• 21 Feb 2023

  Solferie på Meganisi: 1 uge på 4* resort fra kun 2.598 kr. p.p. inkl. fly og mini all inclusive m.m.

  Græske Meganisi er en lille, naturskøn ø, som du bestemt ikke må gå glip af! Her får du hele Greece Deluxe-pakken med naturskønne landskaber, pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og det blågrønne Ioniske Hav. Den charmerende havneby Vethi (Meganisis hovedby) må du heller ikke snyde dig selv for. Her er der masser af plads til hyggelige stunder i de lokale forretninger eller på de små caféer og hyggelige taverner. Jeg har endda fundet det perfekte tilbud på en rejse til Meganisi, så du kan opleve alle øens herligheder. Du kan nemlig komme på ferie på et anmelderrost firstjernet resort med mini all inclusive, ø-all inclusive og den mest vidunderlige havudsigt! 🏝🇬🇷

  Sol- og strandferie på Meganisi
  maj - oktober
  fra2.598 kr.
  Billund, Aarhus og Aalborg
  Meganisi
  Pakkerejse til Meganisi
  inkl. fly, 4* hotel og mini all inclusive
  fra2.598 kr.

  Rejse til Meganisi

  Drømmer du om græsk øferie med sol, strand, pool og eventyr på programmet? Så er denne pakkerejse til Meganisi som skræddersyet til dig!

   

  Du kommer til at bo på det anmelderroste Esperides Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) med mini all inclusive og ø-all inclusive.

   

  Mini all inclusive er ikke det mest udbredte koncept i rejsebranchen. Helt konkret betyder mini all inclusive med dette tilbud, at dit ophold indeholder morgenmadsbuffet og drikkevarer hele dagen.

   

  Og det er egentligt meget fedt. På den måde bliver du tanket godt op hver morgen og kan holde væskebalancen ved lige hele dagen. Samtidig har du hver middag og aften mulighed for at gå på opdagelse blandt øens restauranter og tavernaer.

   

  Ø-all inclusive har du nok heller ikke hørt om før. Men det er altså også fedt!

   

  Dette koncept giver dig rig mulighed for at udforske Meganisi og de nærliggende øer. Ø-all inclusive giver dig nemlig mulighed for at tage færgen gratis til Nidri på naboøen Lefkas. Herudover omfatter konceptet også, at du kan låne cykel, scooter eller båd helt gratis. Og bussen, der kører til den nærmeste strand, er minsandten også helt gratis. Så et ret fedt koncept, hvis du spørger mig!

   

  Det firstjernede Esperides Resort ligger i øvrigt på en bjergside, så du er sikker på at få en helt igennem fantastisk udsigt på dit ophold. Alle værelser har desuden balkon med havudsigt eller værelser med udgang til terrasse med havudsigt. Det er altså fedt!

   

  Herudover har hotellet en vidunderlig solterrasse, en fantastisk flot swimmingpool med børnepool og en jacuzzi. Se bare billederne herunder 😍

   

   

  Rejse til Meganisi – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Primo Tours.

   

  Du kan booke rejsen til Meganisi fra maj til og med oktober med afrejse fra Billund, Aarhus og Aalborg.

   

  Den billigste afgang finder du i øjeblikket fra Billund med afrejse den 5. maj. Her koster en topersoners rejse kun 2.598 kr. pr. person (5.196 kr. i alt). Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

   

  Vil du gerne rejse fra Aalborg eller Aarhus, er prisen typisk lidt dyrere. Men du kan finde rejsen hos Sun Charter og Aarhus Charter.

   

  Fra Aalborg

   

  Aarhus

   

  Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

   

   

  Billeder af Esperides Resort

  MeganisiMeganisi

  Meganisi

  Meganisi

   

  Billeder fra Meganisi og Lefkas

  Rejse til MeganisiRejse til MeganisiRejse til MeganisiRejse til Meganisi

   

  Corona og Grækenland

  Der er p.t. ingen COVID-19-relaterede restriktioner for indrejse til Grækenland.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside og de græske myndigheders coronaside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Solferie på Meganisi: 1 uge på 4* resort fra kun 2.598 kr. p.p. inkl. fly og mini all inclusive m.m.

  1. Lars says:

   Hej
   Er mini all inklusive og alkoholiske drikkevarer?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lars 🙂

    Tak for din kommentar.

    Primo Tours oplyser, at mini all inclusive (ift. drikkevarer) omfatter kaffe, te samt lokale mærker af øl, vin, sodavand og spiritus 😉

  2. Tommi says:

   Kunne være skønt. Findes der slet ikke afgange fra Kastrup med samme muligheder

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tommi 🙂

    Tak for din kommentar.

    Lige netop Meganisi er desværre kun på charterprogrammet hos rejebureauer, der flyver fra de jyske lufthavne :/

    Sådan er det desværre en gang imellem. Nogle rejser finder man fra Sjælland, andre fra Jylland – og nogle gange fra begge.

  Se pakkerejse her