• 18 jul 2019

  Smuttur til Paris: 2 nætter på et nyt, moderne 3* hotel til kun 1.092 kr. inkl. fly

  23 millioner kan ikke tage fejl! Og 23 millioner er selvfølgelig det årlige antal af turister, der besøger den franske hovedstad (tal fra 2017). Og det er faktisk nemt at forstå, hvorfor så mange mennesker valfarter til Paris. Storbyen er nemlig propfuld med enestående kunstmuseer, fabelagtig arkitektur, trendsættende modehuse, sublime restauranter, fantastisk shopping og meget mere! Derfor kan det vel næppe undre nogen, at Paris konsekvent ligger i toppen over de mest besøgte rejsedestinationer i verden. Og hvis du synes, at det efterhånden er blevet din tur til at tage en selfie med Eiffeltårnet i baggrunden, så får du her et eksempel på en billig efterårsgetaway til byernes by!

  Storby-visit til Paris
  året rundt
  1.092 kr.
  København
  Paris
  Hotel i Paris
  f.eks. det 3* Odalys City Paris XVII
  694 kr.
  Billige fly til Paris
  inkl. 10 kg håndbagage
  398 kr.
  Hvis du vil betale en smule ekstra, kan du få bedre flytider
  Hotel
  694 kr.
  Fly
  398 kr.
  Total (pr.person)
  1.092 kr.

  Hotel i Paris

  Du kan godt glæde dig! For til denne tur har jeg fundet et nyt og moderne hotel med en lækker beliggenhed. Det drejer sig om det 3* Odalys City Paris XVII, der ligger i det 17. arrondissement – kun 500 meter fra metrostationen Porte de Saint Ouen.

   

  Det fede ved nye hoteller er, at du får helt nye faciliteter overalt, og her er Odalys City Paris XVII ingen undtagelse. Foruden en døgnåben reception og gratis wi-fi har du også mulighed for at slappe af i hotellets indbydende spa-område (mod gebyr), hvor der både er hamman, pool og spa. Værelserne er samtidig moderne og flot indrettet.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra mandag den 7. oktober til onsdag den 9. oktober til 1.387 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 694 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund mellem ca. 600 og 1.000 kr. pr. nat i de fleste måneder (generelt falder prisniveauet hen imod vinteren).

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Paris

  Går turen til Frankrigs hovedstad, er København Lufthavn klart den billigste afrejselufthavn. Herfra kan du året rundt finde direkte fly til Paris.

   

  Her i juli ligger priserne på 1.000+ kr. August er i skrivende stund også halvdyr (800+ kr.), men fra september begynder priserne at falde til et dejligt lavt prisniveau (400-700 kr.). Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra mandag den 7. oktober til onsdag den 9. oktober hos easyJet til kun 398 kr. Foruden easyJet kan du også finde billige billetter hos f.eks. Norwegian, Vueling og Air France. Hos easyJet må du som udgangspunkt medbringe håndbagage, der overholder dimensionerne 56 x 45 x 25 cm.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige billetter fra Aalborg eller Billund. Her ligger priserne omkring 900 – 1.200 kr. for en returbillet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.10. – 09.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.09. – 11.09.
  • 16.09. – 18.09.
  • 20.09. – 23.09. – WE
  • 21.09. – 23.09. – WE
  • 23.09. – 25.09.
  • 28.09. – 30.09. – WE
  • 04.10. – 07.10. – WE
  • 07.10. – 09.10.
  • 09.10. – 11.10.
  • 21.10. – 23.10.
  • 25.10. – 28.10. – WE
  • Og mange flere

   

   

  Pakkerejser

  Foretrækker du en samlet løsning med fly og hotel i samme reservation, kan du også booke en pakkerejse. Pakkerejser er typisk lidt dyrere ift. selv at booke fly og hotel separat, men så sparer du til gengæld lidt af besværet.

  Pakkerejser til Paris
  med fly og hotel - f.eks. det anmelderroste Montmartre mon Amour

   

   

  Oplevelser i Paris

  Louvre, Eiffeltårnet, Versailles-slottet, Disneyland – Paris har en overflod af attraktioner! Hvis du gerne på forhånd vil booke entrebilletter eller guidede ture til din rejse, så smut forbi getyourguide.dk, hvor du kan vælge mellem en masse skarpe tilbud.

  Ture og aktiviteter

   

  Transport til/fra lufthavnen

  I dette eksempel ankommer du til Charles de Gaulle Airport. Du kan nemt tage toget mellem lufthavnen og Paris centrum. F.eks. kører RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 11,40 euro (ca. 85 kr.).

   

  Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

   

  Hvis du i stedet ankommer til Orly Airport, kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Busserne kører ca. hvert 8. –  15. minut, og en billet koster 8 euro (60 kr.). Turen tager ca. 25 minutter.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra Orly på lufthavnens hjemmeside.

   

   

  Odalys City Paris XVII

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel