28 aug 2018

Indien-rundrejse: 9 dage i Den Gyldne Trekant til kun 2.094 kr. inkl. fly, alle hoteller, transport og bagage

Er du klar til en rundrejse i Indien? Her får du muligheden for at opleve et af verdens mest fascinerende lande, der er fyldt med kontraster og venlige smil! Her er altid en summende aktivitet. Fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel stemning, som er svær at beskrive. Og har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage! Hvis du vil rejse rundt i dette kæmpestore land, findes der en lang række forskellige ruter. I dag har jeg sammensat en Indien-rundrejse-klassiker – Den Gyldne Trekant (Delhi, Jaipur og Agra)! Denne rundrejse byder på nogle af Indiens vigtigste seværdigheder og er den perfekte ”starter-tur”.

Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

9 dages rundrejse i Indien
september - december
2.094 kr.
København
New Delhi
Billige fly til New Delhi
inkl. 23 kg bagage
1.630 kr.

Fly til Indien

I dag har jeg fundet vildt billige billetter til New Delhi med priser helt ned til 1.630 kr.! Billetterne er med afrejse fra København og jeg har f.eks. fundet en afgang d. 02.11. – 11.11 til kun 1.630 kr. inkl. 23 kg bagage – et perfekt tidspunkt at rejse til Indien på. De billige billetter findes fra september til december, og det er også muligt at rejse henover efterårsferien (12.10. – 23.10.) til kun 2.139 kr.

Det er desværre ikke muligt at finde billetter til lignende priser fra Jylland – hvis du vil med fra Billund, skal du regne med priser fra 3.000 kr.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 17.09. – 03.10.
 • 01.10. – 09.10.
 • 16.10. – 30.10.
 • 23.10. – 06.11.
 • 26.10. – 10.11.
 • 02.11. – 11.11.
 • 13.11. – 27.11.
 • 20.11. – 02.12.
 • 29.11. – 09.12.
 • 07.12. – 16.12.
 • Og flere

 

Rundrejse-inspiration

New Delhi (2 nætter)

rsz_shutterstock_169737956

Turen begynder i New Delhi, der er Indiens hovedstad og med 11 millioner indbyggere en af verdens største byer. Byen er stor og larmende, og der er mennesker overalt. Men bliv ikke afskrækket af det, for Delhi er helt klart et besøg værd. Tag f.eks. forbi den gamle del af byen, der med sine smalle gader og bazarer er fyldt med alverdens ting, der giver en typisk Indien-følelse. Et andet highlight er den smukke bypark Lodi Gardens, hvor man hurtigt glemmer, at man faktisk står i en af verdens mest tætbeboede byer. Andre seværdigheder du ikke bør gå glip af inkluderer Chandri Chowk Bazaren, Lahore Gate, Connought Palce i Dehlis centrum, Lal Quila, Qutab Minar og bydelen Paharganj. Som du kan se, er der masser at se og opleve i Indiens hovedstad!

Mad, drikke og shopping er, som overalt i Indien, meget billigt! Også hoteller er meget billige. F.eks. har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Golden Gate (4 ud af 5 på TripAdvisor) i byens centrum – kun 500 m fra New Delhi Railway Station og the New Delhi Metro Station. På Hotel Golden Gate kan du få et dobbeltværelse i 2 nætter til kun 186 kr. Ved en rejse for 2 svarer det til 93 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi
f.eks. Hotel Golden Gate
93 kr.

Jaipur (3 nætter)

rsz_shutterstock_149304008

Fra New Delhi går turen til Jaipur. Den nemmeste og sikreste måde at komme dertil er med toget. Alt afhængig af hvilken type tog (hurtig-tog osv.) og hvilken klasse du vælger, koster turen mellem 15 og 116 kr. og tager mellem 4,5 og 6 timer. Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at undgå “sleeper class” og som minimum vælge en 3. klasse-billet (ved nogle tog findes der 9 forskellige klasser) med aircondition, som koster omkring 50 kr. Togbilletter i Indien kan du købe ved de forskellige togstationer, men det kan være en god idé at købe dem i forvejen på nettet. Det er lidt dyrere, men så slipper du for at stå i kø, og du er sikker på at have billetterne i hånden. Det kan man f.eks. gøre på hjemmesiden yatra.com.

Jaipur ligger ca. 260 km fra New Delhi og er en af Indiens mest besøgte byer. Byen bliver også kaldt ”Pink City” pga. farven på byens bygninger. Jaipurs største attraktion er Amber Fort, som ligger ca. 10 km uden for Jaipur og er kendt som Indiens smukkeste palads.

 

I Jaipur har jeg i dette eksempel fundet det anmelderroste Hotel Maya Niwas (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) til 219 kr. for 3 nætter på et dobbeltværelse. Det svarer altså til 110 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Jaipur
f.eks. Hotel Maya Niwas
110 kr.

 

Agra (2 nætter)

rsz_shutterstock_120633745

Efter nogle spændende dage i Jaipur går turen videre til Agra. Du tager igen toget, der tager ca. 4,5 time og koster omkring 50 kr. – du kan igen finde billetter på yatra.com. Byen er hjemsted for et af verdens mest berømte steder og Indiens nok meste kendte vartegn – Taj Mahal! Denne imponerende bygning blev oprindeligt bygget af Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal og er i dag et af verdens 7 vidundere.

Men selvfølgelig er Agra meget mere end Taj Mahal. Et overblik over alle attraktioner i byen finder du på TripAdvisor.

I Agra har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Safari (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Prisen for et dobbeltværelse for 2 nætter er 128 kr., hvilket svarer til 64 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel i Agra
f.eks. Hotel SAfari
64 kr.

New Delhi (1 nat)

Efter nogle oplevelsesrige dage i Agra går turen tilbage til New Delhi. Du har trods alt et returfly til Danmark, du nok gerne vil nå. Togturen tager ca. 3 timer og koster omkring 50 kr.

I New Delhi har jeg fundet det samme hotel du startede med at bo på – Hotel Golden Gate. Prisen for et dobbeltværelse i 1 nat er kun 93 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 47 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi
f.eks. Hotel Golden Gate
47 kr.

Prisoversigt

 • Fly t/r til New Delhi: 1.630 kr.
 • Hotel i New Delhi: 93 kr.
 • Tog til Jaipur: 50 kr.
 • Hotel i Jaipur: 110 kr.
 • Tog til Agra: 50 kr.
 • Hotel i Agra: 64 kr.
 • Tog til New Delhi: 50 kr.
 • Hotel i New Delhi: 47 kr.
 • Totalprisen (pr. person): 2.094 kr.

 

Pas og visum i Indien

Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet) og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

21 kommentarer til Indien-rundrejse: 9 dage i Den Gyldne Trekant til kun 2.094 kr. inkl. fly, alle hoteller, transport og bagage

 1. Marianne rasmussen says:

  Godt fundet. Men regntiden varer som regel til slut oktober.
  Fra april bliver der stjernevarmt. Så lidt for enhver smag.

 2. Trine says:

  Feeedt rejsetilbud! Hvis man vil forlænge lidt med nogle dage på stranden eller lidt yoga, har du så nogle forslag til hvor det skal være??
  Trine

  • Rejsespejder says:

   Hej Trine,
   tak :). Jeg tænker at du evt. skal hoppe på et fly fra Delhi til Goa. Der er i hvert fald masser af skønne strandområder og der findes og RIGTIG mange Yoga retreats der.

 3. Sofie says:

  Vi tager til indien om 2 uger og har planer om at tage denne tur, dog plus et par destinationer mere. Vi har et problem når vi opretter os på https://www.irctc.co.in/ for at kunne bestille togbilletter, så modtager vi ikke en sms fra dem med en kode man skal bruge, for at komme videre. Vi har skrevet til dem flere gange men de svarer ikke. Tænkte om det var et problem du har hørt om? og om du har nogen ide om hvad vi kan gøre?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Sofie 🙂

   Problemet med sms’en skyldes nok, at man skal have et indisk telefonnummer, før det virker :/

   Hvis ikke I hører fra dem, kan I også sagtens købe billetterne, når I er i Indien 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Herudover er den bedste side for at læse om togrejser verden over seat61.com. Her kan I læse om, hvordan man booker billetter i Indien. Og han nævner samme problem, som du nævner.

   Så derfor anbefaler han, at man booker sine billetter gennem https://www.cleartrip.com/.

   Jeg har selv brugt dem, da jeg var i Kina og det fungerede super godt. Måske en anelse dyrere (de skal jo også tjene lidt) men til gengæld super nemt at booke.

   Håber det kan bruges, ellers skriver du bare igen .

 4. Donna says:

  Hej
  Ved du om man få visum med det samme efter ansøgningen ala ligesom til Sri Lanka? Eller er det mere omfattende og tager lang tid inden man får det? Det er mere om vi skal vente med at købe flybilletter (med risiko for at billetprisen stiger) Ps. Tak for en fantastisk hjemmeside.
  Mvh. Donna

  • Rejsespejder says:

   Hej Donna,
   tak for din besked. Hvis du ansøger om et turist e-visum, så plejer det at tage 2-3 dage.

 5. Julie says:

  Ved du hvordan vejret er i perioderne?

  • Rejsespejder says:

   Hej Julie,
   det er bedst at rejse fra october til april, hvor temperaturerne er mellem 20-30 grader. Fra maj til juni er det bare alt for varmt med temperaturerne omkring 40 til 45 grader. Og så er det monsoon sæson fra juli til midt-september.
   Håber det kan bruges :).

 6. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

 7. Sabrine says:

  Hejsa. Min kæreste og jeg skal ud og rejse til oktober og overvejer at starte i Indien – Jeg har fået stor inspiration fra dit opslag, men har et par spørgsmål ift. at rejse i Indien.

  1. Hvad koster et e-visum og skal man have bestilt sine flybilletter og hoteller inden man søger det?

  2. Jeg er en kvinde af meget skandinavisk udseende – er det sikkert at rejse i Indien?

  3. Jeg har læst om e-visum og at man skal kunne dokumenterer at man har penge nok til at rejse i Indien – hvad menes med dette?

  Håber du kan svare på noget af det! På forhånd tak!

  • Rejsespejder says:

   Hej Sabrine,

   1. Et e-visum koster 50 Dollars (ca. 325 kr.) se priser her: https://indianvisaonline.gov.in/visa/eTV_revised_fee_final.pdf. Vigtig!: brug den officielle hjemmeside til det (https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html) – der findes en del agenturer, som også reklamerer for at de laver visum til Indien (til meget dyre penge) men så længe du ser en .gov.in side, så er det en officiel side og sikker.

   2. Min mening er, at du ikke skal være mere bekymret at rejse til Indien, som (skandinavisk) kvinde end de fleste andre i regionen. Så længe du følger nogle fornuftige forholdsregel (alrig bevæge sig alene – især om natten, undgå usikre områder og bydele, osv.) så ville jeg ikke være bekymret.

   3. Hvis du har et kreditkort udover dit Dankort så plejer det at være riglig dokumentation. Worst case kan du logge på din netbank, hvis en betjent er i tvivl. Men jeg har aldrig oplevet at man skulle dokumentere det 🙂 – jeg tror ikke at det er en regel, som bliver brugt på rejsende fra vestlige lande.

 8. Sabrine says:

  Mange tak for svar! Det er en stor hjælp! Så bare for at være sikker! Det eneste man skal uploade er et pasbillede, når man søger visum?

 9. Pingback:Fly-udsalg: tur/retur til New Delhi, Bangkok eller Sri Lanka fra 1.653 kr.

 10. Rie pires says:

  Hvis man vil forlænge sin rejse med 4 dg ved en strand, hvad kan du så Anbefale?

  • Rejsespejder says:

   Hej Rie,
   så vil jeg nok anbefale at flyve til Goa. Masser af smukke strande og der findes fly til billige penge året rundt :).

 11. Margrethe says:

  Hej Rejsespejder 🙂

  Waue – sikke en dejlig og spændende hjemmeside!

  – Jeg skal “lige pludselig” en tur til Trivandrum i Indien og er ikke just så vant til planlægge rejser.. Kan se, at det, du har fundet, mere er i det nordlige.

  Fra anden side er jeg blevet anbefalet at flyve fra Hamborg, men der er sørme langt ned, og synes ikke umiddelbart, det ser meget billigere ud.

  Har du nogle gode tips til, hvordan jeg finder en flybillet til rimelige penge til Trivandrum den 30., 31. eller 1. november og hjem igen omkring den 16. november?
  På forhånd tak!

  PS: Er det et must med rejseforsikring?.,
  (er førtidspensionist)

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Margrethe,

   Tusind tak for rosen – det er dejligt at høre! 🙂
   Mit bedste tip ville være at kigge på flybilletter til Kochi – det ligger omkring 200 km fra Trivandrum. Fra Kochi kan du tage toget til Trivandrum – det tager godt nok ca. 6 timer.
   Med hensyn til rejseforsikring, så er det altid en god idé at have sådan en når man rejser på lidt længere rejser synes jeg 🙂