Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.326 kr.
Fly-kombi: Billige fly til Indien og Nepal fra kun 3.326 kr. tur/retur
Fly

Fly-kombi: Billige fly til Indien og Nepal fra kun 3.326 kr. tur/retur

Fly |

Fly-kombi: Billige fly til Indien og Nepal fra kun 3.326 kr. tur/retur

Har du en lille eventyrer eller backpacker gemt i maven, så er denne tur lige noget for dig! Denne rejse kombinerer smukke Indien og spændende Nepal. Du starter i Indien, hvor du kan opleve nogle af landets smukke byer, som f.eks. New Delhi, Jaipur og Agra og de mange fascinerende templer og bygninger såsom Taj Mahal og Amber Fort. Så kan du sætte kursen mod Nepal. Her får du eventyr for alle pengene og kultur og natur på højt plan! Riverrafting, besøg i smukke templer, trekking og vandreture i bjergene, mountainbike, junglesafari og madoplevelser ud over det sædvanlige er bare nogle af de ting, du har i vente. Og med de billetter, jeg har fundet, kommer du endda til at rejse i de bedste rejsemåneder fra september til december! ✈️

Backpacker-eventyr i Indien og Nepal

september – december

3.326 kr.

✈️ fra København og Billund

🎒🧭 Perfekt til backpackeren

🛕⛰️ Spændende seværdigheder og enestående naturoplevelser

Billige fly til Indien

2.497 kr.

Billund

Billige fly videre til Katmandu

Fly

2.497 kr.

Andet

829 kr.

Total (pr. person):

3.326 kr.

Fly til Indien

Nå, hvordan ser rejsen så ud?

Jeg har været så heldig at finde billige tur/retur-billetter fra København og Billund til New Delhi på forskellige datoer fra september til december. Og fra New Delhi kan du så flyve billigt direkte videre til Katmandu. Det er altså helt oplagt med en kombi-rejse, hvor du får oplevet både Indien og Nepal!

Du kan flyve billigt fra København til New Delhi med flere selskaber som f.eks. Lufthansa, Swiss og Etihad. Du finder de allerbilligste afgange i september, hvor prisniveauet ligger på under 3.000 kr. tur/retur. Ellers koster de billigste flybilletter mellem ca. 3.200 og 3.700 kr. tur/retur.

Fra Billund kan du finde enkelte billige afgange hos Lufthansa i september – de fleste af flybilletterne koster under 3.000 kr. tur/retur.

I den øverste flyboks ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København til New Delhi fra søndag den 10. september til onsdag den 27. september. På disse datoer koster flybilletter kun 2.497 kr. Du har en enkelt mellemlanding i München hver vej.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 06.09. – 23.09.
 • 08.09. – 25.09.
 • 10.09. – 27.09.
 • 11.09. – 28.09.
 • 17.09. – 04.10.
 • 18.09. – 05.10.
 • 19.09. – 06.10.
 • 24.09. – 11.10.
 • 25.09. – 12.10.
 • 13.11. – 30.11.
 • 14.11. – 01.12.
 • 20.11. – 07.12.
 • 06.12. – 23.12.
 • Og flere

Fra Billund

 • 09.09. – 25.09.
 • 12.09. – 28.09.
 • 14.09. – 30.09.
 • 18.09. – 04.10.
 • 21.09. – 07.10.
 • 25.09. – 11.10.
 • Og flere

Fly til Nepal

Udover flybilletter til New Delhi skal du naturligvis også bruge flybilletter videre til Katmandu – Nepals hovedstad.

Og dem kan du finde superbilligt hos flyselskaberne Air India og Vistara. Returbilletterne koster typisk mellem ca. 800 og 1.500 kr. og kan findes på stort set alle ugens dage.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra New Delhi fra torsdag den 14. september til mandag den 25. september. På disse datoer koster flybilletter kun 829 kr.

Jeg har valgt datoer, der giver dig fire overnatninger i New Delhi, inden du flyver videre til Katmandu, og to overnatninger igen i New Delhi i den anden ende af rejsen. Men du kan selv lege lidt med datoerne og gøre op med dig selv, hvor længe du vil være i henholdsvis Indien og Nepal.

Det er f.eks. også muligt at sammensætte flyene, så du kun har en enkelt overnatning i New Delhi, inden du rejser videre til Katmandu, hvis du ikke vil udforske Indien så meget i denne omgang. Denne flykombination er nemlig generelt en superbillig måde at flyve til Katmandu på – flybilletter fra København og Billund til Katmandu, med nogenlunde ordentlige flytider, koster fra ca. 7.500 kr. tur/retur i samme periode – så der er altså en hel del penge at spare ved at flyve via New Delhi

Hoteller i Indien og Nepal

På denne rejse får du brug for hotel i både Indien og Nepal. Nedenfor kan du søge efter hoteller i New Delhi og Katmandu – du kan selvfølgelig altid tilpasse søgningen 

Hoteller i New Delhi

Hoteller i Katmandu

Oplevelser i Indien og Nepal

Er du interesseret i hvilke oplevelser og aktiviteter, der er værd at udforske i Indien og Nepal, så kan du undersøge mulighederne på getyourguide.dk.

Oplevelser i Indien

Oplevelser i Nepal

Billeder fra Indien

Indien og Nepal

Indien og Nepal

Billeder fra Nepal

Indien og Nepal

Indien og Nepal

Indien og Nepal

Pas, visum og corona

Indien

Visumpligt (ophold i maks. 30 dage på turistvisum og 180 dage på forretningsvisum). Du kan søge om visum hos Indiens ambassade, som du finder på Copenhagen Diplomatic List.

Pas (maskinlæsbart) skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed og have min. 2 blanke sider.

De indiske myndigheder ser gerne, at rejsende er COVID-19 vaccinerede, men dette er ikke længere et krav. Det anbefales dog at undersøge eventuelle krav hos luftfartsselskabet. Under rejsen kan passagerer blive påbudt at bære mundbind.

Nepal

Visumpligt (ophold i maks. 90 dage). Du kan søge om visum hos Nepals ambassade, som du finder på Copenhagen Diplomatic List. Turistvisum kan opnås ved indrejsen, men det anbefales at få udstedt visum på den nepalesiske ambassade i København før afrejsen.

Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed og have min. 2 blanke sider.

Der er ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til Nepal. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Fly-kombi: Billige fly til Indien og Nepal fra kun 3.326 kr. tur/returFly-kombi: Billige fly til Indien og Nepal fra kun 3.326 kr. tur/retur

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar