Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.413 kr.
Monaco-1080x1080
Weekendophold

Rejse til Monaco

Forlænget weekend på centralt hotel inkl. fly og morgenmad

Weekendophold |

Rejse til Monaco

Drømmer du om en rigtig VIP-rejseoplevelse? Så tag afsted til mondæne Monaco!

Det lille fyrstendømme ved Den Franske Riviera er verdens næstmindste land (kun Vatikanet er mindre), men hvad mikrostaten mangler i størrelse, gør den op for i glitter og glamour! Monaco er derfor et yndet rejsemål for alverdens stjerner og kendisser. Så du kan nok regne ud, at priser på rejser hertil plejer at være tilsvarende høje. Især hoteller koster kassen.

Men i dag har jeg fundet et lækkert tilbud, som gør, at du kan booke en billig rejse til Monaco! ✨

Eksklusiv rejse til Monaco

Maj – oktober

fra

2.413 kr.

✈️ Fra København og Aalborg til Nice

🏨 Centralt hotel med morgenmad

🏎️🛥️ Hjemsted for verdens vildeste superbiler og lystbåde

Hotel i Monaco

1.696 kr.

Fly til Nice

717 kr.

Hotel

1.696 kr.

Fly

717 kr.

Total (pr. person):

2.413 kr.

Rejse til Monaco – hotel

Hotellerne er altså temmelig dyre i Monte Carlo (sorry, men det er vilkårene i Monaco 💸).

Er du millionær, og er din yndlingshobby at bruge tusindvis af kroner på dyre luksushoteller, så er Monaco lige din kop te.

Men det gætter jeg alligevel på, at du ikke er. Det er jeg i hvert fald ikke selv. Og i så fald må man lede lidt efter de gode og billige hoteltilbud. Seek and you shall find. Så det har jeg gjort – og jeg faldt faktisk over et rigtig godt tilbud.

Det drejer sig om det trestjernede Hotel Forum (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Forum ligger lige på grænsen til Monaco, men fra hotellet har du altså kun 10 minutters gang til centrum af Monte-Carlo, hvor du bl.a. finder byens berømte casino. Det tager også kun cirka 10 minutter at gå ned til den verdensberømte lystbådehavn, hvor nogle af verdens største yachts ligger og skvulper.

Så beliggenheden fejler bestemt ikke noget!

Hotellet ligger i en rigtig fin bygning og har en hyggelig og moderne indretning, der skaber en indbydende atmosfære.

Hotel Forum disker op med morgenmad hver morgen, så det behøves du ikke selv at spekulere over. Men skulle du mangle noget, så har hotellet også egen restaurant, hvor kokken tilbyder italienske retter og unikke middelhavsspecialiteter til frokost og aftensmad fra mandag til fredag 🍝

Værelserne er flotte og moderne og har gratis wi-fi og aircondition.

Sidst – men ikke mindst – er der prisen. Fra lørdag den 8. juni til tirsdag den 11. juni kan du booke et topersoners værelse til i alt 3.392 kr. Det svarer til kun 1.696 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Monaco, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel. Og synes du, at prisniveauet i Monaco er for meget, kan du også sagtens booke hotel i Nice og så arrangere en heldagsudflugt til Monaco i stedet.

Billeder af hotellet

Monaco

Rejse til Monaco

Rejse til Monaco

Rejse til Monaco – fly

Monaco har ikke sin egen lufthavn. Men det gør nu heller ikke så meget, for Nice ligger lige ved siden af. Og det er dér, du flyver til, hvis du vil til Monaco.

Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte til Nice fra København og Aalborg.

Både SAS, Norwegian og easyJet betjener direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange alle ugens dage, og prisniveauet ligger generelt mellem ca. 600 og 1.300 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter til en forlænget weekend. Fra lørdag den 8. juni til tirsdag den 11. juni koster flybilletter kun 717 kr. med Norwegian.

Selvom du ikke kan flyve direkte fra Billund, kan du finde billige flybilletter med en enkelt kort mellemlanding hos bl.a. KLM, Swiss og Lufthansa. Prislejet på billetter fra Billund ligger normalt fra 900 til 1.500 kr. tur/retur.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 01.06. – 04.06.
 • 03.06. – 06.06.
 • 09.06. – 12.06.
 • 10.06. – 13.06.
 • 25.06. – 28.06.
 • Og flere

Fra Aalborg

 • 07.06. – 10.06.
 • 14.06. – 17.06.
 • 21.06. – 24.06.
 • 28.06. – 01.07.
 • Og flere

Rejse til Monaco – transport fra Nice

Du flyver som sagt til Nice. Transport til Monaco bliver dog ikke noget problem.

Fra lufthavnen i Nice kan du nemlig tage buslinje 80 direkte fra Terminal 2 til Monaco. Ellers tager det cirka 30 minutter i taxa.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til MonacoRejse til Monaco

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud