05 maj 2017

Sommer-weekendtur til smukke Paris: 2 nætter på et skønt 4* hotel til kun 902 kr. inkl. fly

Paris er og bliver en skøn by, og især om sommeren er der den her helt skønne stemning! Her kan du slentre rundt i de charmerende gader, spise på autentiske caféer, smage de bedste croissanter og macarons, gå shop-amok, opleve smukke seværdigheder og få fantastiske madoplevelser. Med dette rejseeksempel har jeg sammensat en lille tur i sommeren, og hvis du ikke har mere ferie, så skal du ikke fortvivle – dette er et eksempel på en weekendtur til denne romantiske storby, så alle har mulighed for at tage afsted.

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet et super godt tilbud på det 4* Mercure Bastille Marais (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har en rigtig god beliggenhed i Bastille-kvarteret med kun 30 meter til den nærmeste metrostation (Voltaire), hvor du med linje 9 kan tage direkte til f.eks. Eiffeltårnet. Du er også super tæt på mange shoppingmuligheder, restauranter og barer. Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 802 kr., dvs. 401 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du se hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Der findes et bredt udvalg af hoteller i Paris – du kan se det store udvalg her og her kan du også danne dig et overblik over, hvilket hotel, der passer bedste til dine ønsker og behov.

HOTELLER I PARIS

 

Fly

Jeg har fundet billige flybilletter til Paris på momondo.dk. Du finder de billige billetter i august (de findes også i september, men jeg vil anbefale dig at vente lidt med at bestille til den måned, da billetterne sagtens kan nå at blive billigere). Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fredag d. 18.08. til søndag d. 20.08. til kun 501 kr. inkl. 10 kg. håndbagage.

SE FLY-TILBUD HER

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 18.08. – 20.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.08. – 15.08.
  • 14.08. – 16.08.
  • 16.08. – 18.08.
  • 18.08. – 20.08.
  • 19.08. – 21.08.
  • 29.08. – 31.08.
  • Og flere

 

Hotel

401 kr.

Fly

501 kr.

TOTAL (pr. person)

902 kr.

 

Transport til/fra lufthavnen

Fra/til begge lufthavne kan du tage toget (RER eller Transilien) eller bussen. Togbilletter koster mellem 40 – 75 kr. og kan købes i lufthavnen. Der findes også forskellige busselskaber, der kører ind til byen til ca. 60 kr. Hvis du helst vil booke shuttle, der kører dig helt hen til hotellet, så kan du kigge forbi skyscanner.dk – her kan du finde transport til ca. 211 kr. tur/retur.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *