Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Med infinity-pool 🌊 3.758 kr.
Luksusrejse til Lesbos: 1 uge på nybygget 4,5* boutique-hotel fra kun 3.758 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad
Rejser

Luksusrejse til Lesbos: 1 uge på nybygget 4,5* boutique-hotel fra kun 3.758 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Rejser |

Luksusrejse til Lesbos: 1 uge på nybygget 4,5* boutique-hotel fra kun 3.758 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Hvad får man, hvis man kombinerer en billedskøn græsk ø i Det Ægæiske Hav med et anmelderrost luksusresort? Din næste ferie! Turen går nærmere bestemt til græske Lesbos – også kendt som Lesvos. Selvom der kan være lidt uenighed om stavemåden, er der absolut ingen uenighed om, at Lesbos er en lækker rejsedestination. Øen er bl.a. kendt for sin maleriske natur med forskelligartede landskaber, der går fra stenet klippeterræn til gyldne sandstrande, idylliske olivenlunde og grønne fyrreskove. Samtidig er Lesbos også stor nok til at gemme på historiske og kulturelle seværdigheder. En rejse til Lesbos er med andre ord en velbalanceret cocktail af alt det bedste, Grækenland har at byde på. Og når du samtidig kan bo på øens måske bedste hotel, er det da bare om at komme afsted!

Opdag græske Lesbos

august, september og oktober

fra

3.758 kr.

København ✈ Lesbos

Pakkerejse til Lesbos

3.758 kr.

Rejse til Lesbos

Som du nok kan høre, skal du glæde dig til at opleve Lesbos. Men du skal så sandelig også glæde dig til at tjekke ind på det hotel, jeg har fundet!

Du skal nemlig bo på Porto Plomari Hotel – et nybygget boutique-hotel i den luksuriøse afdeling

Selvom Apollo selv har klassificeret hotellet som 4,5-stjernet, er Porto Plomari officielt et femstjernet hotel.

Det afspejler hotelanmeldelserne faktisk også. Porto Plomari har nemlig fået så flotte anmeldelser fra tidligere rejsende, at hotellet er blevet tildelt Apollos højeste Customers’ Choice Award – guld

Helt konkret kan du bl.a. glæde dig til en førsteklasses beliggenhed direkte på stranden – med den skønneste udsigt over Det Ægæiske Hav.

Selve hotellet, der blev bygget i 2021, hører faktisk til i en gammel olivenfabrik i et beskyttet område af Lesbos. Men efter en omfattende restaurering blev bygningen forvandlet til et moderne, luksuriøst boutique-hotel med 50 værelser. Og selvom Porto Plomari nu er et supermoderne hotel, har man på fornemste vis formået at forene høj æstetik med respekt for bygningen og områdets rige historie.

I kraft af sin suveræne beliggenhed har du strand lige ved hotellet. Men det bliver nok svært at vælge mellem stranden og poolen. For selvom stranden venter lige uden for døren, så er Porto Plomari indehaver af en misundelsesværdig lækker infinity-pool! I sidste ende er valget dit 😉

Vil du gerne ud og opleve lidt af lokalområdet, kan du suge den lokale stemning til dig i landsbyen Agios Isidoros eller havnebyen Plomari. Begge ligger i gåafstand fra hotellet, emmer af græsk øidyl og byder på lokale græske taverner.

Du kan dog også sagtens få en bid af Grækenland på hotellet. Hotelrestaurantens menukort er spækket med traditionelle græske retter med et moderne twist, og råvarerne er hovedsageligt lokale og så vidt muligt økologiske. Morgenmad er som udgangspunkt inkluderet i tilbuddet, men du kan også opgradere til halvpension.

Det sidste, jeg vil fremhæve ved Porto Plomari, er hotellets fine træningsfaciliteter. Du kan både deltage i morgenyoga med havudsigt (gratis), leje stand-up paddle boards, spille paddle-tennis eller besøge Aeolia Wellness & Spa.

Alt i alt kan du altså se frem til et ualmindeligt lækkert ophold på et luksushotel, der egner sig mere til voksne gæster end børnefamilier.

Rejse til Lesbos – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet tilbuddet hos Apollo, der tilbyder flere forskellige rejser til Lesbos.

Du kan finde rejsen til Porto Plomari i august, september og oktober med afrejse fra København.

Lige nu finder du den billigste afgang i oktober, hvor rejsen (f.eks. med afrejse søndag den 8. oktober) kun koster 3.758 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • August: 6.733 kr.
  • September: 5.784 kr.
  • Oktober: 3.758 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode sensommer-tilbud, kan du finde flere gode rejsetilbud på apollorejser.dk.

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Oplevelser på Lesbos

Som du sikkert kunne fornemme ovenfor, har du de perfekte rammer for at nyde både strand og pool på hotellet. Og du kan også snildt tage ud og opleve de to nærliggende byer.

Vil du gerne ud og udforske lidt mere af Lesbos, får du her to gode bud.

Den Forstenede Skov på Lesbos er en UNESCO Geopark i Sigri. Og denne attraktion skal du nok være en smule historie- eller naturinteresseret for at sætte pris på. Her kan du nemlig studere oldgamle træstammer, der igennem millioner af år har forvandlet sig til sten. Samtidig kan du beundre hele områdets skønne natur og geologi. Så bestemt en tur værd, hvis du er til den slags.

Rejse til Lesbos

Molivos – også kendt som Mithymna – er en af Lesbos hyggeligste byer. Så hvis du kan lide at udforske små, hyggelige byer gennem smalle, stejle gyder, så er Molivos lige noget for dig.

Slå endelig også et smut forbi havnen, hvor der ligger talrige fiskerbåde og taverne, og nyd den hyggelige atmosfære – og evt. en god frokost.

Når du besøger Molivos, bør du også besøge byens middelalderborg på toppen af bakken – deroppe har du den flotteste panoramaudsigt over det omkringliggende landskab.

Rejse til Lesbos

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusrejse til Lesbos: 1 uge på nybygget 4,5* boutique-hotel fra kun 3.758 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadLuksusrejse til Lesbos: 1 uge på nybygget 4,5* boutique-hotel fra kun 3.758 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar