Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.598 kr.
Lesbos-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Lesbos

1 uge på nybygget lejlighedshotel tæt på stranden inkl. fly

Sol og strand |

Rejse til Lesbos

Hvad får man, hvis man kombinerer en billedskøn græsk ø i Det Ægæiske Hav med et charmerende lejlighedshotel midt på en grøn bjergskråning? ⛰️

Din næste ferie!

Nærmere bestemt kan du glæde dig til at rejse til Lesbos – også kendt som Lesvos. Selvom der kan være lidt uenighed om stavemåden, er der absolut ingen uenighed om, at Lesbos er en lækker rejsedestination. Øen er bl.a. kendt for sin maleriske natur med forskelligartede landskaber, der går fra stenet klippeterræn til gyldne sandstrande, idylliske olivenlunde og grønne fyrreskove. Samtidig er Lesbos stor nok til at gemme på historiske og kulturelle seværdigheder.

En rejse til Lesbos er med andre ord en velbalanceret cocktail af alt det bedste, Grækenland har at byde på 🏝️☀️

Opdag græske Lesbos

Juni – oktober

fra

1.598 kr.

✈️ Fra København

Superhyggeligt og familiedrevet hotel

🏖️🏡 Kun 10 minutter fra strand og hyggelig landsby

Pakkerejse til Lesbos

1.598 kr.

Rejse til Lesbos

Som du nok kan høre, skal du glæde dig til at opleve Lesbos. Men du skal så sandelig også glæde dig til at tjekke ind på det hotel, jeg har fundet!

🏨 Du skal nemlig bo på Hotel Defkalion – et intimt og nybygget lejlighedshotel (2020), der drives af en meget venlig familie. Og det med venligheden er ikke noget, jeg finder på. Anmeldelserne taler for sig selv, når de scorer 9,2 på gæstfrihed 🙏

Selvom Apollo har klassificeret hotellet som trestjernet, er Hotel Defkalion officielt et firstjernet hotel.

Helt konkret kan du bl.a. glæde dig til en billedskøn placering midt på en grøn bjergskråning kun 400 m fra stranden – med havblik over Det Ægæiske Hav 🏖️

Selve hotellet, der blev bygget i 2020, er bygget op af lyse og moderne lejligheder, der har alt, hvad du skal bruge: gratis wi-fi, aircondition, store lækre senge m.m. Lejlighederne er derudover fuldt udstyret med et tekøkken.

Udenfor finder man et lækkert poolområde med solsenge og jacuzzi, og hvis du vil have pulsen op, tilbyder hotellet også et fitnessrum.

Vil du gerne ud og opleve lidt af lokalområdet, kan du suge den lokale stemning til dig i landsbyen Petra, der emmer af græsk øidyl og byder på lokale græske taverner 🍽️

Alt i alt kan du altså se frem til et ualmindeligt lækkert ophold på et hyggeligt hotel, der både egner sig til par og børnefamilier.

Billeder af hotellet

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos

Rejse til Lesbos – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet denne rejse til Lesbos hos Apollo, der tilbyder flere forskellige rejser til Lesbos.

Du kan finde rejsen til Hotel Defkalion fra juni til oktober med afrejse fra København.

Lige nu finder du den billigste afgang i juni, hvor rejsen kun koster 1.598 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur og hotelophold.

Rejse til Lesbos – frapriser (pr. person)

  • Juni: 1.598 kr.
  • Juli: 4.485 kr.
  • August: 4.585 kr.
  • September: 2.238 kr.
  • Oktober: 4.298 kr.

Leder du efter en rejse her og nu? Så smut forbi min side om afbudsrejser.

Rejse til Lesbos – oplevelser på Lesbos

Vil du gerne ud og udforske lidt mere af Lesbos, får du her to gode bud.

Den Forstenede Skov på Lesbos er en UNESCO Geopark i Sigri. Og denne attraktion skal du nok være en smule historie- eller naturinteresseret for at sætte pris på. Her kan du nemlig studere oldgamle træstammer, der igennem millioner af år har forvandlet sig til sten. Samtidig kan du beundre hele områdets skønne natur og geologi. Så bestemt en tur værd, hvis du er til den slags.

Rejse til Lesbos - Den Forstenede Skov

Molivos – også kendt som Mithymna – er en af Lesbos hyggeligste byer. Så hvis du kan lide at udforske små, hyggelige byer gennem smalle, stejle gyder, så er Molivos lige noget for dig.

Slå endelig også et smut forbi havnen, hvor der ligger talrige fiskerbåde og taverne, og nyd den hyggelige atmosfære – og evt. en god frokost.

Når du besøger Molivos, bør du også besøge byens middelalderborg på toppen af bakken – deroppe har du den flotteste panoramaudsigt over det omkringliggende landskab.

Rejse til Lesbos - Molivos

Du kan finde flere gode oplevelser til din rejse til Lesbos inde på getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til LesbosRejse til Lesbos

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud