• 02 feb 2021

  Solferie i Grækenland: 1 uge i Parga fra kun 2.998 kr. inkl. 3* hotel, fly og morgenmad

  I dag har jeg fundet et godt tilbud til dig, der går og drømmer og sol, strand og lækre temperaturer – naturligvis med en Covid-19-tryghedspakke. Turen går nemlig til byen Parga – en lille græsk perle ved det Ioniske Hav. Du kan sidde længe ved havnepromenaden og nyde lækre græske specialiteter, og længere oppe i de små gader ligger butikker, tavernaer og hyggelige barer. Ønsker du at se områderne omkring Parga, er du også godt dækket ind. Tag f.eks. på endagstur med øhop, slap af på fantastiske strande, besøg Klosterbjergene i Meteora eller tag færgen til Korfu.

  Sol og afslapning i Grækenland
  maj - juni
  fra2.998 kr.
  København og Billund
  Parga
  1 uge i skønne Parga
  inkl. hotel, fly og Covid-19-tryghedspakke
  fra2.998 kr.

  Pakkerejse til Parga

  Så har jeg fundet en perfekt pakkerejse til dig, der elsker Grækenland – du skal nemlig til Parga, hvor der venter dig skønne strande og lækre temperaturer.

   

  Du kommer til at bo på det hyggelige 3+* Hotel Bacoli (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotel Bacoli, der ligger i udkanten af Parga, er et af Apollos hyggelige mondo local-hoteller. Disse overnatningssteder er håndplukkede hoteller, der leverer lokal og autentisk ferie for alle pengene. Så glem alt om et stort, upersonligt hotel.

   

  På Hotel Bacoli kan du bl.a. slappe af ved poolområdet. Her finder du også en hyggelig snackbar, der serverer morgenmad og enkle retter i løbet af dagen. Værelserne er også rigtig fine og er udstyret med både wi-fi, aircondition og terrasse/balkon.

   

  Selvom hotellet som sagt ligger i udkanten af Parga, er du stadig i gåafstand til byens charmerende havnepromenade, der bugner med restauranter og barer.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på takeoffer.dk (Apollo er rejsearrangøren). Du kan booke rejsen på udvalgte datoer fra slutningen af maj til og med juni. Og hvad angår afrejselufthavne, kan du både vælge mellem København og Billund.

   

  Priserne afhænger naturligvis af, hvornår du vil rejse. De billigste afgange koster helt ned til 2.998 kr. pr. person ved en rejse for to. De dyreste priser ligger på 4.898 kr. pr. person med afrejse i slutningen af juni.

   

  Disse priser er som sagt inklusive fly tur/retur, hotel, morgenmad og en tryghedspakke (som du kan læse mere om herunder).

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Billund til Parga (Preveza Airport) tur/retur
  • 1 stk. håndbagage
  • 7 overnatninger (inkl. transporttid) på Hotel Bacoli***+
  • Ophold i dobbeltværelse med balkon
  • Daglig morgenmad med lokale råvarer
  • Adgang til hotellets poolområde med solstole og parasoller
  • Adgang til lille fitnessrum og sauna
  • Gratis Wi-Fi på værelset
  • Gratis Covid-19 tryghedspakke med fri ombooking og gratis ændring af deltagere (læs mere længere her)
  • Dette er en Apollo-rejse, hvilket betyder, at du altid får dine penge retur, hvis UM gør din destination orange før afrejse

   

   

  Billeder fra hotellet og Parga

  Parga

  Parga

  Parga

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her