• 19 maj 2016

  Sviptur til Paris: 3 dage på et fremragende 3* designhotel til kun 1.239 kr. inkl. fly, morgenmad og sejltur

  rsz_shutterstock_317638472

  Den franske hovedstad Paris, er en af de smukkeste og mest romantiske byer i verden. Her finder du udsøgt gastronomi, verdenskendt kunst og historisk arkitektur. I ægte fransk stil kombinerer Paris det klassiske med det moderne. Klassiske seværdigheder omfatter den ældgamle katedral Notre Dame, Triumfbuen, Eiffeltårnet og moderne bygninger i f.eks. La Défense-distriktet.

   

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud til den håbløse romantikers favoritdestination.

   

  Tilbuddet

  Travelbird.dk kan du lige nu finde et super godt tilbud på det 3* Hotel Alpha Paris Tour Eiffel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.239 kr. pr. person, inkl. fly, 2 overnatninger, morgenmad og en sejltur på Seinen. Det lækre designhotel ligger i Boulogne-Billancourt kvarteret, kun 100 meter fra metrostationen, som kan bringe dig rundt i hele byen. Derudover er der en hyggelig have hvor man kan sidde og nyde den morgenmad som er inkluderet i tilbuddet. Hotellet er meget anmelderrost og tidligere gæster roser især den gode beliggenhed, de få minutters gang til metroen og det venlige personale og god atmosfære.

  Med eksemplet jeg har fundet rejser du fra Hamborg fra d. 19. til d. 21. juli. Men der findes tilbud til denne pris fra midten af juli og næsten året ud – dog vil jeg nævne, at man selv kan sammensætte rejsen billigere i efteråret. Men til sommermånederne er det et mega godt tilbud! Det er billigst at rejse fra Hamborg (1.239 kr.) og København (1.319 kr.). De billigste priser fra Billund ligger på 2.349 og derfor kan det betale sig at tage turen til Hamborg eller København, hvis du bor i Jylland.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_1travelbirdparis

  SE REJSETILBUD HER

  Husk, at der hos Travelbird bliver pålagt et bookinggebyr på 150 kr. pr. booking.

   

  Transport til/fra hotellet

  Jeg anbefaler at tage toget (RER). Billetter (RER) koster 11 Euro og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, som kører til inde til byen til ca. 8 Euro, dog tager det meget længere tid.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *