• 06 nov 2017

  Paris: forlænget weekend på et 4* hotel i centrum til kun 939 kr. inkl. fly

  Er du klar til en forlænget weekend i Kærlighedens By – Paris? Her kan du slentre rundt i de charmerende parisiske gader, spise på autentiske caféer, smage de bedste croissanter og macarons, gå shop-amok, opleve smukke seværdigheder og få fantastiske madoplevelser. Om du er til arkitektur, museer, sightseeing, shopping eller madoplevelser, ja så kan du få det hele i storbyen Paris. Tag din ven, kæreste eller mor med – det kan kun blive en fantastisk smuttur til Paris!

  3 dage i Paris
  december - marts
  939 kr.
  København
  Paris
  Hotel i Paris
  f.eks. det 4* Mercure Paris Bercy Bibliothèque
  514 kr.
  Billige fly til Paris
  inkl. 56 x 45 x 25 cm håndbagage
  425 kr.
  Her er der tale om gode flytider, der giver dig 3 hele dage i Paris 🙂
  Hotel
  514 kr.
  Fly
  425 kr.
  Total (pr.person)
  939 kr.

  Hotel

  Jeg har fundet et godt hotel-tilbud til dig på trivago.dk – du kan bo på det 4* Mercure Paris Bercy Bibliothèque (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“), som ligger dejligt centralt i Paris og har en flot udsigt over Seinen. Værelserne er moderne, lydisolerede og farverigt indrettet. Der er desuden gratis wifi og udstyr til at lave te eller kaffe. Du har metrostationen Quai de la Gare lige uden for døren, så du let kan udforske resten af Paris! Tidligere gæster roser i særlig grad hotellets placering og et serviceminded personale.

  Selvom du får et hotel midt i Paris, er prisen stadig rigtig fin. 2 nætter i et dobbeltværelse koster kun 1.027 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 514 kr. pr. person. Paris er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Vil du gerne selv finde et hotel, kan du gøre det her. Og leder du efter enkeltværelser, kan du finde et her.

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter til Paris. De billigste billetter finder du fra januar til marts, men du kan også finde fly i december til rigtig fornuftige priser. Jeg har i dette eksempel fundet en forlænget weekend d. 13.01. – 15.01. til kun 425 kr. inkl. håndbagage. Der findes dog mange andre billetter med forskellige flyselskaber i prislejet 400 – 650 kr. Vær opmærksom på, at der ved de forskellige flyselskaber kan være forskellige ankomstlufthavne (enten ORY eller CDG).

  Det er bl.a. EasyJet og Norwegian, der flyver mellem København og Paris. Hos EasyJet må din håndbagage max fylde 56 x 45 x 25 cm, og hos Norwegian må du max have 10 kg håndbagage med.  Du kan godt flyve fra Billund, men her ligger prisniveauet som udgangpunkt på det dobbelte ift. København.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 13.01. – 15.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.12. – 07.12.
  • 07.12. – 09.12.
  • 11.12. – 13.12.
  • 13.12. – 16.12.
  • 13.01. – 15.01.
  • 20.01. – 22.01.
  • 26.01. – 29.01.
  • 03.02. – 05.02.
  • 24.02. – 26.02.
  • 12.03. – 15.03.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Med dette eksempel lander du i Charles De Gaulles-lufthavnen. Herfra kommer du nemt ind til Paris centrum med tog. Du tager blot linje B til st. Michel/Notre Dame. Herfra fortsætter du med metroen mod Austerlitz RER, hvorfra du har 600 meter til hotellet. Turen tager i alt 50 minutter og koster omkring 80 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Paris: forlænget weekend på et 4* hotel i centrum til kun 939 kr. inkl. fly

  1. JLM says:

   Kan man købe til 9 personer

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej JLM 🙂

    Det kan du godt. 9 er grænsen for, hvor mange man kan bestille til på skyscanner. Du skal blot ændre antallet af personer inde på skyscanner og bestille flere værelser.

  2. Franz says:

   Det er meget langt tid, siden du er kommet med forslag fra de andre lufthavne i Danmark, og jeg kan se, at mange efterspørger dette – Er det mon muligt, eller har du begrænset dit segment til hovedstadsområdet?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Franz 🙂

    Beklager det lidt sene svar – håber at det går.

    Jeg forsøger skam også at finde fly fra andre lufthavne end CPH 🙂

    Inden for de seneste par uger har jeg bl.a. fundet rejser til Budapest (BLL), Hurghada (BLL), London (AAL) og Malaga (BLL).

    Men du har fuldstændig ret i, at de fleste rejser er fra København. Jeg kan dog garantere dig for, at det ikke er for at begrænse mit segment til hovedstadsområdet – i stedet er det blot en afspejling af det faktum, at CPH er landets største lufthavn 🙂

    Men jeg skal nok fortsat holde godt øje med lufthavnene i Jylland 😉

    • Franz says:

     Det lyder godt, at du vil også vil gøre en indsats for at få lidt mere med på de øvrige 9 ud af landets 10 internationale lufthavne. Naturligvis er hovedstadens lufthavn den største, især i kraft af at servicere det meste af Sydsverige, men så vil det måske også være nærliggende at inddrage Hamborg og Hannover lufthavn, som mange danskere uden for hovedstadsområdet anvender, da det er lige så nemt, og endog en del billigere at rejse fra disse store lufthavne.
     Det er måske også interessant at bemærke, at Vestdanmarks primære lufthavn er vokset over 50% de sidste 10 år i antal rejsende, samt er tiltagende heri, og nu vokser relativt 3-4x mere end Kastrup lufthavn, og det selvom de har en meget forsigtig vækststrategi, hvor de ejer alle butikker o.s.v. selv, som den eneste lufthavn i Danmark, og deraf et stor overskudsgivende virksomhed.

     Nok om det; Jeg (og mange andre har jeg kunnet læse mig frem til) håber at se flere rejser fra andre lufthavne end blot Kastrup her på sitet, som jeg tidligere, hvor jeg kiggede mere aktivt her, men har holdt en pause herfra af netop den årsag, og var overrasket over slet ikke at kunne finde rejser fra andre steder end Kastrup, da jeg sidst så, og derfor jeg ville give dig lidt feedback på dit ellers udmærkede arbejde med at friste danskerne med spændende rejser til yderst fornuftige priser 🙂

  3. Rikke normand says:

   Evt 3 overnatninger

  4. Rikke normand says:

   Hvis nu vi er to par der gerne vil afsted i april fra Billund hvad er så dit bedste bud mvh Rikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Medmindre I vil rejse i påskeferien (som går lidt ind i april), så ville jeg personligt selv vente med at bestille billetter – det er lidt for tidligt efter min mening 🙂

  5. Morten Pedersen says:

   Kunne man finde nogle weekender i april eller maj 2018 af samme slags??
   På forhånd tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Morten 🙂

    Så vidt jeg kan se, kan du i april og maj 2018 lige nu finde de billigste afgange fra lørdag til tirsdag. F.eks. 07.04. – 10.04., 21.04. – 24.04. og 28.04. – 01.05. (511 kr. – 556 kr.) 🙂

  se fly se hotel