• 11 aug 2017

  Last-minute til Samos: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 2.768 kr. inkl. fly

  Trænger du til sol og varme og er du klar til at pakke tasken nu og rejse? Så har jeg fundet det helt perfekte tilbud til dig! Du skal en tur til den græske ø, Samos. Samos er indbegrebet af græsk charme og er en smuk og frodig ø, som du ikke kan undgå at blive forelsket i! Rundt på øen finder du smukke strande, hyggelige byer, hvor du kan få et indblik i lokal befolkningens hverdag og så skader det jo heller ikke, at der er mellem 33-35 grader lige nu.

  Last-minute til Samos
  13.08. - 20.08.
  2.768 kr.
  Billund
  Samos
  Hotel på Samos
  3* Agrilionas Hotel
  1.970 kr.
  Du skal selv indtaste datoerne 13.08. - 20.08. på bookingsiden
  Du skal selv indtaste datoerne 13.08. - 20.08. på bookingsiden
  Billig afgang til Samos
  inkl. håndbagage
  798 kr.
  Hotel
  1.970 kr.
  Fly
  798 kr.
  Total (pr.person)
  2.768 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg fundet det dejlige 3* Agrilionas Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Marathokampos/Votsalakia – et virkelig hyggeligt lille byområde. Hotellet ligger kun 1 minuts gang fra stranden ved Votsalakia strand og har desuden et skønt pool område, hvor du kan slappe total af og nyde solens stråler. En lejlighed i 7 nætter koster 3.940 kr., dvs. 1.970 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du booker hotel via tripadvisor, så skal du selv indtaste datoerne (13.08. – 20.08.) inde på bookingsiden.

  Hvis du er på udkig efter andre hoteller på Samos, så kan du se hele udvalget her – leder du efter hoteller med enkeltværelser, så kan du indstille søgningen på tripadvisor, så du får en oversigt over hoteller, der tilbyder dette.

   

  Fly

  Jeg har fundet en enkelt billig afgang til Samos på momondo.dk. Du rejser fra Billund d. 13.08. – 20.08. til kun 798 kr. inkl. håndbagage. Det er desværre den eneste afgang jeg kunne finde til denne pris. Ellers ligger på priserne på omkring 2.000 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger ca. 34 km fra lufthavnen – så du kan selvfølgelig vælge at tage en taxi eller køre selv, hvis du har tænkt dig at leje en bil. Hvis du vil med bus, så skal du ud på en lidt længere tur. Du tager bussen fra lufthavnen til Samos by (på den anden side af øen) og herfra med en ny bus til ”Votsalakia”, hvorfra du har under 400 meter til hotellet. Hele turen tager 2,5 time.

   

  Lejebil

  Hvis du kunne tænke dig at opleve noget af øen på egen hånd, hvilket virkelig kan anbefales, så kan du leje en bil – måske hele ugen, eller bare noget af perioden. Hvis du vil booke hjemmefra, så kan du se udvalget af lejebiler på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Rejsetip

  Hvis du vælger at bo på Agrilionas hotel, så bor du i Marathokampos/Votsalakia. Her kan jeg kun varmt anbefale dig at besøge ”Anna’s Restaurant” – her får du ægte græsk hjemmelavet mad, lavet og serveret af den skønneste dame, Anna. Stedet er virkelig autentisk og hyggeligt – og her findes intet menukort. Du kommer op til Anna og så præsenterer hun dagens retter og så er det ellers bare med at vælge.

  Tæt på ”Anna’s Restaurant” og dit hotel finder du ”Pythagoras Cave”. Turen hertil kræver et par gode sko og et par flasker vand i rygsækken. Turen til selve bjerget, hvor grotten befinder sig, kan de fleste være med til at gå – turen op til selve grotten kan dog godt være en smule udfordrende, især hvis man lider lidt af højdeskræk. Men det er det hele værd – udsigten herfra er fantastisk! Et lille tip, sørg for at tage af sted fra tidlig morgen – ellers bliver det simpelthen for varmt.

  Et andet lille tip, som er en oplevelse jeg ikke ville have været foruden, er at tage på en guidet havkajak-tur. Jeg har aldrig selv prøvet kajak, men under kyndig vejledning så gik det bare perfekt og det var sådan en smuk tur og oplevelse. Jeg var på en tur fra ”Limnionas” – 4-5 timer inkl. snorklepauser ved smukke og øde spots og frokost medbragt af guiden. Du kan læse mere her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *