September: fra 3.599 kr.
  • Oktober: fra 2.899 kr.

   

   

  Fra København

  2020

  • September: fra 4.199 kr.

   

  2021

  • Maj: fra 3.899 kr.
  • Juni: fra 3.999 kr.
  • Juli: fra 6.599 kr.
  • August: fra 3.799 kr.
  • September: fra 4.099 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, kan du overveje at leje en bil. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer på Zakynthos (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer og fair brændstofpolitik
  490 kr.

   

   

  Billeder fra Caretta Beach

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her