Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.799 kr.
Lavendel-4-1080x1080
Andet

Lavendelmarkerne i Provence

Inkl. 3 nætter på hotel, fly og lejebil (og en uforglemmelig oplevelse)

Andet |

Lavendelmarkerne i Provence

Japan har sine kirsebærtræer. Holland har sine tulipaner. Frankrig har lavendelmarkerne 💜

Kun et par timers kørsel fra både Nice og Marseille ligger et naturskønt bjerg- og naturområde, hvor cikadernes summende lydspor blander sig med duften af lavendel; området hedder Valensole, og her strækker kilometerlange lavendelmarker sig ud og maler landskabet i lilla nuancer, mens små, charmerende stenhuse ligger spredt som perler på en snor.

Man har dog kun et forholdsvis lille vindue til at opleve lavendelmarkerne fra blomstring til høst i august – og det er nu. Så lad mig tage dig med på en tur til Sydfrankrig og Provence! 🌸

Lavendelmarkerne i Provence

Juni – juli

fra

1.799 kr.

✈️ Fra Aalborg og København

💜Oplev magien i Provence’s lavendelmarker

🚗 Inkl. lejebil så du kan udforske området i eget tempo

Fly til Nice

657 kr.

Fra København

Hotel ved Valensole

562 kr.

Lejebil

580 kr.

Hotel

562 kr.

Fly

657 kr.

Lejebil

580 kr.

Total (pr. person):

1.799 kr.

Lavendelmarkerne i Provence – Hotel

På din vej mod lavendelmarkerne lander du i Nice – den franske riviera, som er indbegrebet af luksus og elegance. Dermed også ret dyrt!

Men så snart du bevæger dig ind i landet og væk fra Côte d’Azur, kan du sagtens finde billige overnatningsmuligheder i hyggelige bed and breakfasts, charmerende bondegårde og små familiedrevne landhoteller 🏡🌾⁠

🏨 For eksempel har jeg fundet det charmerende Hotel Bel’Alp Manosque, der ligger centralt i forhold til alle de store lavendelmarker. Kun et kvarters kørsel i enhver retning, og du befinder dig midt i lavendelens duft, inklusive Valensole, der er stedet, man skal besøge, når man jagter lavendelmarker.

Der er er også kun et kvarters kørsel til Luberon Regionalpark, der byder på dramatiske klipper og kløfter, vinmarker, frugtplantager, tætte skove af egetræer og fyrretræer – og naturligvis lavendelmarker.

Når det kommer til selve hotellet, har jeg valgt at fokusere på placeringen, men hotellet er stadig nydeligt og byder på alle de nødvendige faciliteter såsom aircondition, privat parkering og en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en croissant 🥐

Hotellet tilbyder også en lille restaurant, så du kan tanke op, før du bevæger dig på eventyr.

Og så er det billigt! Et ophold fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni koster i alt 1.124 kr. Det er kun 562 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Du er dog meget velkommen til selv at kigge efter andre hoteller, og du er ikke låst til Valensole – du har jo din lejebil, så du kan sagtens finde et hotel i Nice eller lignende og tage på lavendel-udflugt derfra 🚗

⛰️ Det skal også lige nævnes, at du på denne rejse er meget tæt på Europas Grand Canyon, Verdonkløften. Det kunne du jo også overveje at besøge. Hvis du vil have en skræddersyet rejse hertil, kan du læse nærmere her.

Billeder af hotellet

lavendelmarker

Lavendelmarkerne i Provence

Lavendelmarkerne i Provence

Lavendelmarkerne i Provence – Fly

✈️ Du kan flyve direkte til Nice fra Aalborg og København.

Både SAS, Norwegian og easyJet opererer direkte ruter fra den danske hovedstad til Nice. Du kan som regel finde direkte afgange de fleste af ugens dage, og prisniveauet for de billigste returbilletter ligger generelt mellem ca. 750 og 1.300 kr.

Jeg har f.eks. fundet billetter fra Aalborg til en forlænget weekend fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 657 kr.

Man kan desværre ikke flyve direkte fra Billund, men det er muligt at finde flybilletter hos bl.a. KLM, Swiss og Lufthansa med pæne flytider. Dog koster returbilletter typisk fra 1.000+ kr.

Du kan i øvrigt også vælge at flyve til Marseille.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aalborg

 • 14.06 – 17.06.
 • 17.06 – 20.06
 • 28.06 – 01.07
 • 01.07 – 04.07
 • 26.07 – 29.07

Fra København

 • 22.06 – 25.06
 • 26.06 – 29.06
 • 01.07 – 04.07
 • 05.07 – 08.07
 • 16.07 – 19.07

Rejse til lavendelmarkerne i Provence – rejsetip

Valensole er en malerisk landsby beliggende i Provence, Sydfrankrig, der er kendt som et af de smukkeste steder i verden, hvor du kan opleve lavendelmarker i fuldt flor.

Hvornår skal man besøge lavendelmarkerne i Frankrig?

For at opleve lavendelmarkerne i deres fulde pragt, bør du besøge Valensole mellem slutningen af juni og begyndelsen af august. Det er den tid, hvor lavendelblomsterne står i fuldt flor, og landskabet er forvandlet til et lilla tæppe, der strækker sig så langt øjet rækker.

Lavendelmarkerne i Provence

Flere lokale gårde tilbyder guidede ture, hvor du kan lære om dyrkningen og høsten af lavendel samt prøve forskellige lavendelprodukter. Dette giver en autentisk og lærerig oplevelse af det lokale landbrugsliv. Det kan du booke via Getyourguide længere nede 👇

Provence er også kendt for sine vinmarker og gastronomiske lækkerier, så du kan sagtens kombinere dit besøg i lavendelmarkerne med en tur til en lokal vingård for vinsmagning eller nyde en traditionel fransk middag på en af de mange charmerende restauranter i området!

Lavendelmarkerne i Provence

Lavendelmarkerne i Provence

På GetYourGuide kan du gå på opdagelse blandt et hav af fantastiske ture og aktiviteter på din rejse til Provence. Her er forskellige udflugter, der tager dig ud til lavendelmarkerne – både med guide eller på egen hånd.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Lavendelmarkerne i ProvenceLavendelmarkerne i Provence

Kommentarer (2)

 1. L

  Lasse

  Hvad er jeres erfaringer med leje af bil i Frankrig? Nogle selskaber man bør undgå?

  12. jun 2024 kl. 15:51
  1. s

   soeren

   Hej Lasse 🙂

   Tak for din kommentar.

   I princippet kan du stole på alle de udlejere, du kan finde på Kayak (søgemaskinen). De er nemlig ikke interesseret i at sende deres brugere videre til “snydesider” eller det, der ligner.

   Jeg ved dog, at FDM har udtalt, at de generelt modtager flere klager over små, lokale udlejningsfirmaer end de store firmaer. Så det er værd at have i baghovedet.

   Men jeg vil sige, at det vigtigste er, at du læser de vilkår, der gælder for den pågældende lejebil. Kayak er også gode til at give de enkelte lejebiler en bedømmelse, som du kan læne dig lidt op ad 🙂

   13. jun 2024 kl. 8:38

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud