10 feb 2018

Sol og varme i Spanien: 1 uge i Costa Blanca på et lækkert 4* hotel til kun 1.614 kr. inkl. fly

Temperaturer på omkring 24 grader, solskin og lækre strande. Det er det, du kan få i Costa Blanca i det sydlige Spanien i april måned.  Jeg er selv kæmpe stor fan af sådan en lille forårstur – især hvis man kan få den til meget få penge, så den ikke går udover sommerens rejsebudget 😊. Det, som jeg har fundet i dag, er netop sådan et tilbud. Du får en uge på et skønt 4* hotel lige ved kysten til omkring 1.600 kr. inkl. fly!

1 uge i Costa Blanca
april - juni
1.614 kr.
Billund, København
Alicante
4* Pueblo Acantilado

På TripSave.dk (en ny dansk rejseside med virkelig mange spændende tilbud) kan du lige nu finde et virkelig lækkert tilbud til Costa Blanca. Turen går til det 4* Pueblo Acantilado Suite, som ligger på en klippetop lige uden for Alicante (4 ud af 5 på TripAdvisor). Der er havudsigt fra værelserne samt adgang til udendørspool, supermarked, fitnesscenter og desuden også en spa-afdeling på dette moderne hotel. Der er ca. 5 minutters kørsel til den nærmeste strand, El Campello, og Alicante midtby ligger omkring 20 km. fra hotellet.

Jeg har f.eks. fundet et tilbud med afgang fra Billund fra d. 10. til d. 17. april til kun 1.614 kr. inkl. fly. Men der findes en del andre tilbud fra april til juni til lignende priser – også fra København.

Her er et par andre datoer (men du kan selv lege lidt med datoerne inde på TripSaves hjemmeside – eller kontakte dem direkte).

Fra Billund

03.04. – 10.04. til kun 2.083 kr.

05.04. – 12.04. til kun 1.796 kr.

10.04. – 17.04. til kun 1.614 kr.

26.04. – 03.05. til kun 1.926 kr.

Og mange andre

 

Fra København

05.04. – 12.04. til kun 1.850 kr.

23.04. – 30.04. til kun 1.844 kr.

Og mange andre

 

Transport til/fra lufthavnen

Min klare anbefaling vil være at leje en bil. Det er superbilligt og uden tvivl det nemmeste (se nedenfor). Hvis du ikke kan/vil leje en bil kan du også godt komme til hotellet med offentlig transport. Først skal du med bus c-6 fra lufthavnen ind til Alicante (station Oscar Espla 35). Herfra skal du videre med bus 21 mod Sant Bartolomeu Plaza. Herfra har du 200 meter til hotellet. Hele turen tager ca. en time og koster omkring 40 kr.

 

Lejebil

Det er ret billigt at leje bil i Costa Blanca – så hvis du gerne vil ud og se noget af området på egen hånd, så er lejebil den helt rigtige løsning for dig. Holidaycars.com har et stort udvalg af lejebiler. F.eks. kan du leje en Fiat Panda i 1 hel uge for bare 75 kr.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Sol og varme i Spanien: 1 uge i Costa Blanca på et lækkert 4* hotel til kun 1.614 kr. inkl. fly

 1. Morten says:

  Kan det godt nok passe at det er så varmt i april? Forresten så er jeg og to venner på udkig efter et lækkert tilbud, hvor vi får muligheden for at rejse 2 uger i Marts måned eller start April, og vi ønsker temperaturer der ligger på 25 grader plus, så vi skal formentlig væk fra Europa. Jeg nåede desværre ikke at bestille billetter til den Caribien rejse du slog, den som kostede omkring 4.300 for fly –
  Tur – retur inklusiv hotel. Så jeg søger noget lignende, hvor prisen ikke overstiger cirka 5000 med fly tur-retur inklusiv hotel. Kan det lade sig at gøre?
  På forhånd tak for de hurtige svar, og alle de gode tilbud du opstøver!

  • Rejsespejder says:

   Hej Morten,

   Mange tak for dine pæne ord om Rejsespejder! Det betyder meget! Jeg tog bare udgangspunkt fra sidste år, hvor det var gennemsnitstemperaturen. Og der har været par dage på 28 og 29 grader (se her: https://www.accuweather.com/en/es/alicante/310681/month/310681?monyr=4/01/2017). Men, hvis man vil være 100% sikker at man får 25+ grader (og bade i havet) så skal man lidt længere sydpå. Men jeg tror at det bestemt kan lade sige gøre at holde sig til omkring 5.000 kr. Sidste år fandt jeg en del billige rejse i april (det er nok omkring marts måned, hvor priserne begynder at falde på rejser i april). Så jeg tænker du skal bare følge med siden og evt. download app’en, hvor du kan oprette en rejsealarm, som giver besked når der bliver fundet en rejse der matcher dine kriterier :).

Se tilbud her