Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.763 kr.
Forlænget weekend i Nice: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.763 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Forlænget weekend i Nice: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.763 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend i Nice: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.763 kr. p.p. inkl. fly

Hvem vil med til Den Franske Riviera? Bare lige en forlænget weekend i Nice, der kan prale af en fabelagtig beliggenhed ved den sydfranske middelhavskyst. Nice er nok det ideelle sted at nyde Sydfrankrig og Rivieraens charme. Hele regionen er malerisk smuk, men samtidig byder Nice også på klassiske storbyaktiviteter som shopping, gastronomi og masser af kunst og kultur. Nice er med andre ord en perfekt destination til en storbyferie! ☀️

Storbyferie ved Rivieraen

hele året

fra

1.763 kr.

✈️ Fra København

Lækkert boutique-hotel (5 ud af 5 på Tripadvisor)

☀️🌊 Forlænget weekend ved den sydfranske middelhavskyst

Hotel i Nice

1.319 kr.

Fly til Nice

445 kr.

Hotel

1.318 kr.

Fly

445 kr.

Total (pr. person):

1.763 kr.

Rejse til Nice – hotel

Nice har som så mange andre storbyer et rigtig pænt udvalg af hoteller i alle prisklasser.

Jeg har denne gang fundet et særdeles anmelderrost firstjernet boutique-hotel med en superlækker beliggenhed (5 ud af 5 på Tripadvisor) ⭐

Her kan du glæde dig til et superflot og hyggeligt boutique-hotel, der kun råder over i alt 20 værelser.

Du får et gennemrenoveret og stilrent hotel med lydisolerede værelser med aircondition, wi-fi, tv og eget badeværelse.

Samtidig får du en superfed beliggenhed i Nice. Byens berømte strandpromenade Promenade des Anglais ligger godt 15 minutters gang fra hotellet. Herudover befinder du dig kun stenkast fra den attraktive boulevard Jean Médecin, der bugner med shoppingmuligheder. Og som prikken over i’et har du togstationen Nice-Ville tre-fire minutters gang fra hotellet.

Beliggenheden bliver altså ikke meget bedre!

Prisen er også vildt god. Jeg har taget udgangspunkt i en forlænget weekend fra lørdag den 6. april til tirsdag den 9. april. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold for i alt 2.609 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.318 kr. pr. person 🤩

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nice, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nice, Hotel

Nice, Hotel

Nice, Hotel

Nice, HotelRejse til Nice – fly

Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Nice fra København.

Både SAS, Norwegian og easyJet opererer direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange de fleste af ugens dage, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger generelt mellem ca. 500 og 1.300 kr.

Jeg har f.eks. fundet billetter til en forlænget weekend fra lørdag den 6. april til tirsdag den 9. april. På disse datoer koster flybilletter kun 445 kr. p.p.

Man kan desværre ikke flyve direkte fra Billund, men det er muligt at finde flybilletter hos bl.a. KLM, Swiss og Lufthansa med pæne flytider. Dog koster returbilletter typisk fra ca. 1.000+ kr.Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 01.03. – 04.03.
 • 02.03. – 05.03.
 • 09.03. – 12.03.
 • 06.04. – 09.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 13.04. – 16.04.
 • 20.04. – 23.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • 04.05. – 07.05.
 • 07.06. – 10.06.
 • 14.06. – 17.06.
 • Og flere


Rejse til Nice – transport

Skal du fra lufthavnen ind til Nice centrum, kan du både tage sporvogn eller bus.

Sporvognslinje 2 (Port Lympia) forbinder både terminal 1 og 2 med centrum via Jean Médecin. Sporvognene kører ca. hvert 8. minut, og en enkeltbillet koster 1,50 euro.


Forlænget weekend i Nice – rejsetip

Hvis du tager afsted på en forlænget weekend i Nice, bør du bestemt overveje at arrangere en udflugt til mikrostaten Monaco. Det kan du nemlig gøre billigt – og samtidig få en stor oplevelse ud af turen derhen.

Fra Nice kan du nemlig hoppe på buslinje 100, der kører til Menton via Monaco. Ombord på denne bus kan du opleve en af de smukkeste køreture langs den franske riviera! Bus nr. 100 kører fra stoppestedet Le Port, og en enkeltbillet koster kun 1,50 euro.

Fra Le Port sætter bussen kursen mod Monaco. Men i stedet for at køre ad motorvejen kører denne bus ud på landevejene langs kysten. Undervejs bliver du derfor forkælet med den ene storslåede middelhavsudsigt efter den anden! Jeg anbefaler i øvrigt, at du sidder i højre side af bussen, når du kører østpå til Monaco (og i venstre side, når du kører hjem igen). På den måde får du det bedste udsyn.

Turen tager ca. en time, men det gør ikke så meget, når landskaberne og udsigterne er så smukke, som tilfældet er her. Derfor kan det heller ikke betale sig at tage 100X-bussen, der “kun” er 10 minutter hurtigere – men som ikke køre langs kysten og derfor ikke byder på de samme vidunderlige udsigter. 🚌

Monaco, der i øvrigt er verdens næstmindste land, er hjemby for nogle af verdens største stjerner, kasinoer og selvfølgelig det mest prestigefyldte Formel 1-løb på F1-kalenderen. Når det så er sagt, behøver du overhovedet ikke være millionær for at opleve det lille fyrstedømme.

Vil du læse mere om oplevelser i Nice, kan du kigge forbi min guide om Nice.

Og på getyourguide.dk kan du finde et hav af andre spændende ture og aktiviteter.


Forlænget weekend i Nice – billeder

Monaco

Forlænget weekend i Nice

Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Nice: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.763 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend i Nice: 3 nætter på et centralt 4* hotel fra kun 1.763 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar