• 07 mar 2017

  Sommerferie i Grækenland: 1 uge i Parga med hotel og fly til kun 2.257 kr.

  Parga er en lille perle, som stadig har sin oprindelige karakter, hvilket tydeligt ses i gader og stræder. Man kan sidde længe langs havnepromenaden og nyde lækre græske specialiteter, og længere oppe i de små gader ligger butikker, tarverner og hyggelige gemte barer. Ønsker du, at se områderne omkring Parga, er mulighederne mange. Tag på endagstur med øhop, slap af på fantastiske strande, besøg Klosterbjergene i Meteora eller tag færgen til Korfu. Og selvom du ikke rejser med et rejseselskab, er du altid velkommen til at besøge dem på destinationen og høre hvilke muligheder, der er for diverse udflugter. Parga med sine mange muligheder, vil ikke skuffe!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super hyggelige hotel ”Kanali Village” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), som ligger kun 4 minutters gang fra stranden. Hotellet ligger i det naturskønne område i en olivenlund, kun 300 meter fra Valtos-stranden. Parga centrum ligger desuden kun 800 meter derfra, og her finder du mange restauranter, som serverer både græske og italienske retter. Du får 7 nætter for kun 1.040 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes selvfølgelig mange hoteller i Parga. Gå listen igennem, og find lige nøjagtig det hotel, du vil bo på. Du finder en oversigt her.

  HOTELLER I PARGA

   

  Fly

  Norweigan er begyndt at flyve fra København til Preveza, hvorfra det kun er 1 time i bussen til Parga. Der findes billige billetter fra juni til august – og fordi ruten er ret ny findes der stadig billige billetter i sommerferien. F.eks. fra den 20.06 – 27.06 til kun 1.217 kr. pr. person. Priserne i juli ligger omkring 1.600 kr., som er stadig meget billigt!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på rejsedatoer

  Jeg anbefaler at du kigger forbi Norweigans lavpriskalender og derefter inde på momondo for at se om du kan finde billetterne til en lavere pris andre steder.

   

  Hotel

  1.040 kr.

  Fly

  1.217 kr.

  TOTAL (per person)

  2.257 kr.

   

   

   

  Transport

  Det er nemmest at tage bussen fra Preveza til Parga. Turen tager ca.1 time og koster kun 3,80 Euro (ca. 30 kr.). Du kan se bustiderne her.

   

  Billeje

  Hvis du har planer om, at udforske området omkring Parga, vil jeg anbefale dig at leje en bil. Dette kan du gøre på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard eller Visa) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie i Grækenland: 1 uge i Parga med hotel og fly til kun 2.257 kr.

  1. Helle Stirgaard says:

   Hej 

   Er det altid Kbh du finder rejser fra? Jeg ser aldrig rejser fra Billund? 

   Venlige forårshilsner

   Helle Storgaard 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,

    Jeg gør mit bedste for at finde rejser fra alle de danske lufthavne, tit er udvalget dog desværre bare større i Kastrup. Men de seneste mange rejser jeg har fundet er med afrejse fra Billund, f.eks. Sydafrika, Milano, London, Costa Brava og Thailand (Bangkok og så videre til Koh Samui) 🙂