Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 4.998 kr.
Rejse til Sitia - Kretas uspolerede perle: 1 uge på skønt 4* hotel fra kun 4.998 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad
Pakkerejser

Rejse til Sitia – Kretas uspolerede perle: 1 uge på skønt 4* hotel fra kun 4.998 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Pakkerejser |

Rejse til Sitia – Kretas uspolerede perle: 1 uge på skønt 4* hotel fra kun 4.998 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Drømmer du om autentisk, græsk øferie uden for mange turister? Så har jeg i dag fundet en rejse til Sitia – en lille, billedskøn kystby i det nordøstlige hjørne af Kreta. Det kan måske virke mærkeligt, at en af Middelhavets mest populære charterdestinationer gemmer på uopdagede rejseperler. Men Kreta er en stor ø. Og selvom det vestlige Kreta for mange danskere (og andre europæere) er velbevandret ferieland, så er øens østlige hjørne derimod fortsat uudforsket territorie for de fleste. Her kan du med andre ord gå på opdagelse i det autentiske Kreta. Og med den rejse, jeg har fundet i dag, kan du i den grad glæde dig til at opleve Kreta fra sin mest forførende side – med fantastiske strande, hyggelige taverner og barer, historiske seværdigheder, smuk natur og masser af græsk øidyl!

Opdag fortryllende Sitia

maj – oktober

4.998 kr.

København ✈ Sitia

Rejse til Sitia

Rejse til Sitia – hotellet

Sitia er som sagt en af Kretas mest uspolerede perler. Det kan du f.eks. se ved det faktum, at Apollo er de eneste i Danmark, der flyver dertil.

Og de har faktisk en håndfuld rigtigt spændende rejser til Sitia. Jeg faldt f.eks. over deres rejse til det anmelderroste Sitia Beach City Resort & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Apollo har klassificeret hotellet som firstjernet, men officielt er der faktisk tale om et femstjernet hotel (Sitias eneste). Og her kan du se frem til et ophold på et af byens allerbedste hoteller!

For det første får du en førsteklasses beliggenhed – lige ved stranden og 300 meter fra byens centrum. Så uanset om du har planer om at dase ved stranden eller slentre gennem Sitias smalle gader og stræder, så behøver du ikke at bevæge dig langt fra hotellet. Win-win.

For det andet har Sitia Beach City Resort & Spa et lækkert, rummeligt poolområde, der i alt består af fire swimmingpools (inkl. en separat børnepool). Poolområdet (og stranden) er desuden forsynet med solsenge og parasoller, så du kan ligge godt og behageligt. Og så er der naturligvis også en poolbar, hvor du kan bestille kolde drinks og andre forfriskninger.

Et virkeligt lækkert touch er i øvrigt, at poolområdet prydes af en masse svajende palmer og andre grønne planter – og det giver bare de helt rigtige oase-vibes 

Som navnet indikerer, kan du også forkæle dig selv med en omgang spa. Herudover tilbyder hotellet også gratis tennisbaner, baner til minifodbold og boule (det der petanque-lignende spil de lokale ofte spiller i Sydeuropa).

I den kulinariske afdeling kan du smutte forbi hotellets buffetrestaurant med udeterrasse. Her kan du spise dig igennem alverdens græske retter baseret på lokalt dyrkede produkter. Det er også i buffetrestauranten, du kan se frem til at starte dagen med traditionel kretensisk morgenmad.

Hotellet har faktisk certificeringen “Greek breakfast“. Det betyder, at hotelrestauranten anvender unikke græske produkter i sin madlavning og serverer traditionelle græske morgenmadsretter.

Morgenmad er som udgangspunkt inkluderet i tilbuddet – men du kan også opgradere til all inclusive, hvis du er et luksusdyr 

Rejse til Sitia – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Du kan finde rejsen i hele chartersæsonen fra maj til og med oktober med afrejse fra København.

Lige nu finder du de billigste afgange i maj og juni, hvor rejsen (f.eks. med afrejse fredag den 2. juni) kun koster 4.998 kr. pr. person ved en rejse for to.

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 4.998 kr.
  • Juni: 4.998 kr.
  • Juli: 7.498 kr.
  • August: 5.998 kr.
  • September: 5.498 kr.
  • Oktober: 4.998 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode tilbud til Sitia, kan du se hele Apollos udvalg af rejser til Sitia på apollorejser.dk.

Rejse til Sitia, Kreta

Rejse til Sitia, Kreta

Rejse til Sitia, Kreta

Rejse til Sitia, Kreta

Rejse til Sitia, Kreta

Sitia – oplevelser og inspiration

Som du sikkert kunne fornemme, skal du virkelig glæde dig til hotellet. Men Sitia og Østkreta har i den grad også andre fantastiske oplevelser at byde ind med!

Sitia er i sig selv en umanerlig hyggelig havneby uden masseturisme og er derfor på mange måder det perfekte sted at opleve det ægte Kreta.

Så gå endelig en tur langs havnen, tag ud og besøg byens hyggelige taverner, og udforsk byens mange smalle gader og stræder, der snor sig op langs bjergskråningen.

Rejse til Sitia, Kreta

Samtidig er Sitia rig på historiske attraktioner og kulturskatte – især den venetianske fæstning Kazarma bør stå højt på din to-do-liste, hvis du er historisk interesseret.

Rejse til Sitia, Kreta

Sitia ligger som sagt ved kysten, og det betyder, at du til enhver tid har førsteklasses middelhavsstrand lige i nærheden.

Hvis du virkelig er strand-connaisseur, bør du dog gribe chancen og besøge en af Kretas allersmukkeste strande – Vai-stranden! Den ligger helt oppe i Kretas nordøstligste krinkelkrog, kun ca. 20-minutters kørsel fra Sitia. Og det er altså en ganske speciel strand.

Som den eneste strand i Europa er Vai nemlig omgivet af naturlig palmeskov. Samtidig ligger den i en idyllisk bugt, der skærmer godt mod vinden. Det lyder da slet ikke så tosset, vel?

Rejse til Sitia, Kreta

Rejse til Sitia, Kreta

Har du hang til smuk natur og vandreture, vil du hurtigt forelske dig i Sitia og Østkreta. F.eks. vil Kretas grønneste bjergpas, Richtis Gorge, være en oplagt vandretur.

Den inviterer dig ud på en tretimers let til moderat vandring, hvor turen bl.a. går forbi stenbroer, grøn skov, rislende vandfald og et rigt dyreliv! Samtidig har du mulighed for at afslutte vandreturen med en dukkert ved stranden Paralia Richti. Det er da helt perfekt!

Rejse til Sitia, Kreta

Også Zakros-kløften, aka “the Gorge of the Dead”, tilbyder en fantastisk vandretur. Vandrestien har start i byen Ano Zakros (ca. 40 kilometer fra Sitia).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Sitia - Kretas uspolerede perle: 1 uge på skønt 4* hotel fra kun 4.998 kr. p.p. inkl. fly og morgenmadRejse til Sitia - Kretas uspolerede perle: 1 uge på skønt 4* hotel fra kun 4.998 kr. p.p. inkl. fly og morgenmad

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar