• 05 jan 2019

  Solferie i Grækenland: 1 uge i Parga med 3* hotel og fly til kun 1.999 kr.

  I dag har jeg fundet et godt tilbud til dig, der går og drømmer og sol, strand og lækre temperaturer. Turen går nemlig til Parga – Parga er en lille græsk perle ved det Ioniske Hav, som stadig har sin oprindelige karakter, hvilket tydeligt ses i gader og stræder. Man kan sidde længe langs havnepromenaden og nyde lækre græske specialiteter, og længere oppe i de små gader ligger butikker, taverna’er og hyggelige gemte barer. Ønsker du at se områderne omkring Parga er mulighederne mange. Tag på endagstur med øhop, slap af på fantastiske strande, besøg Klosterbjergene i Meteora eller tag færgen til Korfu.

  Sol og afslapning i Grækenland
  maj - juni
  fra 1.999 kr.
  København
  Parga
  1 uge i skønne Parga
  inkl. hotel og fly
  fra1.999 kr.
  Prisen ovenfor (3.998 kr.) er for 2 personer i alt

  Pakkerejse til Parga

  Så har jeg fundet en perfekt pakkerejse til dig, der elsker Grækenland – du skal nemlig til Parga og her venter dig skønne strande og lækre temperaturer. Sidste år i maj var der mellem 22-31 grader! Du kommer til at bo på det hyggelige 3* lejlighedshotel Lenaki. Jeg kan desværre ikke finde hotellet på TripAdvisor, men det får superfine anmeldelser på Spies egen hjemmeside (4 ud af 5), hvor tidligere gæster roser beliggenheden og stemningen på hotellet.

   

  Lenaki er et lille lejlighedshotel med det skønneste poolområde. Lejlighederne er simpelt indrettede og er udstyret med et tekøkken og vigtigst af alt (hvis du spørger mig), en balkon eller terrasse, så man kan sidde og spille kort og nyde kolde drikkevarer til langt ud på aftenen. Ved poolområdet finder du også en børnepool (som en del af den store pool) og der er liggestole og parasoller, så du endelig kan få læst den roman, der ellers har ligget på natbordet. Hvis du vil en tur i saltvand, så er der kun 600 meter til stranden.

   

  Jeg har fundet et super tilbud med dette hotel og fly i maj og juni med afrejse fra København. Det er billigst at rejse i maj, hvor jeg har fundet rejsen til kun 1.999 kr. pr. person ved en rejse for 2. Ellers ligger priserne i slutningen af maj til juni fra 2.799-3.449 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.05. – 13.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • 20.05. – 27.05.
  • 27.05. – 03.06.
  • 03.06. – 10.06.
  • 10.06. – 17.06.
  • 17.06. – 24.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du bestiller din rejse, kan du vælge transfer til – så kommer du fra lufthavnen til hotellet uden at skulle tænke på transport. Transfer med Spies koster 280 kr. tur/retur for 2 personer.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her