• 19 nov 2018

  Glamour i Monaco: forlænget weekend på et lækkert 4* resort til kun 2.437 kr. inkl. morgenmad

  Drømmer du om en rigtig VIP-rejseoplevelse? Så tag afsted til Monaco! Monaco er måske nok verdens næstmindste land (kun Vatikanet er mindre), men hvad mikrostaten mangler i størrelse, gør den op for i glitter og glamour! Byen ved Cote d’Azur er derfor et yndet rejsemål for alverdens stjerner og kendisser. Så du nok regne ud, at priser på rejser hertil plejer at være tilsvarende høje. Men i dag har jeg fundet et virkelig lækkert tilbud, som gør, at du kan få en rigtig VIP-rejseoplevelse! Du bor nemlig på et af Monacos bedste resorts. Men det virkelig spændende ved dette tilbud er, at det inkluderer det eksklusive “Passport to Monaco”, som bl.a. gør, at du får en gratis helikoptertransfer fra lufthavnen i Nice til Monaco! En rigtig VIP tager da ikke bussen, vel? Du kan læse mere om det nedenfor.

  Eksklusiv Monaco-rejse
  december - marts
  2.437 kr.
  København
  Monaco
  2 nætter på det 4* Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
  inkl. morgenmad, helikoptertransfer og Monte-Carlo-Passport
  1.910 kr.
  OBS! Siden er på tysk - brug evt. Google-translate. VIGTIGT! Man SKAL vælge tilbuddet fra Thomas Cook for at få et gratis "Passport to Monaco"
  OBS! Når du klikker på tilbuddet, står der "Kein Transfer" - uden transfer. Det er bare en automatisk besked, da der ikke er transfer direkte fra rejseselskabet. Til gengæld får man helikopter-transferen gennem "Passport to Monaco", som også kan ses i rejsens vilkår (se screenshot)
  Billige fly til Nice
  inkl. håndbagage
  527 kr.
  Hotel
  1.910 kr.
  Fly
  527 kr.
  Total (pr.person)
  2.437 kr.

  Eksklusiv rejse til Monaco

  Du kan godt finde din indre jetsetter frem – for det her eksklusive tilbud vil helt sikkert få dig til at føle dig som en VIP! Jeg har nemlig fundet et ret så specielt tilbud på den tyske rejseside weg.de, der er Tysklands største udbyder af online pakketilbud. (Hvis det tyske sprog kun er et fjernt minde fra folkeskolen, så er google translate din ven. Den er jeg selv kommet rigtig langt med!).

   

  Tilbuddet inkluderer først og fremmest 2 nætter på det superlækre 4* Monte-Carlo Bay Hotel & Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet har en fremragende beliggenhed helt ud til vandet på Larvotto-halvøen. Resortet er desuden omkranset af en stor, indbydende have, og du finder hele på 3 restauranter og et 900 m2 stort spaområde med opvarmet indendørs og en kæmpestor udendørspool. Og så har hotellet selvfølgelig sin egen helikopter-landeplads! TripAdvisor flyder næsten over med positive anmeldelser, og The Telegraph gav hotellet en meget flot 9-ud-af-10-rating, da de anmeldte hotellet.

   

  Opholdet inkluderer desuden både morgenmad og et Passport to Monaco. Nej – du bliver desværre ikke statsborger af Monaco med det her. Men med dette pas, som bliver “udstedt” af Monacos turistbureau, får du gratis adgang til en række af Monte Carlos mest attraktive seværdigheder og museer – bl.a. Monacos eksotiske have (Jardin Exotique), Monacos Oceanografiske Museum og Prinsen af Monacos bilsamling. Vigtigst af alt er dog, at passet også inkluderer en helikoptertransfer! I vintermånederne (01.01. – 31.03. 2019) får du både helikoptertransfer tur/retur til hotellet fra Nice Lufthavn (gælder ved ophold på mindst 2 nætter).

   

  Det er kun en håndfuld rejseselskaber, som får lov til at inkludere “Passport to Monte Carlo” i deres tilbud – derfor er man (desværre) nødt til at booke gennem den tyske side, da de har et tilbud fra Thomas Cook (det tyske svar på Spies).

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter på Monte-Carlo Bay Hotel & Resort er 512 euro (3.820 kr.). Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.910 kr. pr. person (256 euro) – og det er inkl. morgenmad, Monte-Carlo-Passport og helikoptertransfer!

   

  OBS: Hvis du rejser i sommermånederne (01.04. – 31.10. 2019), ændrer tilbuddet sig en del. I denne periode skal du nemlig booke et ophold på mindst 3 nætter i en junior suite eller suite. Og helikoptertransferen er ikke længere tur/retur – men kun fra hotellet tilbage til lufthavnen i Nice. Så tilbuddet er helt klart billigst i vintermånederne.

   

   

  Billige fly til Nice

  Tilbuddet ovenfor inkluderer ikke transport til og fra Nice. Heldigvis kan du tit finde billige flybilletter fra København. Du kan f.eks. finde billige billetter fra december til marts – og så er der endda rigtig mange billige weekenddatoer.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i datoerne fredag den 11.01. til søndag den 13.01., hvor jeg har fundet billetter hos SAS til kun 527 kr. inkl. håndbagage.

   

  Her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.01. – 13.01./14.01.
  • 18.01. – 20.01./21.01.
  • 01.02. – 03.02./04.02.
  • 16.03. – 21.03.
  • 17.03. – 21.03./22.03.
  • 18.03. – 21.03./22.03.
  • 20.03. – 22.03./23.03.
  • 23.03. – 25.03.
  • Og flere

   

   

  Passport to Monaco og helikoptertransfer

  Monaco-Passport’et uddeles helt eksklusivt kun til nogle få udvalgte rejseudbydere. En af dem er det tyske rejsebureau Thomas Cook. En helikoptertransfer fra Nice til Monaco plejer at koste omkring 190 euro (ca. 1.400 kr.), så jeg var lidt skeptisk, da jeg først fandt tilbuddet. Derfor ringede jeg til Thomas Cook – og den er god nok! Når du har booket opholdet til Monte-Carlo Bay Hotel & Resort skal du efterfølgende bare kontakte Thomas Cook (via mail eller telefon) og oplyse dem om ankomst- og afrejsetiderne for dit fly til Nice. Så sørger de for at arrangere helikoptertransferen. Og skulle der mod forventning opstå problemer, vil jeg gerne hjælpe så vidt muligt.

   

   

  Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 kommentarer til Glamour i Monaco: forlænget weekend på et lækkert 4* resort til kun 2.437 kr. inkl. morgenmad

  1. Elias says:

   Hej er dette tilbud stadig gældende hvis jeg booker i maj måned? Som du beskriver står der minimum 3 nætter i disse måneder, hvor kun flyturen med helikopter kun er fra hotellet og til lufthavnen. Ved du hvad turen frem ville koste? ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Elias 🙂

    Ja, tilbuddet findes skam stadig 🙂

    Og som du selv skriver, er det korrekt, at tilbuddet ændrer sig, når man booker i sommermånederne (fra og med april til og med oktober). I sommermånederne er helikoptertransferen nemlig kun inkluderet, hvis du booker minimum 3 nætter. Og så er der ikke længere tale om en tur/retur-transfer – men kun turen fra hotellet tilbage til lufthavnen på hjemrejsedatoen.

    I øvrigt skal du også være obs på, at du booker tilbuddet gennem Thomas Cook. Det er nemlig dem, der inkluderer helikoptertransferen 🙂

    Ift. prisen skal du dog vide, at priserne i de varmere måneder er markant dyrere. Sådan er det bare, når man vil bo på et af Monacos lækreste hoteller. For at give et konkret eksempel kan jeg fx se, at man kan finde ret billige fly hos Norwegian fra lørdag den 11. maj til tirsdag den 14. maj (dvs. en rejse på 3 nætter) til 615 kr. På disse datoer skal man dog give 568 euro pr. person for hotelopholdet – dvs. ca. 4.240 kr.

    Håber det hjalp dig lidt videre 😉

    • Elias says:

     Hej igen og tak for dit hurtige svar!

     Det er korrekt som du beskriver, men synes uanset om man vælger en person for hotellet eller to personer, så bliver prisen altså de 1136 kr for 3 nætter, hvordan kan det være?

     Vh
     Elias

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej igen 🙂
      Det var så lidt. Det er fordi prisen er for et dobbeltværelse – så det er det samme om du bor der en eller to personer 🙂

      • Elias says:

       Nu har jeg undersøgt det lidt nærmere og kan se at der i disse måneder skal være nogle bestemte værelser man skal booke for at kunne få glæde af det tilbud, er det ikke korrekt? 🙂

       • Rejsespejder_SB says:

        Hej Elias 🙂

        Nu har jeg selv undersøgt det yderligere. På selve tilbudssiden står der nemlig intet om, at man skal booke bestemte værelser. Men på Thomas Cooks hjemmeside skriver de, at tilbuddet i sommermånederne kun gælder for ophold i junior suiter eller suiter. Så det altså er korrekt. Dermed bliver rejsen uundgåeligt markant dyrere i sommerhalvåret, og jeg vil selv mene, at tilbuddet er klart mest interessant i de billige vintermåneder 🙂

  2. Camilla Sunny Hansen says:

   Hej.
   Jeg er lige kommet hjem fra Monaco og vil bare sige tusind tak for tippet!
   Alt var bare så vanvittigt fedt og i en luksusklasse helt for sig selv.
   Mine billeder og videoer fra helikopter eller hotel ligner noget fra en kendis insta 🙂
   Booking gik nemt og fint, trods manglede tyskkundskaber – godt google translate findes. Fly bestilte jeg ved Black friday, så det kostede næsten ingen ting.
   I helikopteren sad jeg som copilot og nød hver sekund. På hotellet blev vi opgraderet til et fuldstændigt vanvittigt værelse og morgenmaden var en succes.
   Da vi skulle hjem blev vi hentet i en fin bil og kørt til endnu en helikoptertur – igen lige ved siden af piloten. Vi blev tjekket ind og gik igennem security i VIP Lounge ved helikopterpladsen i Nice og blev kørt direkte til gaten – uden om alle køer og div.
   Helt uforglemmeligt! Tusind tak!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Tusind tak for din kommentar!

    Hvor lyder det bare fuldstændig fantastisk! Jeg synes altid, at det er superfedt at høre fra læsere, der har været afsted på en rejse – og selvfølgelig især når det har været en kæmpe succes som i dit tilfælde 😉

    Så igen tusind tak for at du deler dine rejseerfaringer med alle os andre!

    Jeg håber i øvrigt ikke, at du vil have noget imod, at jeg skriver til dig på insta lidt senere 😉

  3. Anna says:

   Wow. Er lige kommet hjem fra Monaco og er så taknemlig for at vi fandt det her tilbud gennem Rejsespejder! Det var bare total luksus og dejligt vejr i tre dage 😀
   Det var ret bøvlet at booke, særlig hvis man ikke er god til tysk, men det var det hele vært!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Tusind tak for din kommentar!

    Jeg er rigtig glad for at høre, at I havde en fantastisk rejseoplevelse. Det betyder bare ekstra meget at få feedback, når det kommer fra en læser, som selv har været afsted 🙂 Du har helt ret ift. bookingen. Havde det været på dansk (eller engelsk), ville det klart være at foretrække – men fedt at det trods alt er besværet værd

  4. Catja. says:

   Hej rejsespejder
   Er det , det første tilbud der kommer frem til 512 euro man skal bestille hvis man feks der D 11 Jan og hvordan finder man frem til 3 nætter og pris ? På forhånd tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Catja 🙂

    Når du først klikker dig ind på hotellinket, bliver du vist tilbud for datoerne 11.01. – 13.01. Hvis du gerne vil ændre de datoer, gør du det i feltet, der hedder Reisezeitraum – du kan se et screenshot her: https://ibb.co/bWLJc0

    Der kan du så vælge datoer med tre nætter 🙂 Nedenfor bliver du så vist tilbuddene for den rejseperiode, du har angivet 🙂

  5. Izabela says:

   Har lige kommet hjem igen. Vidunderligt hotel, med gratis svømmebassin både indførsel og udendørs forbundet sammen. Var skægt at svømme ud for udendørs var vandet opvarmet. Samt jacuzzi og fod vand massage også gratis. Fantastisk morgenmad. Spiste en enkelt aftensmad for 130 for os to på hotellet. Har aldrig haft så meget ondt i mine fødder…vi gik fra morgenen til aften og vi vil gerne tage en tur mere for vi så ikke det hele…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Izabela 🙂

    Tusind tak for din kommentar!

    Hvor er det skønt at høre, at I havde en god tur – det er altid superfedt at høre fra læsere, som selv har været afsted og haft en dejlig ferie 🙂 Det er også rart at høre, at hotellet levede op til forventningerne 😉

    Jeg vil helt sikkert holde øje med lignende tilbud og opdatere bloggen, hvis jeg finder et godt tilbud 😉

  6. Winnie says:

   Hej Rejsespejder Er tilbud med helikoptertransfer gældende hvis jeg booker 4 nætter fra den 14/12 til den 18/12? kan ikke helt læse mig ud af det, det giver samme pris uanset om jeg booker 3 eller 4 nætter

  7. Camilla says:

   Gælder tilbuddet kun for to dage i November? Synes ikke jeg kan finde Thomas Cook når jeg søger efter tre dage?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Du kan godt booke opholdet med 3 nætter. Du skal blot scrolle lidt ned på siden, når du har indtastet dine datoer. Så kommer Thomas Cook til 390 euro per person (hvilket er den samme pris pr. nat som ved et 2-nætters ophold) 🙂

  8. Anders says:

   Både på din reservation og nmår man selv komme rind og frinde priserne står der “kein transfer von ort”. Ved du hvad de refererer til der?

   Når man bladrer ned i priserne på weg.de kan man både booke hos Thomas Cook og airtours. Jeg går så ud fra at det er afgørende at man her vælger Thomas Cook for at sikre sig at man kan skrive til dem og få helikopterturen “gratis”!
   For helt gratis er det jo ikke, et dobbeltværelse i 2 nætter med morgenmad kan bookes til ca 2600kr…men 1200kr for en helikoptertur t/r for 2 prs er også en fair pris;-)

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,
    tak for din kommentar! Ja, man SKAL vælge tilbuddet fra Thomas Cook for at få “Passport to Monaco” – meget vigtig information, som jeg nu har tilføjet til artiklen :).
    Ang. det med “Kein Transfer” så er det stort set en fejl. Weg.de er en prissammenligninsside, som får bare automatisk besked om, at der er ingen transport inkluderet. Fordi det jo ikke er Thomas Cook, men “Passport to Monaco”, som står for transporten :). Men, hvis du kigger i rejsens vilkår (Angbotdetails), så står der at tilbuddet inkluderer “Passport to Monaco” og helikoptertransfer :). Jeg har også lige tilføjet et screenshot af det :).
    Og så er det stort set gratis – den billigste pris jeg kan finde på både Skyscanner og Trivago er ca. 1.800 kr. pr. nat (på samme datoer). Og her koster 1 nat 1939 kr.

    Håber det hele giver mening nu :).

  se fly se hotel