Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.939 kr.
Rejse til Monaco: Forlænget weekend med 4 dage på 3* hotel fra kun 1.939 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Rejse til Monaco: Forlænget weekend med 4 dage på 3* hotel fra kun 1.939 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Rejse til Monaco: Forlænget weekend med 4 dage på 3* hotel fra kun 1.939 kr. p.p. inkl. fly

Drømmer du om en rigtig VIP-rejseoplevelse? Så tag afsted til mondæne Monaco! Det lille fyrstendømme ved Den Franske Riviera er verdens næstmindste land (kun Vatikanet er mindre), men hvad mikrostaten mangler i størrelse, gør den op for i glitter og glamour! Monaco er derfor et yndet rejsemål for alverdens stjerner og kendisser. Så du kan nok regne ud, at priser på rejser hertil plejer at være tilsvarende høje. Især hoteller koster kassen. Men i dag har jeg fundet et lækkert tilbud, som gør, at du kan booke en billig rejse til Monaco! ✨

Eksklusiv rejse til Monaco

februar – april

fra

1.939 kr.

København ✈️ Nice

Hotel i Monaco

1.269 kr.

Fly til Nice

670 kr.

Hotel

1.269 kr.

Fly

670 kr.

Total (pr. person):

1.939 kr.

Rejse til Monaco – hotel

Hotellerne er altså temmelig dyre i Monaco (sorry, men det er vilkårene i Monaco 💸).

Er du millionær, og er din yndlingshobby at bruge tusindvis af kroner på dyre luksushoteller, så er Monaco lige din kop te.

Men det gætter jeg alligevel på, at du ikke er. Det er jeg i hvert fald ikke selv. Og i så fald må man lede lidt efter de gode og billige hoteltilbud. Seek and you shall find. Så det har jeg gjort – og jeg faldt faktisk over et rigtig godt tilbud.

Det drejer sig om det trestjernede Aparthotel Adagio Monaco Monte Cristo (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Aparthotel Adagio Monaco Monte Cristo ligger på grænsen til Monaco, men fra hotellet har du altså kun 10 minutters gang til centrum af Monte-Carlo, så beliggenheden fejler bestemt ikke noget.

Hotellet ligger i en rigtig fin bygning, og har en hyggelig og moderne indretning, som skaber en indbydende atmosfære.

Aparthotel Adagio Monaco Monte Cristo disker op med morgenmad hver morgen, så det behøves du ikke selv at spekulere over. Men skulle du mangle noget, så har hotellet også egen shop, hvor du kan købe lidt forplejning. Du kan blandt andet købe drikkevarer, snacks og madvarer – alt hvad maven behøver🤩

Værelserne har eget køkken, gratis wi-fi og badekar, så der er altså plads til et lille hjemmespa, hvis man skulle få lyst🛀

Sidst, men ikke mindst, er der prisen. Fra torsdag den 29. februar til søndag den 3. marts kan du booke et topersoners værelse til i alt 2.538 kr. Det svarer til kun 1.269 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Monaco, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Og synes du, at prisniveauet i Monaco er for meget, kan du også sagtens booke hotel i Nice og så arrangere en heldagsudflugt til Monaco i stedet.

Billede af hotellet på denne rejse til Monaco

Morgenmaden på denne rejse til Monaco

Et hotelværelse på denne rejse til Monaco


Rejse til Monaco – fly

Monaco har ikke sin egen lufthavn. Men det gør nu heller ikke så meget, for Nice ligger lige ved siden af. Og det er dér, du flyver til, hvis du vil til Monaco.

Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Nice fra København.

Både SAS, Norwegian og easyJet betjener direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange alle ugens dage, og prisniveauet ligger generelt mellem ca. 600 og 1.300 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter til en forlænget weekend. Fra torsdag den 29. februar til søndag den 3. marts koster flybilletter kun 670 kr. hos easyJet.

Selvom du ikke kan flyve direkte fra Billund, kan du finde billige flybilletter med en enkelt kort mellemlanding hos bl.a. KLM, Swiss og Lufthansa. Prislejet på billetter fra Billund ligger normalt fra 900 til 1.500 kr. tur/retur.

easyJet tillader altid en lille taske under sædet (45 x 36 x 20 cm). Vil du gerne tilføje bagage, er dette billigst direkte gennem flyselskabets hjemmeside. Lignende bagageregler gælder hos Lufthansa, KLM osv.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • 01.02. – 04.02.
  • 08.02. – 11.02.
  • 22.02. – 25.02.
  • 29.02. – 03.03.
  • 07.03. – 10.03.
  • Og flere

Rejse til Monaco – transport fra Nice

Du flyver som sagt til Nice. Transport til Monaco bliver dog ikke noget problem.

Fra lufthavnen i Nice kan du nemlig tage buslinje 80 direkte fra Terminal 2 til Monaco.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Monaco: Forlænget weekend med 4 dage på 3* hotel fra kun 1.939 kr. p.p. inkl. flyRejse til Monaco: Forlænget weekend med 4 dage på 3* hotel fra kun 1.939 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar