Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.120 kr.
Banner-Goa-1080x1080
Pakkerejser

Strandferie i Goa: 2 uger i Indien med alle hoteller og fly fra kun 5.120 kr. p.p.

Pakkerejser |

Strandferie i Goa: 2 uger i Indien med alle hoteller og fly fra kun 5.120 kr. p.p.

Er du klar til lidt af en drømmerejse? Turen går nemlig til en af Indiens bedste stranddestinationer. Helt præcist skal du på en fantastisk rejse til Goa (med et par ophold i Mumbai i hver ende af rejsen)! Goa siges ofte at være et af jordens smukkeste områder. Med sin placering halvvejs nede af Indiens vestkyst byder Goa – en tidligere portugisisk koloni – både på en uhørt frodighed af forskellige grønne skove og gyldne, paradisiske palmestrande. Påstanden om at være blandt jordens smukkeste steder er således ikke skudt helt ved siden af! Og hvis du vil billigt afsted til en af jordens ægte paradisdestinationer, så er det nu, du skal slå til! Din rejse til Goa venter! ☀️

Rejse til Goas palmestrande

februar – juni

fra

5.120 kr.

✈️ København og Billund

🏖️ Kombirejse til Mumbai og Goa

Billige fly til Mumbai

2.986 kr.

Fra Billund

Rejse til Goa – fly til Mumbai

Rundrejsen starter med fly fra Danmark til Indien. Man kan godt flyve fra Danmark til Goa, men så kommer du til at betale en halv formue for flybilletter.

I stedet synes jeg, at det giver langt mere mening at flyve til Mumbai. Fra København og Billund kan du nemlig finde billige fly til den indiske storby. Og på den måde får du også mulighed for at spice din strandferie op med en smule storbyferie på din rejse til Goa.

Fra København kan du hos Etihad og LOT finde fly til Mumbai til priser mellem ca. 2.900 og 3.400 kr. på flere datoer fra februar til maj.

Fra Billund kan du også finde afgange hos Lufthansa til under 3.500 kr. tur/retur ifra februar til maj. Flytiderne er lidt længere end fra København men stadig rigtig fine.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København fra søndag den 3. marts til søndag den 17. marts. På disse datoer koster billetterne kun 2.986 kr.

Hver vej har du en enkelt mellemlanding.


Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 23.02. – 08.03.
 • 03.03. – 17.03.
 • 06.03. – 20.03.
 • 10.03. – 24.03.
 • 14.04. – 28.04.
 • 17.04. – 01.05.
 • 21.04. – 05.05.
 • 28.04. – 12.05.
 • 05.05. – 19.05.
 • 12.05. – 26.05.
 • 19.05. – 02.06.
 • 26.05. – 09.06.
 • Og flere

Fra Billund

 • 23.02. – 08.03.
 • 06.03. – 20.03.
 • 11.03. – 25.03.
 • 13.03. – 27.03.
 • 26.04. – 10.05.
 • 29.04. – 13.05.
 • 14.05. – 28.05.
 • 21.05. – 04.06.
 • 27.05. – 10.06.
 • Og flere


Hotel i Mumbai

Fra Danmark ankommer du til Mumbai.

Og Mumbai er en kæmpe by med over 20 millioner indbyggere.

Nogle af byens allerstørste vartegn tæller bl.a. Gateway of IndiaMarine Drive og Global Vipassana Pagoda.

I Mumbai har jeg i dette rejseeksempel valgt, at du tilbringer en enkelt nat, før du dagen efter flyver videre mod Goa. Du skal selvfølgelig være velkommen til selv at ændre på datoerne, så du får flere dage i Mumbai – det er helt op til dig selv.

Til den ene overnatning har jeg fundet det billige Hotel Arma Residency (3 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet hører bestemt til i den budgetvenlige afdeling, men du skal kun bo her en enkelt nat, og det ligger ganske centralt og ret tæt på lufthavnen (hvilket er meget praktisk i dette tilfælde).

En enkelt nat (fra søndag den 3. marts til mandag den 4. marts) koster i alt 175 kr. for to personer inkl. gratis afbestilling – dvs. kun 88 kr. pr. person.

Hotel i Mumbai

88 kr.

Rejse til Goa – fly fra Mumbai til Goa

Efter en enkelt nat i Mumbai er det tid til at sætte kursen mod Goa længere nede ad Indiens vestkyst. Nu skal du nemlig opleve nogle af Indiens bedste strande!

Transporten mellem Mumbai og Goa kan klares både hurtigt og billigt med indenrigsfly. Der er daglige afgange, og priserne plejer at ligge meget stabilt.

Jeg har f.eks. fundet returbilletter fra Mumbai til Goa fra mandag den 4. marts til lørdag den 16. marts. På disse datoer kan du finde flybilletter fra kun 508 kr.

Der er flere forskellige afgange at vælge mellem, så du kan selv bestemme, hvornår du helst vil flyve.

Fly til Goa

508 kr.

Rejse til Goa – hotel

Velkommen til Goa – et ægte indisk strandparadis!

Fordi du tilbringer størstedelen af din rejse i Goa, har jeg her skruet op for hotelstandarden.

Derfor har jeg fundet det firstjernede The Ivy Anjuna (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i det nordlige Goa.

Hotellet leverer en moderne hoteloplevelse – og så ligger hotellet kun en kort gåtur fra Anjuna Beach! Den skal du nok blive glad for 🏖️🌴

Herudover er der også et lille, lækkert poolområde, hvor du kan nyde tilværelsen på en komfortabel solseng.

Værelserne på hotellet kan man heller ikke klage over. De er udstyret med moderne faciliteter som fladskærms-tv, balkon, aircondition og wi-fi – så der er altså lagt op til en god rejse til Goa 😉

I Goa tilbringer du på denne rejse 12 nætter fra mandag den 4. marts til lørdag den 16. marts. På disse datoer koster et topersoners ophold på The Ivy Anjuna i alt 2.899 kr. Det svarer til kun 1.450 kr. pr. person.

Morgenmad og gratis afbestilling kan i øvrigt tilkøbes billigt.

Hotellet på denne rejse til Goa

Swimmingpool på hotellet på denne rejse til Goa

Hotelværelset på denne rejse til GoaHotel i Mumbai

Lørdag den 16. marts flyver du fra Goa tilbage til Mumbai.

Her tilbringer du igen en enkelt nat i Mumbai, før flyet hjem til Danmark letter næste dag.

Tilbage i Mumbai får du igen lidt tid til at gå på opdagelse i millionbyen. Og her kan du passende bo på Hotel Arma Residency igen.

Prisen for en overnatning fra lørdag den 16. marts til søndag den 17. marts er i alt 175 kr. for 2 personer inkl. gratis afbestilling. Det svarer til kun 88 kr. pr. person.

Hotel i Mumbai

88 kr.

Hermed er din rundrejse slut. Du skal som sagt være mere end velkommen til at skræddersy rejsen efter din egne ønsker 😉

Prisoversigt

 • Fly til Mumbai: 2.986 kr.
 • Hotel i Mumbai: 88 kr.
 • Fly til Goa: 508 kr.
 • Hotel i Goa: 1.450 kr.
 • Hotel i Mumbai: 88 kr.
 • I alt: 5.120 kr. pr. person


Transport til/fra lufthavnen

Jeg vil helt klart anbefale dig at tage en taxi. Det er nemlig vanvittig billigt at køre med taxi i Indien.

Billeder fra Goa-området

Strandene ved Goa

Strandene ved Goa

Strandene ved Goa


Pas, visum og corona

Der er visumpligt i Indien (kan bestilles på nettet), og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdet varighed.

Ift. corona er Indien nu igen åben for turisme. Udenrigsministeriet oplyser, at de indiske myndigheder gerne ser, at rejsende er COVID-19 vaccinerede, men at dette ikke et krav. Det anbefales dog at undersøge eventuelle krav hos luftfartsselskabet.

Under rejsen kan passagerer blive påbudt at bære mundbind.

Passagerer, som under screening ved ankomst i Indien findes at have symptomer på COVID-19 eller at være COVID-19 positive, skal følge myndighedernes anvisninger om isolation. Læs om foranstaltninger på mohfw.gov.in.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Strandferie i Goa: 2 uger i Indien med alle hoteller og fly fra kun 5.120 kr. p.p.Strandferie i Goa: 2 uger i Indien med alle hoteller og fly fra kun 5.120 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud