Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.699 kr.
Design-uden-navn-2024-04-26T144148.766-1080x1080
Pakkerejser

Rejse til Paleros – græsk idyl

1 uge på 3,5* hotel inkl. fly og mini all inclusive

Pakkerejser |

Rejse til Paleros – græsk idyl

Hvis der er noget, grækerne er gode til, så er det at nyde livet 🤙

Og den livsstil venter på dig i Paleros, en hyggelig landsby i Grækenland med smukke strande og uspolerede omgivelser. Her emmer det af græsk charme! Området er til dig, der ønsker en ferie i fred og ro. Du er nemlig mere eller mindre isoleret fra den tunge turisme, der typisk er andre steder i Grækenland.

Og her – tæt på Paleros – ligger der et lille hyggehotel på en bakketop med udsigt udover det Ioniske hav kun 100 meter fra havet. Det ser virkelig fantastisk ud 😍

Opdatering: De billigste afgange er desværre udsolgt, men der er stadig billige afgange i juni til omkring 2.800 – 3.000 kr. pr. person.

Soltur til Paleros

Maj- oktober

fra

1.699 kr.

✈️ Direkte afgange fra Aalborg, Billund og Aarhus

⭐ Virkelig lækkert 3,5-stjernet hotel med mini all inclusive

⛰️ Storslåede omgivelser i fred og ro

Pakkerejse til Paleros

1.699 kr.

Pakkerejse til Paleros

1.998 kr.

Pakkerejse til Paleros

2.199 kr.

Rejse til Paleros

Paleros er muligvis ikke top of mind, når du tænker på rejsemål til Grækenland, og landsbyen har da også kun få store seværdigheder og turistattraktioner.

Men selvom Paleros måske ikke er rig på turistattraktioner, kompenserer den i høj grad med sin lokale charme og idylliske omgivelser 😍

Og jeg har fundet et hotel, der mikser det idylliske med det moderne!

Du skal bo på det spritnye og topmoderne 3,5-stjernet Arion Sea Side Hotel, der ligger med udsigt udover havet kun 100 meter fra stranden, hvor der står liggestole og parasoller klar til fri afbenyttelse 🏖️

Hotellet er et vaskeægte pool-hotel, hvor værelserne er placeret mod det hyggelige poolområde. Du kan altså næsten hoppe i poolen fra værelset! 🏊

Og placeringen? Hvis du kan lide fred og ro, er dette hotel perfekt til dig. Det ligger tilbagetrukket fra både byliv og turisme. Du har dog hyggelige tavernaer og indkøbsmuligheder i nærheden. Cirka 600 meter væk.

Landsbyen Paleros ligger ca. 5 km fra hotellet. Her finder du et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer og enkelte indkøbsmuligheder. Det hele er centreret omkring byens torv og den lille og hyggelige lystbådehavn.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-dages ophold fra fredag den 17. maj til fredag den 24. maj. Her koster opholdet 3.398 kr. Det er kun 1.699 kr. pr. person.

Og så får du mini all inclusive med prisen, der inkluderer morgenmad fra buffet samt frie, lokale drikkevarer; vand, sodavand, øl, lokale vine, kaffe, te samt en lokal græsk cocktail med vodka.

Billeder fra hotellet

Paleros

Rejse til Paleros - græsk idyl

Rejse til Paleros - græsk idyl

Rejse til Paleros - græsk idyl

Rejse til Paleros - græsk idyl

Rejse til Paleros – priser og bestilling

Du kan booke denne rejse til Paleros fra maj til oktober.

Det er muligt at flyve fra Aalborg (Sun Charter), Billund (Primo Tours) og Aarhus (Aarhus Charter).

Den billigste afgang finder du i øjeblikket med afrejse fra Aalborg fredag den 17. maj. Her koster en topersoners rejse kun 1.699 kr. pr. person.

Under booking kan du også booke transfer mellem hotel og lufthavn.

Rejse til Paleros – frapriser (pr. person)

  • Maj: 1.699 kr.
  • Juni: 2.499 kr.
  • Juli: 5.199 kr.
  • August: 4.699 kr.
  • September: 3.699 kr.
  • Oktober: 3.699 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Paleros - græsk idylRejse til Paleros - græsk idyl

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud