• 20 jun 2017

  Rundrejse i Indien: 14 dage i Den Gyldne Trekant til kun 3.838 kr. inkl. fly, alle hoteller og al transport

  Har du altid haft lyst til at opleve Indien, et af verdens mest fascinerende lande? Her er der fyldt med kontraster og venlige smil, og der er altid aktivitet. Fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel harmoni, der er svær at beskrive. Har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage. Hvis du vil rejse rundt i dette kæmpestore land findes der alle mulige forskellige ruter du kan tage. I dag har jeg sammensat en Indien-rundrejse-klassiker – Den Gyldne Trekant (Delhi, Jaipur og Agra), der byder på nogle af Indiens smukkeste seværdigheder og er den perfekte ”starter-tur” i dette vidunderlige land.

  Som altid med rundrejser er det kun et eksempel og du kan opbygge rejsen helt efter dine egne behov og ønsker.

   

  Fly

  Lige nu kan du få virkelig billige fly til Indien på momondo.dk. Du rejser med KLM og Air France (inkl. 23 kg. bagage) og der findes rigtig mange datoer til under 3.000 kr.  i den bedste rejsetid fra september til februar 2018. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. d. 01.11. – 15.11. til kun 2.962 kr. Og det bedste er, at du kan rejse til ca. samme pris fra Billund, Aalborg og København!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.09. – 01.10.
  • 18.09. – 02.10.
  • 25.09. – 09.10.
  • 17.10. – 31.10.
  • 01.11. – 15.11.
  • 06.11. – 20.11.
  • 28.11. – 14.12.
  • 16.01. – 31.01.
  • 02.02. – 18.02.
  • Og flere

   

  Rundrejse

  Med så billige fly var jeg simpelthen nødt til at gå på udkig efter en rundrejse! Som altid med rundrejser er det kun et eksempel og du kan opbygge rejsen helt efter dine egne ønsker.

   

  New Delhi (4 nætter)

  Turen begynder i New Delhi, Indiens hovedstad, og med 11 millioner indbyggere, er det en af verdens største byer. Byen er stor, larmende og der er mennesker overalt. Men bliv ikke afskrækket af det, for Delhi er helt klart et besøg værd! Tag f.eks. forbi den gamle del af byen, der med sine smalle gader og markeder er fyldt med alverdens ting, der giver en typisk Indien-følelse. Et andet highlight er den smukke bypark Lodi Gardens, hvor du hurtigt kan glemme, at du faktisk står i en af verdens mest tætbeboede byer. Andre seværdigheder du ikke bør gå glip af er: Chandri Chowk Bazaren, Lahore Gate, Connought Place i Dehlis centrum, Lal Quila, Qutab Minar og bydelen Paharganj. Som du kan læse er der en masse ting at se og opleve i Indiens hovedstad.

  Mad, drikke og shopping er, som overalt i Indien, meget billigt! Også hoteller er meget billige. F.eks. har jeg fundet det dejlige 3* Treebo Natrtaj Yes Please (4 ud af 5 på TripAdvisor) i byens centrum til kun 511 kr. inkl. morgenmad for 4 nætter, dvs. 256 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se hoteller med enkeltværelser her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Jaipur (5 nætter)

  Fra New Delhi går turen til Jaipur. Den nemmeste og sikreste måde at komme dertil er med toget. Alt afhængig af hvilket slags tog (hurtig-tog osv.) og hvilken klasse du vælger, koster turen mellem 16 og 144 kr. og tager mellem 4,5 og 6 timer. Jeg vil altid anbefale at vælge minimum en 2. klasse-billet (ved nogle tog findes der 9 forskellige klasser) med aircondition, til omkring 84 kr. Togbilletter i Indien kan du købe ved de forskellige togstationer, men jeg kan også anbefale, at du køber dem i forvejen på nettet. Det er lidt dyrere, men så slipper du for at stå i kø og du er sikker på at have billetterne i hånden. Det kan du f.eks. gøre på hjemmesiden cleartrip.com under “Trains”.

  Jaipur ligger ca. 260 km fra New Delhi og er en af Indiens mest besøgte byer. Byen bliver også kaldt ”Pink City” grundet farven på byens bygninger. Jaipurs største attraktion er Amber Fort, som ligger ca. 10 km uden for Jaipur og er kendt som Indiens smukkeste palads. Der findes også mange andre ting at se i Jaipur. For at få et overblik kan du kigge her.

  I Jaipur har jeg f.eks. fundet det lækre 3* hotel Krishna Palace (4 ud af 5 på TripAdvisor) til 474 kr. for 5 nætter på et dobbeltværelse, dvs. 237 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser finder du her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Agra (4 nætter)

  Efter nogle spændende dage i Jaipur går turen videre til Agra. Du tager igen toget, der tager ca. 4,5 time og koster ca. 76 kr. – du finder billetter på cleartrip.com. Byen er hjemsted for et af verdens mest berømte steder og et af Indiens varetegn – Taj Mahal. Oprindeligt bygget af Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal og er i dag et af verdens 7 vidunder. Men selvfølgelig er Agra meget mere end Taj Mahal. Et overblik over alle attraktioner i byen finder du her.

  I Agra har jeg fundet det dejlige Pyrenees Homestay Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super beliggenhed og en lækker udsigt til Taj Mahal fra hotellets tagterrasse. Prisen for et dobbeltværelse for 4 nætter er 285 kr., dvs. 143 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Efter nogle spændende dage i Agra går turen tilbage til New Delhi, hvorfra du flyver hjem til Danmark igen. Togturen fra Agra til New Delhi tager ca. 3 timer og koster ca. 80 kr. Tog i Indien kører nogenlunde til tiden og lange forsinkelser er noget der sjældent sker – men det kan selvfølgelig ske, ligesom i Danmark, så giv dig selv god tid på vejen tilbage til New Delhi. Da du flyver tilbage mod Danmark igen kl. 01:25 d. 15.11. vil jeg anbefale, at du tager tilbage til New Delhi d. 14.11. og så evt. får opbevaret din bagage et sted inden du tager turen mod lufthavnen om aftenen.

   

  Fly (CPH-DEL) 2.962 kr.
  Hotel (New Delhi) 256 kr.
  Hotel (Jaipur) 237 kr.
  Hotel (Agra) 143 kr.
  Tog (til Jaipur) 84 kr.
  Tog (til Agra) 76 kr.
  Tog (til New Delhi) 80 kr.
  TOTAL (pr. person)
  3.838 kr.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet) og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Rundrejse i Indien: 14 dage i Den Gyldne Trekant til kun 3.838 kr. inkl. fly, alle hoteller og al transport

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Palle says:

   Hey,

   Min mor er blevet syg og vil gerne opleve Indien før hun dør, jeg tænkte om hvor god denne tur er for gangbesværede? Nu hvor jeg så det med små børn, tænkte jeg at det måske var det samme. 

   Kh//

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Palle,

    Det er jeg ked af at høre! Det er lidt svært at bedømme, det er jo meget individuelt – om I har været vant til at rejse, hvor gangbesværet hun er osv. Infrastrukturen er jo ikke helt som i Danmark og I vil nok møde nogle udfordringer på jeres vej, men når det så er sagt, så tror jeg da, at man kan, hvad man vil og at der er en løsning på alt. Så hvis I har mod på eventyr og tage nogle af tingene som de kommer, så tror jeg sagtens I kan rejse afsted. Men hvis alt skal være planlagt osv., så er det måske ikke helt den rette rejse. Jeg håber I finder en god rejse og får en fantastisk tur!

  3. Thomas says:

   Hej Niels 

   Jeg har rejs et par gange i Indien. 

   Selve denne tur er fed, men det er altid hårde at rejse rundt i nord Indien synes jeg frem for syd, men jeg vil klart anbefale at i vælge første klasse når i køre tog, har prøvet at køre på de andre klasser og det er ikke noget jeg vil anbefale. At rejse med børn i Indien er ikke noget problem man skal bare være mere opmærksom, samt skærme dem lidt, for der vil være nogen ting der sker der ikke er fedt for børn at se på. 

   Hvis du vil have lidt fif må du skrive.

    

   mvh

   thomas

  4. Niels says:

   Hej rejsespejder,

   Min kæreste og jeg har aldrig rejst i Indien, men vi har backpcket en del i Europa, Australien og sydøst Asien. I mellemtiden har vi fået to børn, på 5 og 2 år. Jeg vil vildt gerne opleve Indien, men jeg har svært ved at vurdere hvor besværligt det er med børnene. Vi har haft dem med i Australien og på Bali, uden problemer. Har du selv erfaring med at have børnene med?

   Mvh. Niels