• 09 sep 2019

  Indien-rundrejse: 8 nætter i Den Gyldne Trekant fra kun 2.998 kr. inkl. fly, alle hoteller, transport og bagage

  Er du klar til en rundrejse i Indien? Her får du muligheden for at opleve et af verdens mest fascinerende lande, der er fyldt med kontraster og venlige smil! Her er altid en summende aktivitet. Fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel stemning, som er svær at beskrive. Og har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage! Hvis du vil rejse rundt i dette kæmpestore land, findes der en lang række forskellige ruter. I dag har jeg sammensat en Indien-rundrejse-klassiker – Den Gyldne Trekant (Delhi, Jaipur og Agra)! Denne rundrejse byder på nogle af Indiens vigtigste seværdigheder og er den perfekte ”starter-tur”.

   

  Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

  Rundrejse i Indien
  september - marts
  fra2.998 kr.
  Billund og København
  New Delhi
  Billige fly til New Delhi
  inkl. bagage
  Fly fra Billund
  Fly fra København

  Fly til Indien

  I dag har jeg fundet billige billetter til New Delhi i Indien, og det betyder, at der er lagt i ovnen til en rigtig spændende rundrejse til dette fantastiske land! Du kan komme billigt til New Delhi fra især Billund men også København.

   

  Prislejet for billetter fra Billund ligger mellem 2.100 og 2.900 kr. hos Turkish Airlines. Du finder disse billetter fra september til marts, hvilket passer meget fint med, at højsæsonen varer fra oktober til april. Særligt i september, slut-oktober, slut-januar, februar og marts er der en del billige afgange, mens der er lidt færre i november og december.

   

  Fra København koster billetter noget mere. Fra den danske hovedstad kan du finde billetter hos Turkish Airlines ned til ca. 3.000 kr. Herudover er der også andre luftselskaber, som tilbyder billetter til omkring 3.200 kr. Og vil du gerne flyve direkte, kan du finde direkte fly hos Air India (4.500+ kr.).

   

  Jeg har taget udgangspunkt i en afgang fra Billund fra den 19. marts til den 27. marts til kun 2.363 kr. Hos Turkish Airlines må du gratis medbringe 23 kg indchecket bagage. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Istanbul på 3-4 timer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.09. – 30.09.
  • 24.09. – 07.10.
  • 27.10. – 06.11.
  • 29.10. – 08.11.
  • 21.01. – 01.02.
  • 23.01. – 01.02.
  • 28.01. – 08.02.
  • 30.01. – 10.02.
  • 02.02. – 10.02./12.02.
  • 23.02. – 04.03.
  • 25.02. – 09.03.
  • 27.02. – 07.03.
  • 15.03. – 28.03.
  • 17.03. – 30.03.
  • 19.03. – 28.03.
  • Og flere

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Rundrejseinspiration

   

  New Delhi (2 nætter)

  rsz_shutterstock_169737956

  Turen begynder i New Delhi, der er Indiens hovedstad og med 11 millioner indbyggere en af verdens største byer. Byen er stor og larmende, og der er mennesker overalt. Men bliv ikke afskrækket af det, for Delhi er helt klart et besøg værd. Tag f.eks. forbi den gamle del af byen, der med sine smalle gader og bazarer er fyldt med alverdens ting, der giver en typisk Indien-følelse. Et andet highlight er den smukke bypark Lodi Gardens, hvor man hurtigt glemmer, at man faktisk står i en af verdens mest tætbeboede byer.

   

  Andre seværdigheder du ikke bør gå glip af inkluderer Chandri Chowk Bazaren, Lahore Gate, Connought Palce i Dehlis centrum, Lal Quila, Qutab Minar og bydelen Paharganj. Som du kan se, er der masser at se og opleve i Indiens hovedstad!

   

  Mad, drikke og shopping er, som overalt i Indien, meget billigt! Også hoteller er meget billige. F.eks. har jeg fundet det dejlige OYO 23065 Hotel Capitol Palace.

  Hotel i New Delhi
  117 kr.

  Jaipur (2 nætter)

  rsz_shutterstock_149304008

  Fra New Delhi går turen til Jaipur. Den nemmeste og sikreste måde at komme dertil er med toget. Alt afhængig af hvilken type tog (hurtig-tog osv.) og hvilken klasse du vælger, koster turen mellem 35 og 110 kr. og tager mellem 4,5 og 6 timer. Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at undgå “sleeper class” og som minimum vælge en 3. klasse-billet (ved nogle tog findes der ni forskellige klasser) med aircondition, som koster omkring 85 kr.

   

  Togbilletter i Indien kan du købe ved de forskellige togstationer, men det kan være en god idé at købe dem i forvejen på nettet. Det er lidt dyrere, men så slipper du for at stå i kø, og du er sikker på at have billetterne i hånden. Du kan bl.a. få overblikket over afgangene fra Delhi hovedbanegård (New Delhi Railway Station – også kendt som NDLS) på rome2rio.com. Lige nu kan du dog kun booke frem til december. Så hvis du vil afsted i marts næste år, må du vente lidt med at booke togbilletter.

   

  Jaipur ligger ca. 260 km fra New Delhi og er en af Indiens mest besøgte byer. Byen bliver også kaldt ”Pink City” pga. farven på byens bygninger. Jaipurs største attraktion er Amber Fort, som ligger ca. 10 km uden for Jaipur og er kendt som Indiens smukkeste palads.

   

  I Jaipur har jeg i dette eksempel fundet det anmelderroste All Seasons Homestay.

  Hotel i Jaipur
  184 kr.

  Agra (3 nætter)

  rsz_shutterstock_120633745

  Efter nogle spændende dage i Jaipur går turen videre til Agra. Du tager igen toget, der tager ca. 3 timer og 45 min. og koster omkring 50 kr. – du kan igen få overblikket over togturen på rome2rio.com.

   

  Agra er hjemsted for et af verdens mest berømte steder og Indiens nok meste kendte vartegn – Taj Mahal! Denne imponerende bygning blev oprindeligt bygget af Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal og er i dag et af verdens 7 vidundere.

   

  Men selvfølgelig er Agra meget mere end Taj Mahal. Besøg blandt andet Agra Fort, Fatehpur Sikri og Tomb of Akbar. Du kan læse mere om mange af byen og områdets attraktioner på lonely planet.

   

  I Agra har jeg fundet det dejlige OYO 16359 Sheela Inn.

  Hotel i Agra
  102 kr.

  Tilbage til New Delhi

  Efter nogle oplevelsesrige dage i Agra går turen tilbage til New Delhi. Togturen tager ca. 3 timer og koster omkring 50 kr. Da dit fly går kl. 06.55 om morgenen, har jeg valgt at tilbringe den sidste nat i New Delhi, så du kan få sovet, inden turen går mod Danmark igen.

   

  Jeg har fundet et hotel nær lufthavnen, så du slipper for besværet med for meget transport på afrejsedagen.

  Hotel nær New Delhi lufthavn
  47 kr.

  Prisoversigt

  • Fly t/r til New Delhi: 2.363 kr.
  • Hotel i New Delhi: 117 kr.
  • Tog til Jaipur: 85 kr.
  • Hotel i Jaipur: 184 kr.
  • Tog til Agra: 50 kr.
  • Hotel i Agra: 102 kr.
  • Tog til New Delhi: 50 kr.
  • Hotel i New Delhi: 47 kr.
  • Totalprisen (pr. person): 2.998 kr.

   

   

  Sightseeing i Indien

  Hvis du mangler inspiration til udflugter og seværdigheder i området, så kan du se mere nedenfor.

  Oplevelser i Indien
  kr.

   

  Pas og visum i Indien

  Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet) og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer til Indien

  Skal du lige opdateres ift. vaccinationer og Indien, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  25 kommentarer til Indien-rundrejse: 8 nætter i Den Gyldne Trekant fra kun 2.998 kr. inkl. fly, alle hoteller, transport og bagage

  1. Carl says:

   Hej. Har ferie i 36-37.
   Er int i denne rejse. Og ellers eksotiske. Rundrejser til rimelige priser. Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carl 🙂

    Denne artikel er tilbage fra maj, så priserne holder ikke nødvendigvis længere. Men jeg vil helt sikkert holde øje med flere rundrejser 😉

  2. verka boseva says:

   hej jeg og min mand vil gerne rejse i 10 i marts 2019 hvis i har nogle datoer i marts så skriv til os.
   eller er rejsen arrngeret sådan at vi kommer i Delhi og selv opsøger hotel søge for transport mellem byerne.
   hilsen verka

  3. Margrethe says:

   Hej Rejsespejder 🙂

   Waue – sikke en dejlig og spændende hjemmeside!

   – Jeg skal “lige pludselig” en tur til Trivandrum i Indien og er ikke just så vant til planlægge rejser.. Kan se, at det, du har fundet, mere er i det nordlige.

   Fra anden side er jeg blevet anbefalet at flyve fra Hamborg, men der er sørme langt ned, og synes ikke umiddelbart, det ser meget billigere ud.

   Har du nogle gode tips til, hvordan jeg finder en flybillet til rimelige penge til Trivandrum den 30., 31. eller 1. november og hjem igen omkring den 16. november?
   På forhånd tak!

   PS: Er det et must med rejseforsikring?.,
   (er førtidspensionist)

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Margrethe,

    Tusind tak for rosen – det er dejligt at høre! 🙂
    Mit bedste tip ville være at kigge på flybilletter til Kochi – det ligger omkring 200 km fra Trivandrum. Fra Kochi kan du tage toget til Trivandrum – det tager godt nok ca. 6 timer.
    Med hensyn til rejseforsikring, så er det altid en god idé at have sådan en når man rejser på lidt længere rejser synes jeg 🙂

  4. Rie pires says:

   Hvis man vil forlænge sin rejse med 4 dg ved en strand, hvad kan du så Anbefale?

   • Rejsespejder says:

    Hej Rie,
    så vil jeg nok anbefale at flyve til Goa. Masser af smukke strande og der findes fly til billige penge året rundt :).

  5. Pingback:Fly-udsalg: tur/retur til New Delhi, Bangkok eller Sri Lanka fra 1.653 kr.

  6. Sabrine says:

   Mange tak for svar! Det er en stor hjælp! Så bare for at være sikker! Det eneste man skal uploade er et pasbillede, når man søger visum?

  7. Sabrine says:

   Hejsa. Min kæreste og jeg skal ud og rejse til oktober og overvejer at starte i Indien – Jeg har fået stor inspiration fra dit opslag, men har et par spørgsmål ift. at rejse i Indien.

   1. Hvad koster et e-visum og skal man have bestilt sine flybilletter og hoteller inden man søger det?

   2. Jeg er en kvinde af meget skandinavisk udseende – er det sikkert at rejse i Indien?

   3. Jeg har læst om e-visum og at man skal kunne dokumenterer at man har penge nok til at rejse i Indien – hvad menes med dette?

   Håber du kan svare på noget af det! På forhånd tak!

   • Rejsespejder says:

    Hej Sabrine,

    1. Et e-visum koster 50 Dollars (ca. 325 kr.) se priser her: https://indianvisaonline.gov.in/visa/eTV_revised_fee_final.pdf. Vigtig!: brug den officielle hjemmeside til det (https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html) – der findes en del agenturer, som også reklamerer for at de laver visum til Indien (til meget dyre penge) men så længe du ser en .gov.in side, så er det en officiel side og sikker.

    2. Min mening er, at du ikke skal være mere bekymret at rejse til Indien, som (skandinavisk) kvinde end de fleste andre i regionen. Så længe du følger nogle fornuftige forholdsregel (alrig bevæge sig alene – især om natten, undgå usikre områder og bydele, osv.) så ville jeg ikke være bekymret.

    3. Hvis du har et kreditkort udover dit Dankort så plejer det at være riglig dokumentation. Worst case kan du logge på din netbank, hvis en betjent er i tvivl. Men jeg har aldrig oplevet at man skulle dokumentere det 🙂 – jeg tror ikke at det er en regel, som bliver brugt på rejsende fra vestlige lande.

  8. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

  9. Julie says:

   Ved du hvordan vejret er i perioderne?

   • Rejsespejder says:

    Hej Julie,
    det er bedst at rejse fra october til april, hvor temperaturerne er mellem 20-30 grader. Fra maj til juni er det bare alt for varmt med temperaturerne omkring 40 til 45 grader. Og så er det monsoon sæson fra juli til midt-september.
    Håber det kan bruges :).

  10. Donna says:

   Hej
   Ved du om man få visum med det samme efter ansøgningen ala ligesom til Sri Lanka? Eller er det mere omfattende og tager lang tid inden man får det? Det er mere om vi skal vente med at købe flybilletter (med risiko for at billetprisen stiger) Ps. Tak for en fantastisk hjemmeside.
   Mvh. Donna

   • Rejsespejder says:

    Hej Donna,
    tak for din besked. Hvis du ansøger om et turist e-visum, så plejer det at tage 2-3 dage.

  11. Sofie says:

   Vi tager til indien om 2 uger og har planer om at tage denne tur, dog plus et par destinationer mere. Vi har et problem når vi opretter os på https://www.irctc.co.in/ for at kunne bestille togbilletter, så modtager vi ikke en sms fra dem med en kode man skal bruge, for at komme videre. Vi har skrevet til dem flere gange men de svarer ikke. Tænkte om det var et problem du har hørt om? og om du har nogen ide om hvad vi kan gøre?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sofie 🙂

    Problemet med sms’en skyldes nok, at man skal have et indisk telefonnummer, før det virker :/

    Hvis ikke I hører fra dem, kan I også sagtens købe billetterne, når I er i Indien 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Herudover er den bedste side for at læse om togrejser verden over seat61.com. Her kan I læse om, hvordan man booker billetter i Indien. Og han nævner samme problem, som du nævner.

    Så derfor anbefaler han, at man booker sine billetter gennem https://www.cleartrip.com/.

    Jeg har selv brugt dem, da jeg var i Kina og det fungerede super godt. Måske en anelse dyrere (de skal jo også tjene lidt) men til gengæld super nemt at booke.

    Håber det kan bruges, ellers skriver du bare igen .

  12. Trine says:

   Feeedt rejsetilbud! Hvis man vil forlænge lidt med nogle dage på stranden eller lidt yoga, har du så nogle forslag til hvor det skal være??
   Trine

   • Rejsespejder says:

    Hej Trine,
    tak :). Jeg tænker at du evt. skal hoppe på et fly fra Delhi til Goa. Der er i hvert fald masser af skønne strandområder og der findes og RIGTIG mange Yoga retreats der.

  13. Marianne rasmussen says:

   Godt fundet. Men regntiden varer som regel til slut oktober.
   Fra april bliver der stjernevarmt. Så lidt for enhver smag.