Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.999 kr.
Rejse til Meganisi
Rejser

Rejse til Meganisi

1 uge på 4* resort inkl. fly og mini all inclusive m.m.

Rejser |

Rejse til Meganisi

Græske Meganisi er en lille, naturskøn ø, som du bestemt ikke må gå glip af! Her får du hele Greece Deluxe-pakken med naturskønne landskaber, pinjetræer, forrevne klipper, sølvgrønne oliventræer, skønne bugter og det blågrønne Ioniske Hav. Den charmerende havneby Vethi (Meganisis hovedby) må du heller ikke snyde dig selv for. Her er der masser af plads til hyggelige stunder i de lokale forretninger eller på de små caféer og hyggelige taverner. Jeg har endda fundet det perfekte tilbud på en rejse til Meganisi, så du kan opleve alle øens herligheder. Du kan nemlig komme på ferie på et anmelderrost firstjernet resort med mini all inclusive, ø-all inclusive og den mest vidunderlige havudsigt! ☀️🏝️

Sol- og strandferie på Meganisi

maj – oktober

fra

2.999 kr.

✈️ Fra Aarhus, Billund og Aalborg

🍹 Mini all inclusive – morgenmad + drikkevarer

Idyllisk 4* hotel med fantastisk havudsigt

Pakkerejse til Meganisi

2.999 kr.

Pakkerejse til Meganisi

3.198 kr.

Pakkerejse til Meganisi

3.699 kr.

Rejse til Meganisi

Drømmer du om græsk øferie med sol, strand, pool og afslapning på programmet? Så er denne pakkerejse til Meganisi som skræddersyet til dig!

Du kommer til at bo på det anmelderroste Esperides Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) med mini all inclusive og ø-all inclusive.

Mini all inclusive er ikke det mest udbredte koncept i rejsebranchen. Helt konkret betyder mini all inclusive med dette tilbud, at dit ophold indeholder morgenmadsbuffet og drikkevarer hele dagen.

Og det er egentligt meget fedt. På den måde bliver du tanket godt op hver morgen og kan holde væskebalancen ved lige i løbet af dagen. Samtidig har du hver middag og aften mulighed for at gå på opdagelse blandt øens restauranter og tavernaer.

Ø-all inclusive har du nok heller ikke hørt om før. Men det er altså også fedt!

Dette koncept giver dig rig mulighed for at udforske Meganisi og de nærliggende øer. Ø-all inclusive giver dig nemlig mulighed for at tage færgen gratis til Nidri på naboøen Lefkas. Herudover omfatter konceptet også, at du kan låne cykel, scooter eller båd helt gratis. Og bussen, der kører til den nærmeste strand, er minsandten også helt gratis. Så et ret fedt koncept, hvis du spørger mig!

Det firstjernede Esperides Resort ligger i øvrigt på en bjergside, så du er sikker på at få en helt igennem fantastisk havudsigt på dit ophold. Alle værelser har desuden balkon med havudsigt eller værelser med udgang til terrasse med havudsigt. Det er altså fedt!

Herudover har hotellet en vidunderlig solterrasse, en fantastisk flot swimmingpool med børnepool og en jacuzzi.

Rejse til Meganisi – priser og bestilling

Du kan booke denne rejse til Meganisi fra maj til oktober, og det er muligt at flyve fra Aarhus (med Aarhus Charter), Billund (Primo Tours) og Aalborg (Sun Charter).

Den billigste afgang finder du i øjeblikket med afrejse fra Aarhus fredag den 17. maj. Her koster en topersoners rejse kun 2.999 kr. pr. person.

Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

Rejse til Meganisi – frapriser (pr. person)

  • Maj: 2.999 kr.
  • Juni: 3.498 kr.
  • Juli: 6.999 kr.
  • August: 4.799 kr.
  • September: 4.099 kr.
  • Oktober: 3.699 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Billeder af Esperides Resort

MeganisiMeganisi

Meganisi

Meganisi

Billeder fra Meganisi og Lefkas

Rejse til MeganisiRejse til MeganisiRejse til MeganisiRejse til Meganisi

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til MeganisiRejse til Meganisi

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar