Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.633 kr.
Indien-banner-1080x1080
Pakkerejser

Rundrejse i Indien – Den Gyldne Trekant

10 dage i New Delhi, Jaipur og Agra inkl. fly, hoteller og transport

Pakkerejser |

Rundrejse i Indien – Den Gyldne Trekant

Er du klar til en rundrejse i Indien?

Her får du muligheden for at opleve et af verdens mest fascinerende lande, der er fyldt med kontraster og venlige smil! I Indien er der altid en summende aktivitet, og fremmede dufte blandes med farver og lyde og skaber en helt speciel stemning, som kan være svær at beskrive. Og har man været i Indien én gang, vil man gerne tilbage!

Hvis du vil rejse rundt i dette kæmpestore land, findes der en lang række forskellige ruter. I dag har jeg sammensat en version af Indiens rundrejse-klassiker – Den Gyldne Trekant (Delhi, Jaipur og Agra)! Denne rundrejse byder på nogle af Indiens vigtigste seværdigheder og er den perfekte ”starter-tur” 🎒🕌 

Som altid med rundrejser er dette kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at skræddersy rejsen helt efter dine egne ønsker.

Rundrejse i Indien

Oktober – december

fra

3.633 kr.

✈️ Fra København og Billund

🌟 Spændende rundrejse i den Gyldne Trekant

🛕 Oplev paladser, templer og farverige markeder

Billige fly til New Delhi

2.696 kr.

Rundrejse i Indien – fly

I dag har jeg fundet billige flybilletter til New Delhi i Indien

Og det betyder, at der er lagt i ovnen til en rigtig spændende rundrejse i dette fantastiske land!

✈️ Du kan både vælge at flyve fra København og Billund, og her kan du i øjeblikket finde returbilletter fra omkring 2.600 – 2.900 kr. fra begge lufthavne. Jeg har taget udgangspunkt i afgange i oktober – så er vi nemlig på på den anden side af de meget høje og næsten ulidelige temperaturer, der kan være i Indien henover sommeren 🥵

Den billigste afgang lige nu er fra København fredag den 18. oktober til tirsdag den 29. oktober, hvor du flyver med Lufthansa til München og videre til New Dehli med SWISS.

Disse returbilletter koster kun 2.696 kr.

Rundrejse i Indien – billige flydatoer

Fra København

 • 24.10. – 07.11.
 • 29.10. – 12.11.
 • 31.10. – 14.11.
 • 05.11. – 19.11.
 • 10.11. – 24.11.
 • Og flere

Fra Billund

 • 23.10 – 04.11
 • 30.10 – 11.11
 • 17.11 – 29.11
 • 26.11 – 08.12
 • Og flere

Rundrejse i Indien – inspiration

Så er transporten til og fra Indien på plads. Herunder går jeg derfor videre med et eksempel på en rundrejse.

Som nævnt i introen er der tale om lidt af en rundrejse-klassiker, hvor turen går forbi Delhi, Jaipur og Agra. Men du skal naturligvis være velkommen til at planlægge rejsen, lige som du har lyst. 😉

New Delhi (3 nætter)

Indien - rundrejse


Turen begynder i New Delhi, der er Indiens hovedstad. Med sine 11 millioner indbyggere er New Delhi en af verdens største byer.

Selvom New Delhi kan virke stor og larmende – med mennesker overalt – må du ikke lade det afskrække dig. For Delhi er helt klart et besøg værd.

Tag f.eks. forbi den gamle del af byen, der med sine smalle gader og basarer er fyldt med alverdens ting og sager. Her kan du virkelig få fornemmelsen af, hvad det virkelig vil sige at være i Indien.

Et andet højdepunkt er den smukke bypark Lodi Gardens, hvor du hurtigt glemmer, at du faktisk står i en af verdens mest tætbeboede byer.

Andre seværdigheder, du ikke bør gå glip af, inkluderer bl.a. Chandri Chowk-basaren, Lahore Gate, Connought Palce i Dehlis centrum, Lal Quila, Qutab Minar og bydelen Paharganj. Som du kan se, er der masser at se og opleve i Indiens hovedstad!

🏨 Mad, drikke og shopping er, som overalt i Indien, meget billigt! Også hoteller er meget billige. F.eks. har jeg fundet det anmelderroste Hotel Kabli (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) til de tre første nætter.

Her koster de 3 første nætter (fra den 18. oktober til den 21. oktober) i alt 414 kr.

Altså kun 207 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi

207 kr.


Jaipur (3 nætter)

Indien - Jaipur

🚊 Fra New Delhi går turen til Jaipur. Den nemmeste og sikreste måde at komme dertil er med toget. Alt afhængig af hvilken type tog (hurtigtog osv.), og hvilken klasse du vælger, koster turen mellem 16 og 90 kr. og tager mellem 4,5 og 8 timer.

Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at undgå “sleeper class” og som minimum vælge en 3. klasse-billet med aircondition (ved nogle tog findes der ni forskellige klasser), som koster omkring 65 kr.

Togbilletter i Indien kan du købe ved de forskellige togstationer, men det kan være en god idé at købe dem i forvejen på nettet. Det er lidt dyrere, men så slipper du for at stå i kø, og du er sikker på at have billetterne i hånden.

Du kan bl.a. få overblikket over afgangene fra Delhi hovedbanegård (New Delhi Railway Station – også kendt som NDLS) på rome2rio.com.

Jaipur ligger ca. 260 km fra New Delhi og er en af Indiens mest besøgte byer. Byen bliver også kaldt Pink City pga. farven på byens bygninger. Jaipurs største attraktion er Amber Fort, som ligger ca. 10 km uden for Jaipur og er kendt som Indiens smukkeste palads.

🏨 I Jaipur har jeg i dette eksempel fundet det skønne og anmelderroste 4-stjernede hotel Sunday Hotel Jaipur (4,5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor).

Her koster 3 overnatninger fra den 21. oktober til den 24. oktober 590 kr.

Det er altså kun 295 kr. pr. person for et superlækkert hotel midt i Jaipur.

Hotel i Jaipur

295 kr.


Agra (3 nætter)

Indien - Agra, Taj Mahal🚊 Efter nogle spændende dage i Jaipur går turen videre til Agra. Du tager igen toget. Denne strækning tager ca. 4 – 5 timer og koster omkring 55 kr. – du kan igen få overblikket over togturen på rome2rio.com.

Agra er hjemsted for et af verdens mest berømte steder og Indiens nok meste berømte vartegn – Taj Mahal! Denne imponerende bygning blev oprindeligt bygget af Shah Jahan til sin kone Mumtaz Mahal og er i dag et af verdens syv vidundere.

Men selvfølgelig er Agra meget mere end Taj Mahal. Besøg blandt andet Agra Fort, Fatehpur Sikri og Tomb of Akbar.

🏨 I Agra har jeg fundet det budgetvenlige hotel Hotel Shree Residency (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Her koster 3 overnatninger fra den 24. oktober til den 27. oktober 392 kr.

Det er kun 196 kr. pr. person.

Hotel i Agra

196 kr.


Tilbage til New Delhi (1 overnatning)

🚊 Efter nogle oplevelsesrige dage i Agra går turen tilbage til New Delhi. Du tager igen toget. Denne strækning tager ca. 3 timer og koster omkring 55 kr. – du kan igen få overblikket over togturen på rome2rio.com.

🏨 Og her kan du passende vælge at gå full circle og tjekke ind på Hotel Kabli igen. Nu kender du jo nabolaget, og på hotellet vil de helt sikkert være glade for at se dig igen! 🥰

Her skal du kun bruge en enkelt overnatning, da du skal med flyveren hjem kl. 01.45 om natten næste dag. Så kan du jo tage den sidste overnatning i flyet 😉

En enkelt overnatning på Hotel Kabli koster 128 kr.

Kun 64 kr. pr. person.

Hotel i New Delhi

64 kr.


Rundrejse i Indien – prisoversigt

 • Fly T/R til New Delhi: 2.696 kr.
 • Hotel i New Delhi: 207 kr.
 • Tog til Jaipur: 65 kr.
 • Hotel i Jaipur: 295 kr.
 • Tog til Agra: 55 kr.
 • Hotel i Agra: 196 kr.
 • Tog til New Delhi: 55 kr.
 • Hotel i New Delhi: 64 kr.
 • Totalprisen (pr. person): 3.633 kr.

Sightseeing i Indien

Hvis du mangler inspiration til udflugter og seværdigheder i området, så kan du se mere nedenfor.

Pas og visum i Indien

Der er visumpligt i Indien (kan bestilles på nettet), og dit pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed og have min. to blanke sider.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rundrejse i Indien - Den Gyldne TrekantRundrejse i Indien - Den Gyldne Trekant

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar