Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.978 kr.
Banner-17-1080x1080
Storbyferie

Forlænget weekend i Nice

4 dage på et 4* designerhotel inkl. fly

Storbyferie |

Forlænget weekend i Nice

Hvem vil med til Den Franske Riviera? Bare lige en forlænget weekend i Nice, der kan prale af en fabelagtig beliggenhed ved den sydfranske middelhavskyst.

Nice er nok det ideelle sted at nyde Sydfrankrig og Rivieraens charme. Hele regionen er malerisk smuk, men samtidig byder Nice også på klassiske storbyaktiviteter som shopping, gastronomi og masser af kunst og kultur.

Nice er med andre ord en perfekt destination til en storbyferie! ☀️

Storbyferie ved Rivieraen

fra

1.978 kr.

✈️ Fra Aalborg og København

⭐ 4-stjernet designerhotel

☀️🌊 Forlænget weekend ved den sydfranske middelhavskyst

Hotel i Nice

1.274 kr.

Fly til Nice

731 kr.

Hotel

1.247 kr.

Fly

731 kr.

Total (pr. person):

1.978 kr.

Rejse til Nice – hotel

Nice har som så mange andre storbyer et rigtig pænt udvalg af hoteller i alle prisklasser.

Jeg har denne gang fundet det anmelderroste OKKO Hotels Nice Aéroport (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Her kan du se frem til at overnatte på et moderne firstjernet hotel i Nice med en virkelig flot indretning i nordisk/sydfransk stil. Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra lufthavnen, så du skal ikke slæbe kufferten alt for langt, når du lander 👏

Hotellet er placeret cirka 5 km fra centrum af Nice, og hvis du er lidt frisk, kan du klare gåturen på halvanden time, for sikke en gåtur! Du går nemlig langs promenaden med udsigt udover Middelhavet ☀️

Der går også sporvogne fra morgen til aften, der kan tage dig ind til centrum på 15 minutter. Du kan også overveje at leje en bil. Det kan du gøre her (cirka 900 kroner for 3 dage).

Selve hotellet er virkelig flot med en fed indretning. Værelserne er med aircondition, skrivebord, værdiboks, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser.

Og prisen er helt kanon. Jeg har taget udgangspunkt i en forlænget weekend fra fredag den 7. juni til mandag den 10. juni. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold for i alt 2.549 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.247 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nice, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Rejse til Nice – fly

Du kan flyve direkte til Nice fra Aalborg og København.

Både SAS, Norwegian og easyJet opererer direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange de fleste af ugens dage, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger generelt mellem ca. 750 og 1.300 kr.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra Aalborg til en forlænget weekend fra fredag den 7. juni til mandag den 10. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 731 kr.

Man kan desværre ikke flyve direkte fra Billund, men det er muligt at finde flybilletter hos bl.a. KLM, Swiss og Lufthansa med pæne flytider. Dog koster returbilletter typisk fra 1.000+ kr.Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aalborg

 • 21.05. – 24.05.
 • 04.06. – 07.06.
 • 08.06. – 11.06.
 • 09.06. – 12.06.
 • 10.06. – 13.06.
 • 11.06. – 14.06.
 • 12.06. – 15.06.
 • Og flere

Fra København

 • 27.05 – 01.06
 • 01.06 – 04.06
 • 02.06 – 05.06
 • 08.06 – 11.06
 • 09.06 – 12.06
 • 10.06 – 13.06
 • 18.06 – 21.06
 • Og flere

Rejse til Nice – transport

Skal du fra lufthavnen ind til Nice centrum, kan du både tage sporvogn eller bus.

Sporvognslinje 2 (Port Lympia) forbinder både terminal 1 og 2 med centrum via Jean Médecin. Sporvognene kører ca. hvert 8. minut, og en enkeltbillet koster 1,50 euro.

Forlænget weekend i Nice – rejsetip

Hvis du tager afsted på en forlænget weekend i Nice, bør du bestemt overveje at arrangere en udflugt til mikrostaten Monaco. Det kan du nemlig gøre billigt – og samtidig få en stor oplevelse ud af turen derhen.

Fra Nice kan du nemlig hoppe på buslinje 100, der kører til Menton via Monaco. Ombord på denne bus kan du opleve en af de smukkeste køreture langs den franske riviera! Bus nr. 100 kører fra stoppestedet Le Port, og en enkeltbillet koster kun 1,50 euro.

Fra Le Port sætter bussen kursen mod Monaco. Men i stedet for at køre ad motorvejen kører denne bus ud på landevejene langs kysten. Undervejs bliver du derfor forkælet med den ene storslåede middelhavsudsigt efter den anden! Jeg anbefaler i øvrigt, at du sidder i højre side af bussen, når du kører østpå til Monaco (og i venstre side, når du kører hjem igen). På den måde får du det bedste udsyn.

Turen tager ca. en time, men det gør ikke så meget, når landskaberne og udsigterne er så smukke, som tilfældet er her. Derfor kan det heller ikke betale sig at tage 100X-bussen, der “kun” er 10 minutter hurtigere – men som ikke køre langs kysten og derfor ikke byder på de samme vidunderlige udsigter. 🚌

Monaco, der i øvrigt er verdens næstmindste land, er hjemby for nogle af verdens største stjerner, kasinoer og selvfølgelig det mest prestigefyldte Formel 1-løb på F1-kalenderen. Når det så er sagt, behøver du overhovedet ikke være millionær for at opleve det lille fyrstedømme.

Vil du læse mere om oplevelser i Nice, kan du kigge forbi min guide om Nice.

Og på getyourguide.dk kan du finde et hav af andre spændende ture og aktiviteter.

Forlænget weekend i Nice – billeder

Monaco

Forlænget weekend i Nice

Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Forlænget weekend i Nice

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i NiceForlænget weekend i Nice

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud