Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.650 kr.
rsz_shutterstock_719305414
Pakkerejser

Rejse til Athen: 4 dage på et 3,5* hotel midt i byen fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Rejse til Athen: 4 dage på et 3,5* hotel midt i byen fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. fly

Med godt 3.400 år på bagen er Athen en af verdens ældste byer. Derfor er det næppe nødvendigt at sige, at byen gemmer på en nærmest uudtømmelig liste af historiske seværdigheder – lige fra Akropolis til Plaka-distriktet og Templet for den Olympiske Zeus. Samtidig er en rejse til Athen et møde med en moderne europæisk hovedstad med spændende street art, en velfungerende metro, fede shoppingmuligheder og et væld af hippe barer og restauranter. Der er altså noget for enhver smag i Athen – og så er vejret jo heller ikke værst! 🇬🇷☀️

Og kender du til Grækenland, ved du nok også, at landet har et hav af fantastiske omkringliggende øer – og derfor kan du evt. krydre din rejse til Athen med ture til bl.a. Mykonos, Naxos eller Meteora, som er en dejlig skjult perle! Du kan læse mere om disse destinationer længere nede i artiklen.

Historisk storbyferie i Athen

september – oktober

fra

1.650 kr.

København ✈ Athen

Billige fly til Athen

645 kr.

Hotel i Athen

1.005 kr.

Hotel

1.005 kr.

Fly

645 kr.

Total (pr. person):

1.650 kr.

Rejse til Athen – fly

En storbyferie i Athen kræver flybilletter, og dem har jeg netop fundet til dig i dag.

Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Athen fra København. De billigste billetter finder du som regel hos Norwegian, der har tre ugentlige afgange mellem de to hovedstæder – mandag, onsdag og lørdag. Priserne ligger som regel et sted mellem 600 og 1.200 kr. tur/retur.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en rejse fra lørdag den 8. oktober til torsdag den 13. oktober. På disse datoer koster billetter kun 645 kr.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage til bagagehylden, kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

Eksempler på andre rejsedatoer

Fra Billund

 • 07.09. – 15.09.
 • 10.09. – 15.09.
 • 14.09. – 22.09.
 • 17.09. – 22.09.
 • 21.09. – 29.09.
 • 28.09. – 06.10.
 • 05.10. – 13.10.
 • 08.10. – 13.10.
 • 08.10. – 15.10.
 • 19.10. – 27.10.
 • 22.10. – 29.10.
 • Og flere

Rejse til Athen – Hotel

Er det vigtigt for dig at bo centralt, når du er på storbyferie, så kan du godt glæde dig! Jeg har nemlig fundet det supercentrale 3,5* Athinn Residence, som ligger midt i Athen.

Fra hotellet kan du på gåben kun et lille kvarter til Akropolis – du befinder dig med andre ord helt tæt på et af byens mest mageløse områder og derfor også en række af Athens største attraktioner. Du finder derfor næppe en bedre placering, når det gælder sightseeing.

På Athinn Residence vil du blive indkvarteret på et dobbeltværelse med byudsigt, hvor der faktisk er tekøkken med køleskab, kogeplade, mikrobølgeovn og køkkentøj/tallerkner – så altså rig mulighed for selv at lave egen mad.

Prisen for et dobbeltværelse i 4 nætter fra lørdag den 8. oktober til onsdag den 12. oktober er i alt 2.010 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 1.005 kr. pr. person. Prisen for lignende ophold ligger stabilt omkring de 500 kr. pr. nat i september og oktober – alt afhængig af datoer.

OBS: Pga. flytiderne har jeg valgt at skøre den sidste nat fra. Flyet letter nemlig kl. 01.30 torsdag den 13. oktober.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Athen, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Rejse til Athen

Rejse til Athen

Rejse til Athen – transport til/fra lufthavnen

Athens Lufthavn er (som stort set alle storbylufthavne) velforbundet til Athen centrum. Den nemmeste løsning er nok at bruge metroen.

Lufthavnen i Athen har sin egen metrostation, hvor den blå linje 3 (Nikaia – Airport) fragter dig fra lufthavnen til centrum på ca. 40 minutter. Togene kører ca. hver halve time alle ugens dage fra kl. 06.30 til 23.30.

Rejse til Athen – Oplevelser i og omkring Athen

Som jeg nævnte i introen, kan du opleve en masse i og omkring Athen. Nedenfor får du et lille udvalg af de mange oplevelser, som Athen byder på!

Akropolis

Mageløse Akropolis er et must-see. Akropolis var igennem antikken Athens religiøse centrum, og det er her du finder flere af de berømte templer – bl.a. Parthenon (et tempel dedikeret til den græske gudinde Athene), Dionysos-teatret (et 17.000 sæders stort teater) og Propylæa (indgangsporten til Akropolis). Akropolis Museet er ligeledes et must-see. Det åbnede i 2009 og blev hurtigt anerkendt som et af Europas allerbedste museer!

Rejse til Athen

Lycabettus-højen

Du må endelig ikke glemme kameraet, når du tager afsted til Lycabettus-højen! Udsigten fra den 300 meter høje Lycabettus-høj vil uden tvivl trække en del likes på instagram, når du uploader dine feriebilleder. Særligt omkring solnedgang kan du være heldig og få nogle fuldstændig enestående billeder af Athen. Desuden finder du her et amfiteater, som regelmæssigt kører forestillinger.

Rejse til Athen

Astir Strand

Hvis du får brug for en pause fra historisk storbyferie, kan du 13 km syd for centrum finde den superfine strand Astir. Desværre skal du betale for at bruge stranden, som faktisk er privat.  Indgangsprisen er 18 euro (135 kr.) i hverdagene, men de penge er bestemt givet godt ud, hvis du har brug for en lækker tur på stranden.

Rejse til Athen

Meteora

Meteora er nok en af de mere ukendte destinationer for den almindelig dansker – men ikke desto mindre, så besidder denne græske egn en fuldstændig unik charme og skønhed. Meteora er især kendt for sine seks byzantinske klostre, der har adresse allerøverst på en række 400 meter høje lodrette klippesøjler! Et fuldstændig spektakulært syn!

Rejse til Athen

Mykonos

Vil du gerne opleve en af de mest kendte øer i Grækenland, kan du overveje at tage en tur til Mykonos. Du kan finde direkte fly til Mykonos det meste af året fra 150 – 350 kr. tur/retur. Øen er særligt kendt for sine mange hvide huse med blå vindue- og dørrammer, vindmøller, små kirker og mange hyggelige restauranter og caféer. Mykonos byder desuden på mange smukke strande.

Rejse til Athen

Naxos

Du kan også vælge at hoppe på færgen og tage en tur til flotte Naxos, som er den grønneste og største ø i Kykladerne og meget forskellig fra de andre øer på grund af dens meget varierede landskab. Øen er kendt for sit meget særlige sand, der bliver brugt verden over til at fremstille sandpapir – men tag det helt roligt, sandet føles skam dejligt blødt, når man går på det!

Rejse til Athen

Corona og Grækenland

Der er p.t. ingen COVID-19-relaterede restriktioner for indrejse til Grækenland.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside og de græske myndigheders coronaside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Athen: 4 dage på et 3,5* hotel midt i byen fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. flyRejse til Athen: 4 dage på et 3,5* hotel midt i byen fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud