Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.698 kr.
Lichnos-Beach-Hotel-Parga-Graekenland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Luksuriøs rejse til Parga

1 uge på 5* strandhotel inkl. fly og halvpension

Pakkerejser |

Luksuriøs rejse til Parga

I dag har jeg fundet et godt tilbud til dig, der går og drømmer om en ferie med sol, strand og et ordentligt skud luksus. Turen går nemlig til idylliske Parga – en lille græsk perle ved det Ioniske Hav. Her kan du sidde længe ved havnepromenaden og nyde lækre græske specialiteter, og længere oppe i de små gader ligger butikker, tavernaer og hyggelige barer. Ønsker du at se områderne omkring Parga, er du også godt dækket ind. Tag f.eks. på endagstur med øhop, slap af på fantastiske strande, eller besøg Klosterbjergene i Meteora. Ja, du kan selvfølgelig også bare blive på det superlækre femstjernede strandhotel, jeg har fundet i dag! ☀️🏖️

Sol og afslapning i Grækenland

maj – oktober

fra

4.698 kr.

✈️ Fra Billund og Aalborg

Femstjernet luksushotel lige ved stranden

🍽️ Inklusive halvpension

Pakkerejse til Parga

4.698 kr.

Pakkerejse til Parga

5.699 kr.

Rejse til Parga

Glæd dig. Her er pakkerejsen til dig, der elsker Grækenland. Du skal nemlig en tur til Parga, hvor der venter dig skønne strande og lækre temperaturer – og så et femstjernet luksushotel.

Du kommer til at bo på det lækre Lichnos Beach Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette femstjernede hotel ligger i rolige omgivelser og helt ned til stranden i en lille by ca. 4 km uden for Parga.

På din ferie her bliver stranden helt sikkert din bedste ven. Den venter på dig nærmest lige uden for døren og hilser dig velkommen med den mest fantastiske udsigt ud over Middelhavets krystalklare vand. En rigtig god mulighed for at komme helt ned i gear i din egen lille oase 🏖️

På hotellet kan du bl.a. også slappe af ved det flotte poolområde, hvor du kan nyde drinks og snacks på hotellets komfortable liggestole.

Lichnos Beach Hotel er i øvrigt nyligt renoveret, og værelserne er udstyret med både wi-fi, tv, aircondition og terrasse/balkon med havudsigt. Og på hotellets restaurant har du også mulighed for at spise dine måltider til den smukke udsigt. Der er bare et eller andet magisk over måltider med udsigt 😍

Apropos måltider, så er dit ophold inklusive halvpension. Så du kan se frem til kulinarisk forkælelse både morgen og aften.

Rejse til Parga – priser og bestilling

Du kan booke denne rejse til Parga fra maj til oktober, og det er muligt at flyve fra Billund (Primo Tours) og Aalborg (Sun Charter).

Den billigste afgang finder du i øjeblikket med afrejse fra Billund fredag den 10. maj. Her koster en topersoners rejse kun 4.698 kr. pr. person inkl. halvpension.

Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 4.698 kr.
  • Juni: 7.498 kr.
  • Juli: 9.998 kr.
  • August: 7.998 kr.
  • September: 5.998 kr.
  • Oktober: 5.398 kr.

Er du på udkig efter en rejse her og nu, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Rejse til Parga – billeder

Rejse til Parga - hotel med udsigt til Middelhavet

Rejse til Parga - hotel med udsigt til Middelhavet

Rejse til Parga - stranden

Rejse til Parga - stranden

Rejse til Parga - middag

Rejse til Parga - stranden


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksuriøs rejse til PargaLuksuriøs rejse til Parga

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud