• 16 jan 2019

  Indiens uopdagede drømmedestination: fly tur/retur til Andamanerne til kun 3.266 kr.

  Så er det blevet tid til at stifte bekendtskab med en ny drømmedestination – Andamanerne! Det er helt i orden, hvis du lige har brug for at konsultere det gamle atlas. For Andamanerne er for mange total ukendt territorium. Jeg kan dog fortælle dig at det er en øgruppe som ligger midt mellem Thailand og Indien. Og hvilken øgruppe! Disse eksotiske, næsten uberørte og paradisiske øer vil i løbet af de næste år med garanti lokke flere og flere turister til. Øerne har nemlig hele pakken: frodig mangroveskov, et enestående dyreliv, fantastiske sandstrande og et varmt, tropisk klima. Så hvis du drømmer om at udforske en af jordens hidtil mere ukendte drømmedestinationer – så rammer Andamanerne plet!

  Opdag Indiens vilde paradis - Andamanerne
  marts - juni
  3.266 kr.
  København og Billund
  Andamanerne
  Billige fly til Chennai
  2.672 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  OBS! Hvis ikke du gider 2 mellemlandinger, kan du også for lidt flere penge finde afgange med en enkelt mellemlanding
  Billige fly til Andamanerne
  594 kr.
  Fly
  2.672 kr.
  fly til Andamanerne
  594 kr.
  Total (pr.person)
  3.266 kr.

   

  Billige fly til Indien

  Hvordan kringler man så lige rejsen til en tropisk øgruppe i Den Bengalske Bugt? Don’t worry, jeg har fundet en ganske billig løsning! Som du kan se ovenfor er første skridt på vejen at finde billige fly fra Danmark til den indiske storby Chennai på Indiens østlige kyst. Chennai er nemlig som regel den by, hvor du finder de billigste billetter videre til Andamanerne. Og så har Channai den fordel, at du både kan finde fly fra København og Billund.

   

  I dette eksempel har jeg f.eks. fundet fly fra Billund fra den 09.03. til den 20.03. til kun 2.672 kr. hos KLM. Disse billetter inkluderer 12 kg håndbagage og forplejning. KLM-billetterne indeholder 2 mellemlandinger hver vej, men ender stadig med fornuftige flytider. Foretrækker du så få mellemlandinger som muligt, kan du også flyve med bl.a. Air India eller Jet Airways, der opererer ruter med kun 1 mellemlanding. Du kan finde billetter til mellem 2.600 og 3.000 kr. fra marts til starten af juni.

   

  I øvrigt vil jeg kort nævne, at Chennai i sig selv er et fantastisk rejsemål. Chennai er en af de byer i Indien, der hvert år besøges af flest turister, og i 2015 figurerede byen på Lonely Planets liste over “Top 10 cities to visit”. Herudover blev Chennai i 2016 vurderet til at være Indiens sikreste by. Så ønsker du at inkluderer lidt indisk kultur- og storbyferie, kan det bestemt være en god idé at planlægge rejsen således, at du også tilbringer nogle dage i Chennai!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.03. – 17.03.
  • 09.03. – 19.03./20.03.
  • 17.03. – 01.04.
  • 18.03. – 01.04.
  • 28.03. – 08.04.
  • 01.04. – 15.04.
  • 08.04. – 19.04.
  • 22.04. – 02.05.
  • 25.04. – 09.05.
  • 09.05. – 20.05.
  • 13.05. – 27.05.
  • 03.06. – 13.06.
  • Og mange flere

   

   

  Videre til Andamanerne

  Fra Chennai kan du på de fleste dage finde superbillige tur/retur-billetter videre til Andamanerne – du kan generelt finde priser mellem ca. 600 og 1.000 kr. Særligt i marts er priserne meget lave. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 11.03. til den 18.03. til kun 594 kr. hos det indiske flyselskab Vistara. Og bare lige for at få den af vejen med det samme – Vistara er et rigtig fint flyselskab. Det får rigtig fine anmeldelser på diverse ‘consumer review sites’ (bl.a. skytrax og tripadvisor) og har en flåde bestående af 21 Airbus A320-fly (som også bruges hos rigtig mange europæiske luftselskaber).

   

   

  Hotel på Andamanerne

  Andamanerne er som sagt ikke nogen udpræget turistdestination (endnu), og det afspejler sig bl.a. i hoteludvalget. Du har nemlig ikke en overflod af hoteller, som man tit ser det de mere turistede steder. Dermed ikke sagt at der ikke findes hoteller – for det gør der. Udvalget er bare ikke helt så stort. Nedenfor kan du søge lidt rundt efter hoteller på Andamanerne (og husk at hotellerne kan ligge på forskellige øer!). Du kan selvfølgelig også bruge linket til at finde hoteller i Chennai.

  Hoteller på Andamanerne
  kr.

  Transport mellem øerne

  Den primære måde at transportere sig mellem øerne er via færge. Du kan også flyve med helikopter eller lignenede, men så kommer du også til at betale en del. Færgerne er til gengæld superbillige. En billet fra Port Blair (hvor du lander med fly) til Havelock Island eller Neil Island koster f.eks. kun 378 indiske rupier, hvilket svarer til knap 35 kr. Du kan læse nærmere om færgetransporten på andamansguide.com (hvor du også kan læse om bl.a. offentlig transport).

   

   

  Billeder

   

   

  Pas og visum

  Andamanerne hører til Indien, hvor der er visumpligt (kan nu bestilles på nettet). Dit pas skal desuden være gyldigt i 6 måneder fra indrejsen. Herudover skal du også have en tilladelse i form af en såkaldt RAP (Restricted Area Permission). Denne tilladelse kan du enten få i Chennai eller i lufthavnen i Port Blair.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Indien, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Indiens uopdagede drømmedestination: fly tur/retur til Andamanerne til kun 3.266 kr.

  1. Sussi says:

   På hvilke øer vil du anbefale at man bor,og hvad er et must at besøge på Andamanerne?
   Hvordan er vejret i juli/aug?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sussi 🙂

    Jeg har hørt meget godt om bl.a. Neil Island og Havelock Island 🙂 Mht. oplevelser er der jo en del, som tager til Andamanerne for at dykke – så hvis du har den interesse eller drøm, er det et must. Der er også forskellige ture, hvor du kan padle gennem mangroveskovene (som er nogle af Indiens bedst bevarede). Her kan du komme helt tæt på øernes dyreliv, som helt sikkert også vil være et highlight 🙂

    Ift. vejret er Andamanerne generelt en “all season destination”, hvilket betyder, at du kan besøge øerne året rundt. Så selvom juli og august er uden for “højsæsonen”, kan man sagtens tage afsted (I kan evt. læse nærmere her: http://www.experienceandamans.com/andaman-trip-in-may-june-july-august-off-season.php) 🙂

  2. Søs says:

   Dine beskrivelser er SÅ fristende pg man får lyst til at tage afsted med det samme….
   jeg må dog planlægge til sommerferien i stedet hvilket jo heller ikke er helt tosset
   Kunne være skønt med ‘ideelle’ rejseperioder, for de steder du beskriver. Fx nov-feb eller min 25 gr hele året foruden januar, bemærk plus 40 gr i juli. Der kan være mange gode forskellige beskrivelser
   Hilsen Søs

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Søs,
    Tusind tak – det er jeg glad for at høre, det er dejligt du følger med! 🙂
    Jeg plejer for det meste at have sådan en beskrivelse med i de fleste rejser jeg laver, men det er en god idé lige at være ekstra opmærksom på det – så tusind tak! 🙂

  3. Sussi says:

   Hejsa
   Er det muligt at finde billige rejser til Asien i sommerferien?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sussi,
    Jeg skal nok holde øje med gode tilbud til Asien i sommerferien og opdatere bloggen så snart jeg finder noget. Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker. Du kan downloade den her 🙂

  4. Peter Dall says:

   Hej.
   Kan du finde et gode hotel på stranden.
   Og hvordan kommer man Det til fra lufthavne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter 🙂

    Jeg har lavet et link til en side, hvor du kan søge efter hoteller. Den har også en smart kort-funktion, hvor du kan se beliggenheden. Ift. transport har jeg også linket til en nyttig hjemmeside, hvor du kan læse om færgetransport mm. 😉

  5. Rocio Andersen says:

   Super flot billeder , meget gerne besøg Indian paradis og deltage i konkurrence !

  6. Marc says:

   Fed tur du har fundet her!
   Vi kiggede også i sommerferien, hvor man kan komme afsted for 4.000kr pp.

   Ser frem til at du begynder at finde flere af denne type rejser i sommerferien.

   Nu har vi rejst 5 gange på de sidste 3 gange, grundet dine gode tilbud.
   Keep up the good work! 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marc 🙂

    Mange tak for de pæne ord! Det er jeg superglad for at høre.

    Jeg skal nok fremover holde øje med rejser i stil med denne i sommerferien 😉