• 15 sep 2021

  Efterårsrejse til Meganisi: 1 uge på 4* hotel fra kun 2.998 kr. inkl. fly og mini all inclusive m.m.

  Den græske ø Meganisi er en lille, naturskøn ø, som du bestemt ikke må gå glip af! Vær klar på naturskønne landskaber med frodige pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og krystalklart hav. Den charmerende havneby Vethi (Meganisi hovedby) må du heller ikke gå glip af. Her er der god plads til hyggelige stunder i de lokale forretninger eller på de små caféer og lokale taverne. Jeg har endda fundet det perfekte tilbud til at opleve alle Meganisis herligheder. Du kan nemlig komme på ferie på et anmelderrost firstjernet resort med mini all inclusive og ø-all inclusive. Mere om det senere! 🏝🇬🇷

  Sol- og strandferie på Meganisi
  På udvalgte datoer i september og oktober
  fra2.998 kr.
  Billund og Aarhus
  Meganisi
  Pakkerejse til Meganisi
  inkl. fly, 4* hotel og tryghedspakke
  fra2.998 kr.

  Rejse til Meganisi

  Hvis du også synes, at efteråret er lidt for tæt på, så har jeg fundet et tilbud, der kan forlænge sommeren. Du kan nemlig glemme alt om grå skyer og kølige dage i en hel uge med denne pakkerejse til Meganisi!

   

  Du kommer til at bo på det anmelderroste firstjernede Esperides Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) med mini all inclusive og ø-all inclusive.

   

  Mini all inclusive er ikke det mest udbredte koncept i rejsebranchen, men med dette tilbud består det af morgenmadsbuffet samt drikkevarer hele dagen.

   

  Ø-all inclusive har du nok heller ikke hørt om før, men dette koncept giver dig rig mulighed for at udforske Meganisi og de nærliggende øer. Du har nemlig mulighed for at tage færgen gratis til Nidri på naboøen Lefkas. Herudover kan du også låne cykel, scooter eller båd helt gratis. Og bussen, der kører til den nærmeste strand, er minsandten også helt gratis. Så et ret fedt koncept, hvis du spørger mig!

   

  Esperides Resort ligger i øvrigt på en bjergside, så du er sikker på at få en helt igennem fantastisk udsigt på dit ophold. Alle værelser har desuden balkon med havudsigt eller værelser med udgang til terrasse med havudsigt.

   

  Herudover har hotellet en vidunderlig solterrasse, en fantastisk flot swimmingpool med børnepool og en jacuzzi. Se bare billederne herunder 😍

   

  Billeder af Esperides Resort

  MeganisiMeganisi

  Meganisi

  Meganisi

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Primotours. Du kan booke rejsen på udvalgte datoer i september og oktober med afrejse fra Billund.

   

  Priserne ligger mellem 2.998 kr. og 6.998 kr. pr. person for en uges rejse. Den billigste afgang finder du fra Billund fra den 8. oktober til den 15. oktober. Her koster rejsen i alt 5.996 kr. – dvs. kun 2.998 kr. pr. person (ved en rejse for 2 personer). Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, firstjernet hotel, mini all inclusive, ø-all inclusive og en tryghedspakke.

   

  OBS: Det er også muligt at bestille den samme rejse med afrejse fra Aarhus hos SunCharter. Her ligger priserne mellem 3.499 kr. og 5.299 kr. pr. person.

  Pakkerejse til Meganisi fra Aarhus
  fra3.499 kr.

   

  Billeder fra Meganisi

   

  MeganisiMeganisiMeganisiMeganisi

   

  Corona og Grækenland

  Grækenland er gul. Det betyder, at du blot skal medbringe et gyldigt coronapas, hvor det fremgår, at du er testet negativ/tidligere smittet/færdigvaccineret. Ingen karantæne, og ingen test før hjemrejse. Derudover skal du udfylde en indrejseformular senest kl. 22.59 (dansk tid) dagen inden afrejse.

   

  Jeg vil anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Grækenland på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakkerejse her