• 30 aug 2018

  Fly-kombi: billige fly til Indien og Nepal til kun 2.759 kr. inkl. bagage

  Har du en lille eventyrer eller backpacker gemt i maven, så er denne tur lige noget for dig! Denne rejse kombinerer smukke Indien og spændende Nepal. Du starter i Indien, hvor du kan opleve nogle af landets smukke byer, som f.eks. New Delhi, Jaipur og Agra og de mange fascinerende templer og bygninger såsom Taj Mahal og Amber Fort. Så kan du sætte kursen mod Nepal. Her får du eventyr for alle pengene og kultur og natur på højt plan! Riverrafting, besøg i smukke templer, trekking og vandreture i bjergene, mountainbike, junglesafari og madoplevelser ud over det sædvanlige er bare nogle af de få ting du har i vente. Og med de billetter jeg har fundet, kommer du endda til at rejse i de bedste rejsemåneder fra september til december.

  Backpacker-eventyr i Indien og Nepal
  september - december
  2.759 kr.
  København
  New Delhi og Katmandu
  Billige fly til Indien og Nepal
  inkl. bagage
  2.759 kr.
  Fly t/r fra København til New Delhi
  Fly t/r fra New Delhi til Katmandu

  Fly til Indien og Nepal

  I går fandt jeg nogle super billige flybilletter til New Delhi i Indien med priser helt ned til 1.630 kr.! Billetterne er med afrejse fra København og jeg har f.eks. fundet en afgang d. 02.11. – 18.11. til kun 1.658 kr. inkl. 23 kg bagage – et perfekt tidspunkt at rejse til Indien på. De billige billetter findes fra september til december, og det er også muligt at rejse henover efterårsferien (12.10. – 23.10.) til kun 2.139 kr.

   

  Så billige billetter skal næsten udnyttes, så derfor kiggede jeg lidt på, hvor man ellers kunne tage hen. Og her er Nepal et super bud. Fra Danmark koster en billet til Nepal i deres højsæson typisk fra 5.000 kr. – men her har jeg fundet fly fra New Delhi til Katmandu d. 06.11. – 14.11. til kun 1.101 kr. inkl. 20 kg bagage. Flybilletter fra Indien til Nepal koster generelt omkring 1.000 – 1.300 kr. i den periode.

   

  Dette er som altid bare til inspiration, og det er helt op til dig, hvor mange dage og hvad du vil opleve hvert sted. Til din rejse i Indien, kan du måske få lidt inspiration til hvad du skal se med denne artikel.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.09. – 03.10.
  • 20.09. – 03.10.
  • 12.10. – 28.10.
  • 16.10. – 30.10.
  • 23.10. – 11.11.
  • 13.11. – 27.11.
  • 22.11. – 05.12.
  • 06.12. – 19.12.
  • Og mange flere

   

  Hoteller i Indien og Nepal

  Der findes super mange fine hoteller i både Indien og Nepal. Hvis du skal på en backpackertur, så er det måske meget rart ikke at have alt for meget planlagt og derfor have en større frihed til at gøre, hvad man vil. Derfor har jeg lavet en oversigt over hoteller i New Delhi den første nat og til Katmandu til den første nat du ankommer der. Så er det helt op til dig, hvor meget du vil have planlagt på forhånd.

  Hoteller
  kr.
  Hoteller i New Delhi
  Hoteller i Katmandu

  Visum

  Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet) og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside.

  Der er også visumpligt i Nepal. Du kan enten få dit visum ved indrejse (det koster 25 dollars) eller du kan få det udstedt på den nepalesiske ambassade i København forinden afrejse.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Indien

   

  Nepal

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *